reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
co do tego tasiemca to ciekawe czy jeszcze go kreca:-D:-D
moja babcia s.p. film ogladala i sie konca nie doczekala ciekawe nak to bedzie z nami:-D:-D
Ridza i cala ekipe zastapia inni aktorzy???:-D:-D:-D

a swoja droga obejrzalam te skroty i to dziecko co teraz urodzila Brook to bedzie za 3 lata juz panna ze hohooo
Brook next sobie skombinuje,ale co najlepsze....zamiast jak babcia,ciagle wyglada mlodo:-D:-D

Hej hej
Juz jestem.
Nawet szybciej niz myslalam :tak:

Lilka normalnie czekam na Twojego testa jutro.:tak::tak:
Ja juz zrobilam dwa bo przez 7 dni brak okresu byl.
Na szczescie dzis @ przyszla.Ufff

Na temat Mody na Sukces sie nie wypowiadam.Kiedys w pamietnym roku 2000 liczylam,ze leci to juz jakies 7 lat w Tv.Dodac 8 lat to juz 15 lat z nami jest ten serial.
Ło dzizesss:eek:

Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich miesiecznic zycze mleka po brzegi.

Moj Mateo juz slicznie bawi sie zabawkami ustawionymi nad soba.Super to wyglada jak z piesci chce przywalic grzechotce,
Wczoraj spal od 21:00 do 7:00 i zamiast mleka w tym czasie wystarczyl mu smok (mezus mial swoja zmiane).
Na wieczor wsuwa zazwyczaj 230ml mleka i na wadze elektronicznej wybilo mu 8 kg.
Ale to chyba rodzinne bo Antek tez byl i jest niczego sobie (wazy 16kg).

No nic.lece poczytac co jeszcze u Was.
Do juterka :-)

A Waszka sie odzywa? I Olpa?

też czasami oglądam :zawstydzona/y: sraszny mózgozjadacz, oglądniesz parę odcinków i zaczynasz wiele tolerować w swoim otoczeniu :-D:-D:-D jesteście boskie... :-p

Dobry wieczór
Wpadłam poczytac ale widze ze temat o Modzie na sukces to sie nie bardzo moge wypowiedziec bo nie ciepie tego serialu.
Co do pracy to ja od przyszlego tyg zaczynam smigac po towar łodz,poznań po ciuszki.

Wlasnie gdzie reszta dobre pytanie.
Waszka,Olpa,Kunda,Krecik,Sylwia????Halo Kobiety???

reklama
Mode na sukces też czasem oglądam:-) heheh ale film poprostu masakra;-) nie no Taylor zmartwychwstanie:-) co oni jeszcze nie wymyślą:-) hehhe
na początku jak zaczęli puszczać ten film to ogladałam namietnie:-) nawet w Ridge-u byłam zakochana;-):-p

Women to Ty kebaba masz i jeszcze jakiś sklep bo piszesz ze po ciuszki:-)????????/wow:-)

Anineczka super że tak szybkoooo:-) i gratuluję @:-) hehe
Larvuniu co do pracy ja ide na wychowawczy:-( niestety bezpłatny...:-( ale mój maż ma swoją firmę...i oprócz tego bede pracowała dalej tam gdzie pracuję:-) tylko fakturki będe wystawiała im heheh:-) tylko jeszcze sie dokładnie musze dowiedzieć prawnie jak to to wygląda ..il emogę zarobić bedą na wychowawczym. czy są jakieś limity itp..bo się kąpletnie na tym nie znam:-)
A CZEMU CIE NIE MA NA KAWECZCE!!:-)
Lilka już jutro sobota:sorry:;-)

Asix super że mieszkanko będzie :-) co do kleiku to ryżowy:-)
Kapik się wybawił na urodzinach:-) dzieci sie nim zajęły;-) a mamusia spokojnie mogła popijać;-) hehhe

Aluśka dziękujemy za życzenia:-)

Pusia dobrze że Lilka powiedziała o zmartwychwstaniu Taylor:-) heheh od razu humorek Ci się pewnie poprawił;-)

Do góry