reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Cześć laski:-)
Lilka, super, że u Was akie podejście do dzieciaczków. U nas to raz ciach i po zawodach.... Ostatnio próbowałam się dowiedzieć o skład maści jaką mi kiedyś przepisali na syfki małej, to pani doktor stwierdziła, że nie pamięta...... jasne, bo pierwszy i jedyny raz taką maść dziecku zaordynowała Jutro idę z młodą do lekarza, bo mi jeść nie chce i już jestem chora jak mam się w przychodni pojawić.
Pati, co z Marcelkiem?
Lilka, super, że u Was akie podejście do dzieciaczków. U nas to raz ciach i po zawodach.... Ostatnio próbowałam się dowiedzieć o skład maści jaką mi kiedyś przepisali na syfki małej, to pani doktor stwierdziła, że nie pamięta...... jasne, bo pierwszy i jedyny raz taką maść dziecku zaordynowała Jutro idę z młodą do lekarza, bo mi jeść nie chce i już jestem chora jak mam się w przychodni pojawić.
Pati, co z Marcelkiem?
Elbra to zalezy tylko od ciebie,jesli czujesz ze bedzie ok to daj bąbelkowiWomen ale te soczki sa dopiero po 4 m-cu życia Czyli od 5-tego.
I dlatego się zastanaiam czy już zacząć
A to sok jest tylko marchewkowy czy jabłko-marchewka? bo szukam na necie jakie są rodzaje i widze tylko jablko-marchew
Ja zaczelam od pol lyzeczki a teraz robie tak jak pisalam jest to czysta marchew bez dodatków.
Pati czekamy na relacje co z Marcelkiem;-)halooo,halooo
pobudka śpiochy
stku,puk kawką
zaraz do lekarza z Marcelkiem lecimy
milutkiego dnia
My sie widzimy w galerii wiec do zobaczenia....buzka
Witam stukam sie herbatka różana )
A ja witam z puszczalską z mleczkiem
Uciekam sie szykowac bo z malym do lekarza ide odnosnie wit D3 i pozniej do galerii spotkac sie z Pati i dzieczaczkami
Do pozniej
Lilka och ty babo my tu kciuki zacisniete a ty w takiej niepewnosci na trzymasz;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam
ja mam dzis zrypany humor wczoraj na noc poklocilam sie z moim facetem ze nie odzywamy sie do siebie i w sumie ponad polowe nocy przespalismy osobno :-(
misia ja w simsach lubie projektowac chaty, a w wiedzmina nie mialam okazji grac
Pati trzymam kciuki aby z Marcelkiem bylo w porzadku, duzo zdrowka zycze
spadam na spacer.......dzis nadal wiosennie :-)
ja mam dzis zrypany humor wczoraj na noc poklocilam sie z moim facetem ze nie odzywamy sie do siebie i w sumie ponad polowe nocy przespalismy osobno :-(
misia ja w simsach lubie projektowac chaty, a w wiedzmina nie mialam okazji grac
Pati trzymam kciuki aby z Marcelkiem bylo w porzadku, duzo zdrowka zycze
spadam na spacer.......dzis nadal wiosennie :-)
anineczka
królowa mrówek :P
Witam i ja.
Nawet sie dzis wyspalismy,tylko jedna pobudka o 2 w nocy.A teraz mlody spi.
Zauwazylam,ze jemu sie najlepiej spi od 6 rano do poludnia.
Wtedy to dziecka prawie nie mam.
Tylko szkoda,ze ja do poludnia nie moge pospac
Pati,Women,Bira powodzenia u lekarzy
U nas przepiekna pogoda,dalej jakies 20 stopnia na +.
Ide ogarnac chatke, to moze po obiedzie pojdziemy na spacerek ;-)
Milego dnia.
Wisienka tez kiedys gralam namietnie w simsy.Nawet kiedys miala kod na doladowywanie kasy i budowalam takie palace,ze ho ho.
Nawet sie dzis wyspalismy,tylko jedna pobudka o 2 w nocy.A teraz mlody spi.
Zauwazylam,ze jemu sie najlepiej spi od 6 rano do poludnia.
Wtedy to dziecka prawie nie mam.
Tylko szkoda,ze ja do poludnia nie moge pospac
Pati,Women,Bira powodzenia u lekarzy
U nas przepiekna pogoda,dalej jakies 20 stopnia na +.
Ide ogarnac chatke, to moze po obiedzie pojdziemy na spacerek ;-)
Milego dnia.
Wisienka tez kiedys gralam namietnie w simsy.Nawet kiedys miala kod na doladowywanie kasy i budowalam takie palace,ze ho ho.
Lilka
Fanka BB :)
witam
hihihiii cierpicie tak samo jak ja
ale...od paru dni nie mam mdlosci :-) wiec ma nadzieja powrocila:-)
co do wyplaty to okazalo sie ze w biurze zaszla jakas pomylka i juz dzis pieniazki powinny byc na naszym koncie
poprosilam Karola zeby mi test kupil jak zdazy,bo po pracy jedzie na kurs norweskiego,wiec do 22 conajmniej musze na niego czekac :-(
Wisienko glowa do gory, z facetami nie da sie nie klocic ;-) od czasu do czasu
a co do tego tekstu mojego ze ja odpoczywam w domu to go wzielam w obroty
powiedzialam jedego wieczoru ze ma wykapac dzieci
jak zaczal cos stekac to zdziwiona powiedzialam ze o co mu chodzi?? przeciez to czysty odpoczynek kapac dzieci
potem mu przypomnialam ten jego tekst i mi sie zaczal tlumaczyc ze chodzilo mu o to ze ja bedac w domu mam wiecej okazji do odpoczynku niz on w pracy
nooo z tym sie zgodze ;-) ale i tak czasami cegla w leb bym mu dala
co do opieki to powiem wam ze ten kraj jest cholernie prorodzinny i dzieci to swietosc w tym kraju
dzieciaki do 18 r.z. maja w sumie wszystko za darmo
nawet moj sisotrzeniec w skzole mowi ze ma dentyste i dentysta za darmo naprawia zabki i....jak dziecko potrzebuje aparatu na zeby to poprostu go dostaje
za darmo!!
ostatnio krol Norwegii mowil ze pakiet socjalny na dzieci maja na....8 pokolen!!!! tzn.pieniadze na rodzinne,becikowe...itd.
np.matki samotnie wychowujace dzieci dostaja rodzinne podwojne!! na kazde dziecko
normalnie boski kraj.....szkoda ze u nas tak nie ma :--(
hihihiii cierpicie tak samo jak ja
ale...od paru dni nie mam mdlosci :-) wiec ma nadzieja powrocila:-)
co do wyplaty to okazalo sie ze w biurze zaszla jakas pomylka i juz dzis pieniazki powinny byc na naszym koncie
poprosilam Karola zeby mi test kupil jak zdazy,bo po pracy jedzie na kurs norweskiego,wiec do 22 conajmniej musze na niego czekac :-(
Wisienko glowa do gory, z facetami nie da sie nie klocic ;-) od czasu do czasu
a co do tego tekstu mojego ze ja odpoczywam w domu to go wzielam w obroty
powiedzialam jedego wieczoru ze ma wykapac dzieci
jak zaczal cos stekac to zdziwiona powiedzialam ze o co mu chodzi?? przeciez to czysty odpoczynek kapac dzieci
potem mu przypomnialam ten jego tekst i mi sie zaczal tlumaczyc ze chodzilo mu o to ze ja bedac w domu mam wiecej okazji do odpoczynku niz on w pracy
nooo z tym sie zgodze ;-) ale i tak czasami cegla w leb bym mu dala
co do opieki to powiem wam ze ten kraj jest cholernie prorodzinny i dzieci to swietosc w tym kraju
dzieciaki do 18 r.z. maja w sumie wszystko za darmo
nawet moj sisotrzeniec w skzole mowi ze ma dentyste i dentysta za darmo naprawia zabki i....jak dziecko potrzebuje aparatu na zeby to poprostu go dostaje
za darmo!!
ostatnio krol Norwegii mowil ze pakiet socjalny na dzieci maja na....8 pokolen!!!! tzn.pieniadze na rodzinne,becikowe...itd.
np.matki samotnie wychowujace dzieci dostaja rodzinne podwojne!! na kazde dziecko
normalnie boski kraj.....szkoda ze u nas tak nie ma :--(
reklama
Podziel się: