reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Pusia co do krzeselka to my mamy po Mili takie plastikowe
ja je chcialam a nie drewniane bo...masz rozne poziomy wysokosci,takze jak Milke wkladalismy to nastawialismy poziom np.do naszego stolu i jedlismy na jednym poziomie:happy:

takie krzeselko ma 3 stopnie siedzenia,ze dziecko siedzi,pol lezy i lezy
Milenka nie raz jak miala pol roczku mi zasnela w nim bo my mamy z materialu to siedzenie
sa szelki ze mozesz dziecko przypiac

ja Milenie wkladalam na blat zabawki,malowalysmy farbkami,a nawet pieklysmy ciasto:-)

my mamy tej firmy,troszke inaczej wyglada kolorystycznie bo mamy z przed dwch lat:happy:
KRZESEŁKO BABY DESIGN PEPE ORANGE SUPERPROMOCJA (307800957) - Aukcje internetowe Allegro

Lilka kochana jesteś dzięki za odpowiedź na temat krzesełka. Kurcze sporo jest tych firm i jedyne co to różnią się cenami. Szkoda że Kacper nie może sam powiedzieć który mu się najbardziej podoba :laugh2: to ten bym kupiła

Pusia jednak z doswiadczenia bym zamienila jedna rzecz w naszym krzeselku
my mamy je z materialu,wiec jak sie wybrudzi trzeba wyprac i czekac az wyschnie
dlatego kupilabym to krzeselko z takiej jakby ceratki
kolezanka ma i co dziecko pobrudzi to przejedzie scierka i po sprawie

ona ma z firmy BABY ONO super,bardzo ladny
bardziej od mojego mi sie podoba

przyklad z tej firmy

Baby Ono KWIATEK TANIE I WYGODNE 3 kolory MEGA HIT (304558597) - Aukcje internetowe Allegro

z nadrabianka:

misia_q a na tym basenie jest pływanie z niemowlętami tak od 3 miesięcy?? Na stronie nic na ten temat nie piszą a i jesli wiesz to jakie są ceny.

właśnie piszę do gościówy z tej szkółki i podam info na forum :tak:

wiecie co bylam dzis na tym masazu w klinice i sie przerazilam jak rodzice sa nieodpowiedzialni, byla dzis dziewczynka 2 lata, 2 miesiace i 2 tyg. z dziadkami ktorzy ja przyprowadzili bo mala jeszcze chodzic nie umie :szok: przesuwala sie po podlodze podpierajac jedna reka i dopiero dzis zaniepokojeni dziadkowie ja przyprowadzili o porade, a rodzice :confused: pracuja i nie maja czasu.....

mi sie to w glowie nie miesci jak mozna tak dziecko zaniedbac :no:

dżizas!!! :szok:

Pusia testuje sie w sobote
ale coraz bardziej sie boje....przed chwila na forum znalazlam mame co ma dzieci w wieku 17,16,15 lat :szok::szok::szok::szok: normalnie kobita ladna orke miala...

jeny Lilka :eek: no to z niecierpliwością czekamy na wynik testu :happy:

powiedzcie mi... ktore z Was juz wrocily do pracy?? Ale nie takiej w domu tylko normalnie zostawia maluszka na 8h komus i pracuje?? Chyba bede miala wyzuty sumienia... od 1rwszego marca ide do pracy..... boje sie troche choc tesknie za praca....

o kurde, współczuję... ja bym nie mogła nikomu zostawić Igorka na tyle czasu :baffled:
jakie to wszystko jest beznadziejne... :crazy:

Lilka dobrze że mi o tym powiedziałaś z tą tapicerką. Czyli trzeba patrzeć żeby było napisane tapicerka PCV bo to chyba oznacza ze właśnie jest taka zmywalna.
Czyli coć np takiego Krzese

z nadrabianka:

właśnie piszę do gościówy z tej szkółki i podam info na forum :tak:

dżizas!!! :szok:

jeny Lilka :eek: no to z niecierpliwością czekamy na wynik testu :happy:

o kurde, współczuję... ja bym nie mogła nikomu zostawić Igorka na tyle czasu :baffled:
jakie to wszystko jest beznadziejne... :crazy:
no to czekam na informacje o basenie

reklama
Pusia tak,patrz na PCV
jednak to ulatwia zycie:tak: przetrzesz i po sprawie
zaluje ze nie mam takiego

Do góry