reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Cześć laski:-)

Lilka, super, że u Was akie podejście do dzieciaczków. U nas to raz ciach i po zawodach....:wściekła/y: Ostatnio próbowałam się dowiedzieć o skład maści jaką mi kiedyś przepisali na syfki małej, to pani doktor stwierdziła, że nie pamięta...... jasne, bo pierwszy i jedyny raz taką maść dziecku zaordynowała:wściekła/y: Jutro idę z młodą do lekarza, bo mi jeść nie chce i już jestem chora jak mam się w przychodni pojawić.

Pati, co z Marcelkiem?

Women ale te soczki sa dopiero po 4 m-cu życia Czyli od 5-tego.
I dlatego się zastanaiam czy już zacząć :confused:

A to sok jest tylko marchewkowy czy jabłko-marchewka? bo szukam na necie jakie są rodzaje i widze tylko jablko-marchew
Elbra to zalezy tylko od ciebie,jesli czujesz ze bedzie ok to daj bąbelkowi
Ja zaczelam od pol lyzeczki a teraz robie tak jak pisalam jest to czysta marchew bez dodatków.

;-)halooo,halooo
pobudka śpiochy:-D:-D

stku,puk kawką
zaraz do lekarza z Marcelkiem lecimy

milutkiego dnia:tak:
Pati czekamy na relacje co z Marcelkiem
My sie widzimy w galerii wiec do zobaczenia....buzka

Witam :) stukam sie herbatka różana :))

A ja witam z puszczalską z mleczkiem

Uciekam sie szykowac bo z malym do lekarza ide odnosnie wit D3 i pozniej do galerii spotkac sie z Pati i dzieczaczkami

Do pozniej

Lilka och ty babo my tu kciuki zacisniete a ty w takiej niepewnosci na trzymasz;-)

witam

ja mam dzis zrypany humor :baffled: wczoraj na noc poklocilam sie z moim facetem ze nie odzywamy sie do siebie i w sumie ponad polowe nocy przespalismy osobno :-(

misia ja w simsach lubie projektowac chaty, a w wiedzmina nie mialam okazji grac

Pati trzymam kciuki aby z Marcelkiem bylo w porzadku, duzo zdrowka zycze

spadam na spacer.......dzis nadal wiosennie :-)

Witam i ja.
Nawet sie dzis wyspalismy,tylko jedna pobudka o 2 w nocy.A teraz mlody spi.
Zauwazylam,ze jemu sie najlepiej spi od 6 rano do poludnia.
Wtedy to dziecka prawie nie mam.
Tylko szkoda,ze ja do poludnia nie moge pospac :laugh2:

Pati,Women,Bira powodzenia u lekarzy :tak:

U nas przepiekna pogoda,dalej jakies 20 stopnia na +.
Ide ogarnac chatke, to moze po obiedzie pojdziemy na spacerek ;-)
Milego dnia.

Wisienka tez kiedys gralam namietnie w simsy.Nawet kiedys miala kod na doladowywanie kasy i budowalam takie palace,ze ho ho.:-D:-D:-D:-D

dzien dobry
ja dzis postanowilam miec troche leniwy dzien ... tylko poprasowalam , nastawilam pranie no i zrobie obiad i w d.... to wszystko niechce mi sie nic

witam

hihihiii cierpicie tak samo jak ja
ale...od paru dni nie mam mdlosci :-) wiec ma nadzieja powrocila:-)

co do wyplaty to okazalo sie ze w biurze zaszla jakas pomylka i juz dzis pieniazki powinny byc na naszym koncie

poprosilam Karola zeby mi test kupil jak zdazy,bo po pracy jedzie na kurs norweskiego,wiec do 22 conajmniej musze na niego czekac :-(

Wisienko glowa do gory, z facetami nie da sie nie klocic ;-) od czasu do czasu
a co do tego tekstu mojego ze ja odpoczywam w domu to go wzielam w obroty
powiedzialam jedego wieczoru ze ma wykapac dzieci
jak zaczal cos stekac to zdziwiona powiedzialam ze o co mu chodzi?? przeciez to czysty odpoczynek kapac dzieci :-D:-D:-D
potem mu przypomnialam ten jego tekst i mi sie zacz:-Dal tlumaczyc ze chodzilo mu o to ze ja bedac w domu mam wiecej okazji do odpoczynku niz on w pracy
nooo z tym sie zgodze ;-) ale i tak czasami cegla w leb bym mu dala :-D

co do opieki to powiem wam ze ten kraj jest cholernie prorodzinny i dzieci to swietosc w tym kraju
dzieciaki do 18 r.z. maja w sumie wszystko za darmo
nawet moj sisotrzeniec w skzole mowi ze ma dentyste i dentysta za darmo naprawia zabki i....jak dziecko potrzebuje aparatu na zeby to poprostu go dostaje:szok:
za darmo!!

ostatnio krol Norwegii mowil ze pakiet socjalny na dzieci maja na....8 pokolen!!!!:szok::szok: tzn.pieniadze na rodzinne,becikowe...itd.
np.matki samotnie wychowujace dzieci dostaja rodzinne podwojne!! na kazde dziecko
normalnie boski kraj.....szkoda ze u nas tak nie ma :-:)-(

Wisienko nie martw sie z nimi czasem tak bywa :) ale na pewno będzie dobrze
Lilka no to czekamy cierpliwie razem z Tobą

reklama
dziewczyny co kupujecie swoim mężom, chłopakom na walentynki ...ja nie mam żadnego pomysłu (najlepiej coś nie za drogiego :tak:)

Do góry