reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

P.s wlasnie dostalam tel ze moga nam dac te mieszkanie za ponad 2500 tys funtow
zaliczki-masakra!!
musze kolowac kase!!
buziaki!!

gratuluje i zycze powodzenia w kolowaniu kaski :-)
ja swego czasu jak bylam z polakiem to tez musielismy zaplacic gigantyczna sume - za 4 miesiace do przodu aby nam wynajeli :tak:

wisienkaa1 achhh ludzie ą czasem nie poważni, niektórzy chyba nie powinni mieć czasem dzieci skoro nie maja dla nich czasu .... Wisienko trzymam kciuki żeby okazało sie że z szyjka jest wszystko OK :tak:

dziekuje :-)

lilka cos mi sie zdaje po tych symptomach co miewasz ze musisz sie przygotowac na sobote, trzymam kciuki!!!!

reklama
wisienkaa1 ja wczesniej tez tak myślałąm :))) miałam przerwe kilka lat a od kiedy zaszłam w ciąże i siedziałam w domu to znowu mnie wciągnęło hahaha a to jak narkotyk :rofl2:

czesc kochane :-D
troszke Was zaniedbuje.... przepraszam :sorry:

powiedzcie mi... ktore z Was juz wrocily do pracy?? Ale nie takiej w domu tylko normalnie zostawia maluszka na 8h komus i pracuje?? Chyba bede miala wyzuty sumienia... od 1rwszego marca ide do pracy..... boje sie troche choc tesknie za praca....

to ci cos powiem abys nie ryczala:-)

teraz w PL lecaq odcinki z 2002 roku.....a w odcinkach z 2005....Tylor zmartchwysta:tak::tak: dzieci juz beda nastolatkami:-)
Brook urodzi jeszcze jedna coreczke

i takie tam:-p:-p
tak też myślałam ze coś się wydarzy i Taylor zmartwychwastanie
Macy też jak się okaże nie umarła,i nie długo ktoś ją przypadkowo spotka
--gdzieś o tym niedawno czytałam:rofl2:
ten serial jeszcze lepszy niz Isaura i W kamiennym kręgu:-p

Liluś...cos mi się zdaje ze będzie Synuś;-):tak:

larvuniu...ja wracam do pracy 3 marca
pracuję od poniedziałku do piątku od 8-16 lub 7-15
wiem ze pierwsze tygodnie napewno będę bardzo tęskinić
ale... ja jestem szczęśliwa ze juz wracam do pracy i podchodzę do tego tak że po pracy i w weekend moje dzieci będą miały zadowoloną i stęsknioną mamusię która da z siebie wszystko aby czuły się wspaniale
myślę że nie ma potzrzby abyż miała wyrzuty ze zostawiasz synka na 8h
przezciez będziesz szczęsliwa pracujac a pozniej na skrzydłach polecisz do Marcelitka i malutki będzie zachwycony ze ma spełnioną mamunię
to moje zdanie................
głowa do góry:-)

lilka cos mi sie zdaje po tych symptomach co miewasz ze musisz sie przygotowac na sobote, trzymam kciuki!!!!

dzisiaj Karola oswiecilam zeby zawalu jakby co nie dostal:-p
jego reakcja ''ale by bylo''i usmiech na twarzy wiec luzik,jeden stres dla mnie mniej:happy:

tak też myślałam ze coś się wydarzy i Taylor zmartwychwastanie
Macy też jak się okaże nie umarła,i nie długo ktoś ją przypadkowo spotka
--gdzieś o tym niedawno czytałam:rofl2:
ten serial jeszcze lepszy niz Isaura i W kamiennym kręgu:-p

Liluś...cos mi się zdaje ze będzie Synuś;-):tak:

tez mi sie zdawalo ze Macy nie umarla,bylo raz pokazane jak ta jej siostra tak ryczala w jej mieszkaniu i ktoregos razu otworzyla drzwi i szok na twarzy ale kto tam byl za drzwiami to chyba ich ojciec ktory sie ukrywa przed bandziorami i powiedzial jej ze ma sie spakowac i wyjezdzaja ze cos jej pokaze czy kogos i tak sobie pomyslalam ze Macy napewno
ale film
ja pitole
zaczelam go ogladac jak Karol w Norwegi juz byl a ja mialam duzo czasu bo Milena mi spala w tych godzinach

a co do synusia to oby:-p jak juz
kolejna baba to moj K. sie zalamie:-p:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem!
wreszcie troche odsapnac mozna!!!

sugar-to jest niezłe!!!

a my dzis z Kacperkiem jedziemy na urodziny chrześnicy mojej:-)
napisz jak na imprezce bylo no i jak kapik sie wybawil:-)

witam

Asix mieszkanie musi byc extra skoro tak o nie walczysz :-) zycze powodzenia!! sama to przechodzilam w pazdzierniku...

Jolie no jestem coraz bardziej przerazona....za duzo objawow....wczoraj o maly wlos a puscilabym pawia,jak tylko poczulam zapach gulaszu:eek::baffled:
nadal licze ze to cos innego bo nie dam rady z trojka tak malych dzieci...juz teraz wysiadam fizycznie

serdeczne dzieki za wsparcie -mieszkanko jest rzeczywiscie cudo-3 pokoje no i garaz-moj M wreszcie silke bedzie mogl sobie zrobic i te wszystkie graty znikna mi z chaty:wściekła/y: no a samochodzik najwyzej przed domem bedzie stal:tak:

Lilka dasz sobie rade nawet jak bedzie 3-wierze w ciebie kochana-a jaka radocha jak bedzie synek:tak:

Asix powodzenia z mieszkankiem
dzieki :-)

Witam.

Lilka ściskam Cię mocno.

A ja dziś sama, bo Damian był najpierw w pracy i zaraz jak wrócił pojechał na przesłuchanie do Wałbrzycha. Może będzie w tamtejszym teatrze dramatycznym grać na pianinie w jednej sztuce. Wieczorkiem się dowiem, czy w lutym będę miała męża na zdjęciu tylko ;-)

Wspolczuje ci biedactwo-ty to sie masz z tym mezem-sama musisz siedziec-no ale masz nas nie?
przytulisz sie jak cos do kompa;-)

pisalyscie cos o pieluszkach-macius od 1.5 miesiaca nosi 3:happy:
i apropos kleiku to jakiego uzywacie kukurydzianego czy zwyklego?

dobra lece sie komponowac i spac!!
jutro szczepienie malego no i moja cytologia :nerd:

Dobrej nocy!!!

jolie trzymam kciuki
ale pamietaj bedzie dobrze bo jak ma byc
najtrudniejszy pierwszy rok a potem z gorki
no i pomysl jak bedzie wesolo za jakies 6 lat np :tak::tak::tak:

moda na sukces to dla mnie fenomen
mozna tego nie ogladac przez kilka miesiecy , potem ogladasz dwa odcinki i wiesz wszystko
co do tejlor to wiem ze zmartwychwstanie hehe
moja kuzynka pisala ostatnio prace na temat tego serialu na filmoznawstwie hehe

larvunia nie martw sie bedzie dobrze
w pray odpoczniesz i bardziej zatesknisz za malym
bedziesz wracac do domu jak na skrzydlach :laugh2:

ja dzisiaj mialam awanti z moja mama
bsz jak ta kobieta czasami potrafi mnie doprowadzic do szewskiej pasji
jeju

reklama
Do góry