reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry.

Mój może też zaraz zaśnie. Ineczka już była, ale chyba za chwilę będzie druga ;-)

dzisiaj Karola oswiecilam zeby zawalu jakby co nie dostal:-p
jego reakcja ''ale by bylo''i usmiech na twarzy wiec luzik,jeden stres dla mnie mniej:happy:
a co do synusia to oby:-p jak juz
kolejna baba to moj K. sie zalamie:-p:-D:-D:-D

A jak będzie trzecia córeczka, to Karol będzie chciał czwarte dziecko :-):-):-D:-D:-D Kurcze Lilka, a dlaczego mamy wszystkie czekać do soboty?? ;-) Na szczęście to już jutro, uffff.

jolie trzymam kciuki
ale pamietaj bedzie dobrze bo jak ma byc
najtrudniejszy pierwszy rok a potem z gorki
no i pomysl jak bedzie wesolo za jakies 6 lat np :tak::tak::tak:

ja dzisiaj mialam awanti z moja mama
bsz jak ta kobieta czasami potrafi mnie doprowadzic do szewskiej pasji
jeju

Tu nastąpił drobny błąd, to Lilka, nie ja, U mnie byłoby to technicznie niemożliwe ;-)ale nie mam dołów z tego powodu, jak kilka tygodni temu.

Dobry wieczór
Wpadłam poczytac ale widze ze temat o Modzie na sukces to sie nie bardzo moge wypowiedziec bo nie ciepie tego serialu.
Co do pracy to ja od przyszlego tyg zaczynam smigac po towar łodz,poznań po ciuszki.

Wlasnie gdzie reszta dobre pytanie.
Waszka,Olpa,Kunda,Krecik,Sylwia????Halo Kobiety???

A Motylinek to już w ogóle zaginął. A właśnie ostatnio się zastanawiałam co u Kebcia? Kto teraz dostarcza towar?

Wczoraj Damian wrócił bardzo wcześnie, bo po 19 był już w domu. Powiedział, że materiał jest dość trudny a czasu na naukę bardzo mało, więc jeszcze nie wie jaką podejmie decyzję. A dziś wieczorem gra w jakiejś knajpce albo hotelu chyba pod Karpaczem, także dzis znów sami :sorry:

Mój gałgan właśnie mnie woła, to znaczy, że próba usnięcia nie powidła się :no:

reklama
Synek jednak zasnął.

Anineczko
rzeczywiście szybko wrócilaś, i dobrze. no to chociaż Ty spokojna, że @ jest.

Asix to znaczy, że już można gratulować mieszkanka?

Sabina ja chyba coś przegapiłam, o czyje urodziny chodziło?

Moda na sukces... tam połowę czasu zajmuje "w poprzednim odcinku". Obejrzałam kilka odcinków i dostałam gęsiej skórki. Nigdy więcej tego "filmu". A nawet nie wiem kto to jest Taylor :laugh2::laugh2:

u nas dziś słoneczko, więc będzie przyjemny spacer. Wczoraj kisiliśmy się w domku.

Dziś mój mąż pojechał na zdjęcie szwów, które miał na dziąsłach. Tydzień temu miał robiony zabieg podcinania korzeni w dolnych jedynkach i wycinania torbieli, bo Mu się zrobiła. Przez tydzień robiłam Mu obiadki takie, jakie będzie wkrótce jadł Tymek. Wszystko zmielone.

Idę się wyszykować na spacer, bo bez makijażu wyglądam jak kret świeżo po przebudzeniu.
Do później.

Witam:-):-)

Czytam, ze piszecie o "Modzie..." ...hmmm, kiedys ogladalm... ale juz nie:-D Moj S.P. dziadek (umarl w 1998) krzyczal jak babcia to ogladala - smial sie "takie gowno patrzysz...", a tu dziadek juz 10 lat nie zyje, a babcia dalej "to gowno" oglada...:-D no i fakt, nie oglada sie filmu rok, obejrzy sie 2 odcinki i juz wiem o co chodzi:-D Moj maz smieje sie, ze w tym serialu to kazdy z kazdym muis pojsc do lozka i tyle - kombinacji full, a i jeszcze czase sa z tego dzieci:-D:-D:-D

Odnosnie seriali to dzis jest juz koejny odc. LOSTow:-):-):-):-)

Zmykam, bo synus plakusia:-p

Co do mody to mam wrazenie ze my zdarzymy zostac babciami a to nadal bedzie leciało i bede krecic:-)

Ja dzis ide do dentysty i troche sie boje:-( ale co ma byc edzie:-) no i dostalam normalny@:-):-):-)

Witam przy herbatce :)

Ale temat poruszyłam z tą "moda" :))). Oj niezłe tam zawirowania będą sie dziać za te kilkanaście lat:rofl2:

jolie a kim jest twój mąż??

Lilka czyli może nie będzie tak źle skoro Twój Karol nie zareagował z przerażeniem tylko z usmiechem :)

Kobitki mam pytanko macie już może krzesełko do karmienia (wiem że to za szybko ale juz sie rozglądam, bo za pieniądze z chrztu chcemy kupic Kapselkowi) może macie jakies propozycje doświadczenia ?? Głównie chodzi mi o plastikowe krzesełka nie drewniane

kochane tylko sie przywitam i uciekam dzis jedziemy do Pati na babski dzien
takze do uslyszenia,pewnie pozniej beda foty z dnia hehe buzka

Ach zapomniałam się pochwalić :) Dziś mój Kapselek znowu zaskoczył czymś mamę :) jak trzymałam go za raczki to próbował sie podnieś do góry i raz prawie do pozycji siedzącej sie podniósł i sam utrzymał główkę :))) A jak sie cieszył przy tym. A wczoraj bawił sie grzechotka trzymał w rączce wkładał do buzi a dumna mama wszystko udokumentowała na filmiku :rofl2:. Taki Mały bobas a tyle radości :-D

reklama
czesc babeczki
wyspana bo z dzieci obudzily sie o 11:-p:-p

Dobry wieczór
Wpadłam poczytac ale widze ze temat o Modzie na sukces to sie nie bardzo moge wypowiedziec bo nie ciepie tego serialu.
Co do pracy to ja od przyszlego tyg zaczynam smigac po towar łodz,poznań po ciuszki.

Wlasnie gdzie reszta dobre pytanie.
Waszka,Olpa,Kunda,Krecik,Sylwia????Halo Kobiety???

Women a co z kebabem???

A jak będzie trzecia córeczka, to Karol będzie chciał czwarte dziecko :-):-):-D:-D:-D Kurcze Lilka, a dlaczego mamy wszystkie czekać do soboty?? ;-) Na
Wczoraj Damian wrócił bardzo wcześnie, bo po 19 był już w domu. Powiedział, że materiał jest dość trudny a czasu na naukę bardzo mało, więc jeszcze nie wie jaką podejmie decyzję. A dziś wieczorem gra w jakiejś knajpce albo hotelu chyba pod

w sumie wiedzialam ze nie bedzie zly,no bo...:happy:
ale sa plany ze do pracy mam isc i troche by to skomplikowalo nam zycie...

a do soboty,bo Karlos ma wolne i pojedziemy na zakupy to i do apteki wskocze bo on teraz pracuje od 6 a wraca najwczesniej o 19 to apteki juz nieczynne,dlatego czekam tyle czasu

wiesz co? nie zdiwilabym sie jakby po trzeciej corce chcial jeszcze raz sprobowac na synka:-D:-D
po Hani widze ze jest troszke rozczarowany ze to nie synek,ktory mial byc;-) ale jest ok,ja sie ciesze ze sa dwie dziewuszki,mam nadzieje ze beda dla siebie najlepszymi przyjaciolkami na swiecie:happy:
Anineczka zazdroszcze @ normalnie ja tesknie za nia:-D:-D

co do niepiszacych mam to jeszcze Ladina nie daje znaku zycia i Agnieszka H.

Do góry