reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

P.s wlasnie dostalam tel ze moga nam dac te mieszkanie za ponad 2500 tys funtow
zaliczki-masakra!!
musze kolowac kase!!
buziaki!!

gratuluje i zycze powodzenia w kolowaniu kaski :-)
ja swego czasu jak bylam z polakiem to tez musielismy zaplacic gigantyczna sume - za 4 miesiace do przodu aby nam wynajeli :tak:

wisienkaa1 achhh ludzie ą czasem nie poważni, niektórzy chyba nie powinni mieć czasem dzieci skoro nie maja dla nich czasu .... Wisienko trzymam kciuki żeby okazało sie że z szyjka jest wszystko OK :tak:

dziekuje :-)

lilka cos mi sie zdaje po tych symptomach co miewasz ze musisz sie przygotowac na sobote, trzymam kciuki!!!!

reklama
wisienkaa1 ja wczesniej tez tak myślałąm :))) miałam przerwe kilka lat a od kiedy zaszłam w ciąże i siedziałam w domu to znowu mnie wciągnęło hahaha a to jak narkotyk :rofl2:

czesc kochane :-D
troszke Was zaniedbuje.... przepraszam :sorry:

powiedzcie mi... ktore z Was juz wrocily do pracy?? Ale nie takiej w domu tylko normalnie zostawia maluszka na 8h komus i pracuje?? Chyba bede miala wyzuty sumienia... od 1rwszego marca ide do pracy..... boje sie troche choc tesknie za praca....

to ci cos powiem abys nie ryczala:-)

teraz w PL lecaq odcinki z 2002 roku.....a w odcinkach z 2005....Tylor zmartchwysta:tak::tak: dzieci juz beda nastolatkami:-)
Brook urodzi jeszcze jedna coreczke

i takie tam:-p:-p
tak też myślałam ze coś się wydarzy i Taylor zmartwychwastanie
Macy też jak się okaże nie umarła,i nie długo ktoś ją przypadkowo spotka
--gdzieś o tym niedawno czytałam:rofl2:
ten serial jeszcze lepszy niz Isaura i W kamiennym kręgu:-p

Liluś...cos mi się zdaje ze będzie Synuś;-):tak:

larvuniu...ja wracam do pracy 3 marca
pracuję od poniedziałku do piątku od 8-16 lub 7-15
wiem ze pierwsze tygodnie napewno będę bardzo tęskinić
ale... ja jestem szczęśliwa ze juz wracam do pracy i podchodzę do tego tak że po pracy i w weekend moje dzieci będą miały zadowoloną i stęsknioną mamusię która da z siebie wszystko aby czuły się wspaniale
myślę że nie ma potzrzby abyż miała wyrzuty ze zostawiasz synka na 8h
przezciez będziesz szczęsliwa pracujac a pozniej na skrzydłach polecisz do Marcelitka i malutki będzie zachwycony ze ma spełnioną mamunię
to moje zdanie................
głowa do góry:-)

lilka cos mi sie zdaje po tych symptomach co miewasz ze musisz sie przygotowac na sobote, trzymam kciuki!!!!

dzisiaj Karola oswiecilam zeby zawalu jakby co nie dostal:-p
jego reakcja ''ale by bylo''i usmiech na twarzy wiec luzik,jeden stres dla mnie mniej:happy:

tak też myślałam ze coś się wydarzy i Taylor zmartwychwastanie
Macy też jak się okaże nie umarła,i nie długo ktoś ją przypadkowo spotka
--gdzieś o tym niedawno czytałam:rofl2:
ten serial jeszcze lepszy niz Isaura i W kamiennym kręgu:-p

Liluś...cos mi się zdaje ze będzie Synuś;-):tak:

tez mi sie zdawalo ze Macy nie umarla,bylo raz pokazane jak ta jej siostra tak ryczala w jej mieszkaniu i ktoregos razu otworzyla drzwi i szok na twarzy ale kto tam byl za drzwiami to chyba ich ojciec ktory sie ukrywa przed bandziorami i powiedzial jej ze ma sie spakowac i wyjezdzaja ze cos jej pokaze czy kogos i tak sobie pomyslalam ze Macy napewno
ale film
ja pitole
zaczelam go ogladac jak Karol w Norwegi juz byl a ja mialam duzo czasu bo Milena mi spala w tych godzinach

a co do synusia to oby:-p jak juz
kolejna baba to moj K. sie zalamie:-p:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem!
wreszcie troche odsapnac mozna!!!

sugar-to jest niezłe!!!

a my dzis z Kacperkiem jedziemy na urodziny chrześnicy mojej:-)
napisz jak na imprezce bylo no i jak kapik sie wybawil:-)

witam

Asix mieszkanie musi byc extra skoro tak o nie walczysz :-) zycze powodzenia!! sama to przechodzilam w pazdzierniku...

Jolie no jestem coraz bardziej przerazona....za duzo objawow....wczoraj o maly wlos a puscilabym pawia,jak tylko poczulam zapach gulaszu:eek::baffled:
nadal licze ze to cos innego bo nie dam rady z trojka tak malych dzieci...juz teraz wysiadam fizycznie

serdeczne dzieki za wsparcie -mieszkanko jest rzeczywiscie cudo-3 pokoje no i garaz-moj M wreszcie silke bedzie mogl sobie zrobic i te wszystkie graty znikna mi z chaty:wściekła/y: no a samochodzik najwyzej przed domem bedzie stal:tak:

Lilka dasz sobie rade nawet jak bedzie 3-wierze w ciebie kochana-a jaka radocha jak bedzie synek:tak:

Asix powodzenia z mieszkankiem
dzieki :-)

Witam.

Lilka ściskam Cię mocno.

A ja dziś sama, bo Damian był najpierw w pracy i zaraz jak wrócił pojechał na przesłuchanie do Wałbrzycha. Może będzie w tamtejszym teatrze dramatycznym grać na pianinie w jednej sztuce. Wieczorkiem się dowiem, czy w lutym będę miała męża na zdjęciu tylko ;-)

Wspolczuje ci biedactwo-ty to sie masz z tym mezem-sama musisz siedziec-no ale masz nas nie?
przytulisz sie jak cos do kompa;-)

pisalyscie cos o pieluszkach-macius od 1.5 miesiaca nosi 3:happy:
i apropos kleiku to jakiego uzywacie kukurydzianego czy zwyklego?

dobra lece sie komponowac i spac!!
jutro szczepienie malego no i moja cytologia :nerd:

Dobrej nocy!!!

jolie trzymam kciuki
ale pamietaj bedzie dobrze bo jak ma byc
najtrudniejszy pierwszy rok a potem z gorki
no i pomysl jak bedzie wesolo za jakies 6 lat np :tak::tak::tak:

moda na sukces to dla mnie fenomen
mozna tego nie ogladac przez kilka miesiecy , potem ogladasz dwa odcinki i wiesz wszystko
co do tejlor to wiem ze zmartwychwstanie hehe
moja kuzynka pisala ostatnio prace na temat tego serialu na filmoznawstwie hehe

larvunia nie martw sie bedzie dobrze
w pray odpoczniesz i bardziej zatesknisz za malym
bedziesz wracac do domu jak na skrzydlach :laugh2:

ja dzisiaj mialam awanti z moja mama
bsz jak ta kobieta czasami potrafi mnie doprowadzic do szewskiej pasji
jeju

reklama
Do góry