jolie
Tymkowa mama
Dzień dobry.
Mój może też zaraz zaśnie. Ineczka już była, ale chyba za chwilę będzie druga ;-)
A jak będzie trzecia córeczka, to Karol będzie chciał czwarte dziecko :-):-) Kurcze Lilka, a dlaczego mamy wszystkie czekać do soboty?? ;-) Na szczęście to już jutro, uffff.
Tu nastąpił drobny błąd, to Lilka, nie ja, U mnie byłoby to technicznie niemożliwe ;-)ale nie mam dołów z tego powodu, jak kilka tygodni temu.
A Motylinek to już w ogóle zaginął. A właśnie ostatnio się zastanawiałam co u Kebcia? Kto teraz dostarcza towar?
Wczoraj Damian wrócił bardzo wcześnie, bo po 19 był już w domu. Powiedział, że materiał jest dość trudny a czasu na naukę bardzo mało, więc jeszcze nie wie jaką podejmie decyzję. A dziś wieczorem gra w jakiejś knajpce albo hotelu chyba pod Karpaczem, także dzis znów sami
Mój gałgan właśnie mnie woła, to znaczy, że próba usnięcia nie powidła się
Mój może też zaraz zaśnie. Ineczka już była, ale chyba za chwilę będzie druga ;-)
dzisiaj Karola oswiecilam zeby zawalu jakby co nie dostal
jego reakcja ''ale by bylo''i usmiech na twarzy wiec luzik,jeden stres dla mnie mniej
a co do synusia to oby jak juz
kolejna baba to moj K. sie zalamie
A jak będzie trzecia córeczka, to Karol będzie chciał czwarte dziecko :-):-) Kurcze Lilka, a dlaczego mamy wszystkie czekać do soboty?? ;-) Na szczęście to już jutro, uffff.
jolie trzymam kciuki
ale pamietaj bedzie dobrze bo jak ma byc
najtrudniejszy pierwszy rok a potem z gorki
no i pomysl jak bedzie wesolo za jakies 6 lat np
ja dzisiaj mialam awanti z moja mama
bsz jak ta kobieta czasami potrafi mnie doprowadzic do szewskiej pasji
jeju
Tu nastąpił drobny błąd, to Lilka, nie ja, U mnie byłoby to technicznie niemożliwe ;-)ale nie mam dołów z tego powodu, jak kilka tygodni temu.
Dobry wieczór
Wpadłam poczytac ale widze ze temat o Modzie na sukces to sie nie bardzo moge wypowiedziec bo nie ciepie tego serialu.
Co do pracy to ja od przyszlego tyg zaczynam smigac po towar łodz,poznań po ciuszki.
Wlasnie gdzie reszta dobre pytanie.
Waszka,Olpa,Kunda,Krecik,Sylwia????Halo Kobiety???
A Motylinek to już w ogóle zaginął. A właśnie ostatnio się zastanawiałam co u Kebcia? Kto teraz dostarcza towar?
Wczoraj Damian wrócił bardzo wcześnie, bo po 19 był już w domu. Powiedział, że materiał jest dość trudny a czasu na naukę bardzo mało, więc jeszcze nie wie jaką podejmie decyzję. A dziś wieczorem gra w jakiejś knajpce albo hotelu chyba pod Karpaczem, także dzis znów sami
Mój gałgan właśnie mnie woła, to znaczy, że próba usnięcia nie powidła się