reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

moja Hania od wczoraj zaczela oddawac mleko,tzn.duzo ulewa
dzisiaj w nocy jak zjadla butle to tak odbila sobie ze musialam zmienic koszulke:szok:
az po cyckach mi pocieklo.....co to moze oznaczac:szok:??? mleko jest takie jakby zwazone.....dobrze ze w poniedzialek mamy szczepienie to zapytam sie lekarza

ale moze wiecie co to oznacza??

reklama
o raju mój Kapik ma zły dzień śpi pół godziny budzi sie wkurza masakra to chyba po tych wczorajszych urodzinach...ehhh mam nadzieje że jutro wróci wszystko do normy..:-)

Lilka mój mały tak ulewałm to kazała mi zagęszczać mleczko....teraz jeszcze czasami się mu uleje ale to już nie tak jak było wczesniej...gdzie nawet 1,5 godzin po jedzeniu jak chlusnął to aż nie wiedziałam co mam robić...

witam

my dzis troszeczke pozniej niz zwykle, bo taka piekna pogoda za oknem ze grzech bylo w domu siedziec, a jak wrocilismy ze spacerku to maly tak ladnie spal ze mama sie za porzadki w koncu wziela bo slonce tak wali w okna ze wszedzie bylo widac gdzie kurz sie osiadl :szok:
ogolnie niecierpie sprzatac ale jestem zadowolona bo posprzatalam i na dole i na gorze, ze odrazu lepiej sie czlowiek czuje we wlasnym domku.

sabina i jak tam odstawilas juz malego od cyca czy dalej karmisz mieszanka

pusia dobrze ze podsunelas temat krzeselek, bo my juz od dluzszego czasu sie rozgladamy ale cholernie drogie tutaj sa........jak jakies fajne to ze £100 trza wydac

larvunia nie ladnie tak nas zaniedbywac na bb :no: :-D :rofl2:
ja bym sie bala malego zostawic na 8h .........

kathe a ty gdzie sie podziewasz? bylas juz z Marysia na rehabilitacji. lub zabiegu laserowym?

anineczka gratuluje @

lilka juz sie nie moge doczekac soboty, ale nas trzymasz w niepewnosci :rofl2:
trzymam kciuki za @ moze jeszcze dostaniesz, a jak beda 2 kreseczki to za braciszka dla corek, zeby mial kto bronic takie ladne dziewczynki :-)

Hej hej
Lilka mojemu mlodemu tez sie zdarza mnie ohafcic.I to tak po pachy...moje pachy a nie jego :-DMysle,ze nie masz sie czego bac dopuki wymioty nie sa chlustajace.
Zwazone mleczko ktore wylecialo z buziuni to serwatka i to tez nie jest nic niepokojacego.
Dopiero kiedy dziecko nie przybiera na wadze i wymiotuje na odleglosc mozna sie martwic.

Pusia ja mam krzeselko z ceratka.Jest super.Tak jak Lila pisze.Wymyje mokra szmatka i jak nowe.

Dziekuje za Gratulki z okazji @
WLasnie przed sekunda sie dowiedzialam,ze moja bratowa jest w ciazy.Maja juz 5 miesiecznego Filipa.Brala tabletki,|
Ale jaja :szok:

Lilka młodemu tez sie ulewało i to nie jest nic niepokojacego jesli nie sa to wymioty i nie dzieje sie po kazdym posiłku wiec sie nie przejmuj

reklama
anineczka a jakie dokładnie masz krzesełko (firma).
a z tymi tabletkami to tez czytałam ze różnie bywa. Ja karmie piersią i nie biorę żadnych zostają tylko gumeczki. Wiem że sa tabletki dla matki karmiącej ale mój ginekolog powiedział że on swojej żonie czy córce nie pozwolił by ich brać.

Do góry