reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam sie i lece po kawusie ;-)
Lilka
Fanka BB :)
Pusia co do krzeselka to my mamy po Mili takie plastikowe
ja je chcialam a nie drewniane bo...masz rozne poziomy wysokosci,takze jak Milke wkladalismy to nastawialismy poziom np.do naszego stolu i jedlismy na jednym poziomie
takie krzeselko ma 3 stopnie siedzenia,ze dziecko siedzi,pol lezy i lezy
Milenka nie raz jak miala pol roczku mi zasnela w nim bo my mamy z materialu to siedzenie
sa szelki ze mozesz dziecko przypiac
ja Milenie wkladalam na blat zabawki,malowalysmy farbkami,a nawet pieklysmy ciasto:-)
my mamy tej firmy,troszke inaczej wyglada kolorystycznie bo mamy z przed dwch lat
KRZESEŁKO BABY DESIGN PEPE ORANGE SUPERPROMOCJA (307800957) - Aukcje internetowe Allegro
ja je chcialam a nie drewniane bo...masz rozne poziomy wysokosci,takze jak Milke wkladalismy to nastawialismy poziom np.do naszego stolu i jedlismy na jednym poziomie
takie krzeselko ma 3 stopnie siedzenia,ze dziecko siedzi,pol lezy i lezy
Milenka nie raz jak miala pol roczku mi zasnela w nim bo my mamy z materialu to siedzenie
sa szelki ze mozesz dziecko przypiac
ja Milenie wkladalam na blat zabawki,malowalysmy farbkami,a nawet pieklysmy ciasto:-)
my mamy tej firmy,troszke inaczej wyglada kolorystycznie bo mamy z przed dwch lat
KRZESEŁKO BABY DESIGN PEPE ORANGE SUPERPROMOCJA (307800957) - Aukcje internetowe Allegro
Lilka kochana jesteś dzięki za odpowiedź na temat krzesełka. Kurcze sporo jest tych firm i jedyne co to różnią się cenami. Szkoda że Kacper nie może sam powiedzieć który mu się najbardziej podoba to ten bym kupiła
Lilka kochana jesteś dzięki za odpowiedź na temat krzesełka. Kurcze sporo jest tych firm i jedyne co to różnią się cenami. Szkoda że Kacper nie może sam powiedzieć który mu się najbardziej podoba to ten bym kupiła
wygodna jestes:-)
Lilka
Fanka BB :)
Pusia jednak z doswiadczenia bym zamienila jedna rzecz w naszym krzeselku
my mamy je z materialu,wiec jak sie wybrudzi trzeba wyprac i czekac az wyschnie
dlatego kupilabym to krzeselko z takiej jakby ceratki
kolezanka ma i co dziecko pobrudzi to przejedzie scierka i po sprawie
ona ma z firmy BABY ONO super,bardzo ladny
bardziej od mojego mi sie podoba
przyklad z tej firmy
Baby Ono KWIATEK TANIE I WYGODNE 3 kolory MEGA HIT (304558597) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy je z materialu,wiec jak sie wybrudzi trzeba wyprac i czekac az wyschnie
dlatego kupilabym to krzeselko z takiej jakby ceratki
kolezanka ma i co dziecko pobrudzi to przejedzie scierka i po sprawie
ona ma z firmy BABY ONO super,bardzo ladny
bardziej od mojego mi sie podoba
przyklad z tej firmy
Baby Ono KWIATEK TANIE I WYGODNE 3 kolory MEGA HIT (304558597) - Aukcje internetowe Allegro
z nadrabianka:
właśnie piszę do gościówy z tej szkółki i podam info na forum
dżizas!!!
jeny Lilka no to z niecierpliwością czekamy na wynik testu
o kurde, współczuję... ja bym nie mogła nikomu zostawić Igorka na tyle czasu
jakie to wszystko jest beznadziejne...
misia_q a na tym basenie jest pływanie z niemowlętami tak od 3 miesięcy?? Na stronie nic na ten temat nie piszą a i jesli wiesz to jakie są ceny.
wiecie co bylam dzis na tym masazu w klinice i sie przerazilam jak rodzice sa nieodpowiedzialni, byla dzis dziewczynka 2 lata, 2 miesiace i 2 tyg. z dziadkami ktorzy ja przyprowadzili bo mala jeszcze chodzic nie umie przesuwala sie po podlodze podpierajac jedna reka i dopiero dzis zaniepokojeni dziadkowie ja przyprowadzili o porade, a rodzice pracuja i nie maja czasu.....
mi sie to w glowie nie miesci jak mozna tak dziecko zaniedbac
dżizas!!!
Pusia testuje sie w sobote
ale coraz bardziej sie boje....przed chwila na forum znalazlam mame co ma dzieci w wieku 17,16,15 lat normalnie kobita ladna orke miala...
powiedzcie mi... ktore z Was juz wrocily do pracy?? Ale nie takiej w domu tylko normalnie zostawia maluszka na 8h komus i pracuje?? Chyba bede miala wyzuty sumienia... od 1rwszego marca ide do pracy..... boje sie troche choc tesknie za praca....
no to czekam na informacje o baseniez nadrabianka:
dżizas!!!
reklama
Podziel się: