reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Cześć laski:-)

Lilka, super, że u Was akie podejście do dzieciaczków. U nas to raz ciach i po zawodach....:wściekła/y: Ostatnio próbowałam się dowiedzieć o skład maści jaką mi kiedyś przepisali na syfki małej, to pani doktor stwierdziła, że nie pamięta...... jasne, bo pierwszy i jedyny raz taką maść dziecku zaordynowała:wściekła/y: Jutro idę z młodą do lekarza, bo mi jeść nie chce i już jestem chora jak mam się w przychodni pojawić.

Pati, co z Marcelkiem?

Women ale te soczki sa dopiero po 4 m-cu życia Czyli od 5-tego.
I dlatego się zastanaiam czy już zacząć :confused:

A to sok jest tylko marchewkowy czy jabłko-marchewka? bo szukam na necie jakie są rodzaje i widze tylko jablko-marchew
Elbra to zalezy tylko od ciebie,jesli czujesz ze bedzie ok to daj bąbelkowi
Ja zaczelam od pol lyzeczki a teraz robie tak jak pisalam jest to czysta marchew bez dodatków.

;-)halooo,halooo
pobudka śpiochy:-D:-D

stku,puk kawką
zaraz do lekarza z Marcelkiem lecimy

milutkiego dnia:tak:
Pati czekamy na relacje co z Marcelkiem
My sie widzimy w galerii wiec do zobaczenia....buzka

Witam :) stukam sie herbatka różana :))

A ja witam z puszczalską z mleczkiem

Uciekam sie szykowac bo z malym do lekarza ide odnosnie wit D3 i pozniej do galerii spotkac sie z Pati i dzieczaczkami

Do pozniej

Lilka och ty babo my tu kciuki zacisniete a ty w takiej niepewnosci na trzymasz;-)

witam

ja mam dzis zrypany humor :baffled: wczoraj na noc poklocilam sie z moim facetem ze nie odzywamy sie do siebie i w sumie ponad polowe nocy przespalismy osobno :-(

misia ja w simsach lubie projektowac chaty, a w wiedzmina nie mialam okazji grac

Pati trzymam kciuki aby z Marcelkiem bylo w porzadku, duzo zdrowka zycze

spadam na spacer.......dzis nadal wiosennie :-)

Witam i ja.
Nawet sie dzis wyspalismy,tylko jedna pobudka o 2 w nocy.A teraz mlody spi.
Zauwazylam,ze jemu sie najlepiej spi od 6 rano do poludnia.
Wtedy to dziecka prawie nie mam.
Tylko szkoda,ze ja do poludnia nie moge pospac :laugh2:

Pati,Women,Bira powodzenia u lekarzy :tak:

U nas przepiekna pogoda,dalej jakies 20 stopnia na +.
Ide ogarnac chatke, to moze po obiedzie pojdziemy na spacerek ;-)
Milego dnia.

Wisienka tez kiedys gralam namietnie w simsy.Nawet kiedys miala kod na doladowywanie kasy i budowalam takie palace,ze ho ho.:-D:-D:-D:-D

dzien dobry
ja dzis postanowilam miec troche leniwy dzien ... tylko poprasowalam , nastawilam pranie no i zrobie obiad i w d.... to wszystko niechce mi sie nic

witam

hihihiii cierpicie tak samo jak ja
ale...od paru dni nie mam mdlosci :-) wiec ma nadzieja powrocila:-)

co do wyplaty to okazalo sie ze w biurze zaszla jakas pomylka i juz dzis pieniazki powinny byc na naszym koncie

poprosilam Karola zeby mi test kupil jak zdazy,bo po pracy jedzie na kurs norweskiego,wiec do 22 conajmniej musze na niego czekac :-(

Wisienko glowa do gory, z facetami nie da sie nie klocic ;-) od czasu do czasu
a co do tego tekstu mojego ze ja odpoczywam w domu to go wzielam w obroty
powiedzialam jedego wieczoru ze ma wykapac dzieci
jak zaczal cos stekac to zdziwiona powiedzialam ze o co mu chodzi?? przeciez to czysty odpoczynek kapac dzieci :-D:-D:-D
potem mu przypomnialam ten jego tekst i mi sie zacz:-Dal tlumaczyc ze chodzilo mu o to ze ja bedac w domu mam wiecej okazji do odpoczynku niz on w pracy
nooo z tym sie zgodze ;-) ale i tak czasami cegla w leb bym mu dala :-D

co do opieki to powiem wam ze ten kraj jest cholernie prorodzinny i dzieci to swietosc w tym kraju
dzieciaki do 18 r.z. maja w sumie wszystko za darmo
nawet moj sisotrzeniec w skzole mowi ze ma dentyste i dentysta za darmo naprawia zabki i....jak dziecko potrzebuje aparatu na zeby to poprostu go dostaje:szok:
za darmo!!

ostatnio krol Norwegii mowil ze pakiet socjalny na dzieci maja na....8 pokolen!!!!:szok::szok: tzn.pieniadze na rodzinne,becikowe...itd.
np.matki samotnie wychowujace dzieci dostaja rodzinne podwojne!! na kazde dziecko
normalnie boski kraj.....szkoda ze u nas tak nie ma :-:)-(

Wisienko nie martw sie z nimi czasem tak bywa :) ale na pewno będzie dobrze
Lilka no to czekamy cierpliwie razem z Tobą

reklama
dziewczyny co kupujecie swoim mężom, chłopakom na walentynki ...ja nie mam żadnego pomysłu (najlepiej coś nie za drogiego :tak:)

Do góry