reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Widzę, że zaczyna się szał na gimnastykę;-) Ja już miesiąc temu zaczęłam biegać wieczorkami z psiakami, ale efektów chyba nie ma, bo mi w niedzielę teściowa powiedziała, że wyglądam jak babochłop:baffled:

co za babsztyl.....:crazy: Bira współczuję Ci takiej teściowej

Jolie, nasz Oskar w sumie kazdego dnia robi kilka kupek, ale sa chwile, ze steka i steka i nie moze i wtedy plakusia... Ale nauczylismy sie pomagac mu:-D lapiemy go za raczki, i stekamy z nim - dziala...:-D:-) no a poza tym, nasze dziecko wie, ze jak go rozbieramy i dobieramy sie do pieluszki, a wie ze nie ma kupy, to wtedy szybko steka... zeby przed zmiana pieluszki ta kupe wystekac:-D:-D takze, juz wie co i jak;-);-);-)

no no... niezły sposób macie na kupki :-D:tak:;-)

Spóźnione ale szczere życzenia dla Kacperków, Patryczka i Tymka :tak::-D:-DZdrówka, szczęści, pomyślności co godzinkę moc radości :):-):-):-)

reklama
aluśka :) dziękujemy za zyczenia :)

Obejrzałam sobie "Mode na sukces" :rofl2: i popłakałam sobie...achhh oczyściłam mi się oczka ;-)

Asix powodzenia z mieszkankiem

Lilka oby to nie było to na co wygląda ;) (oczywiście jeśli nie chcesz, no bo naprawdę przy trójce trzeba mieć siłę, ja teraz dwójki sobie nie wyobrażam podziwiam) A robiłaś już test czy czekasz do soboty (bo tak chyba wcześniej pisałaś)

Pusia testuje sie w sobote
ale coraz bardziej sie boje....przed chwila na forum znalazlam mame co ma dzieci w wieku 17,16,15 lat :szok::szok::szok::szok: normalnie kobita ladna orke miala...

a czemu poplakalas na Modzie???

pogrzeb?

Lilka no to oby do soboty
A popłakałam się bo "Tejlor" umarła i wszyscy płaczą po kolei, a pewnie jutro będzie jeszcze gorzej bo trzeba będzie powiedzieć dzieciom. Kurcza ja to szybko ryczę :tak:

Witam.

Lilka ściskam Cię mocno.

A ja dziś sama, bo Damian był najpierw w pracy i zaraz jak wrócił pojechał na przesłuchanie do Wałbrzycha. Może będzie w tamtejszym teatrze dramatycznym grać na pianinie w jednej sztuce. Wieczorkiem się dowiem, czy w lutym będę miała męża na zdjęciu tylko ;-)

Lilka no to oby do soboty
A popłakałam się bo "Tejlor" umarła i wszyscy płaczą po kolei, a pewnie jutro będzie jeszcze gorzej bo trzeba będzie powiedzieć dzieciom. Kurcza ja to szybko ryczę :tak:

to ci cos powiem abys nie ryczala:-)

teraz w PL lecaq odcinki z 2002 roku.....a w odcinkach z 2005....Tylor zmartchwysta:tak::tak: dzieci juz beda nastolatkami:-)
Brook urodzi jeszcze jedna coreczke

i takie tam:-p:-p

Jolie dzieki kochana:-)

Lilka jak Taylor zmartwychwstanie :-D ???? Szok :) to widze że ja jestem z odcinkami daleko :). A z kim Brook bedzie miała dziecko ??

ja sie o tym dowiedzialam od innej mamy:-)

oto co napisala tamta mama

Będzie znów z Ridge'em , ale krótko. W serialu pojawi sie duzo nowych osób , m. in Nick z którym zwiąże się Taylor, będą mieli dziecko, ale jak się potem okaże to dziecko Brook
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
, coś pomylili w laboratorium
icon_wink.gif
. Brook zabierze dziecko , a Teylor popadnie w alkoholizm .

Kto to jest w MNS Mark ? to ten młody lekarz? tak czy siak okaze sie ze to brat C.J'a

Darla i Thorne będą razem, urodzi im sie dziecko

Tu Ridge otwiera trumnę Taylor http://pl.youtube.com/watch?v=DDR5uE1TJKM&feature=related

:-)

reklama
Lilka obejrzałam wałsnie tego linka co podesłałas :) ale jaja jak berety hahah a juz myślałam że nic mnie nie zaskoczy :))) Ludzie tylko za ile lat zobaczę te odcinki w telewizji Polskiej hihihih

Do góry