reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Widzę, że zaczyna się szał na gimnastykę;-) Ja już miesiąc temu zaczęłam biegać wieczorkami z psiakami, ale efektów chyba nie ma, bo mi w niedzielę teściowa powiedziała, że wyglądam jak babochłop:baffled:

co za babsztyl.....:crazy: Bira współczuję Ci takiej teściowej

Jolie, nasz Oskar w sumie kazdego dnia robi kilka kupek, ale sa chwile, ze steka i steka i nie moze i wtedy plakusia... Ale nauczylismy sie pomagac mu:-D lapiemy go za raczki, i stekamy z nim - dziala...:-D:-) no a poza tym, nasze dziecko wie, ze jak go rozbieramy i dobieramy sie do pieluszki, a wie ze nie ma kupy, to wtedy szybko steka... zeby przed zmiana pieluszki ta kupe wystekac:-D:-D takze, juz wie co i jak;-);-);-)

no no... niezły sposób macie na kupki :-D:tak:;-)

Spóźnione ale szczere życzenia dla Kacperków, Patryczka i Tymka :tak::-D:-DZdrówka, szczęści, pomyślności co godzinkę moc radości :):-):-):-)

reklama
aluśka :) dziękujemy za zyczenia :)

Obejrzałam sobie "Mode na sukces" :rofl2: i popłakałam sobie...achhh oczyściłam mi się oczka ;-)

Asix powodzenia z mieszkankiem

Lilka oby to nie było to na co wygląda ;) (oczywiście jeśli nie chcesz, no bo naprawdę przy trójce trzeba mieć siłę, ja teraz dwójki sobie nie wyobrażam podziwiam) A robiłaś już test czy czekasz do soboty (bo tak chyba wcześniej pisałaś)

Pusia testuje sie w sobote
ale coraz bardziej sie boje....przed chwila na forum znalazlam mame co ma dzieci w wieku 17,16,15 lat :szok::szok::szok::szok: normalnie kobita ladna orke miala...

a czemu poplakalas na Modzie???

pogrzeb?

Lilka no to oby do soboty
A popłakałam się bo "Tejlor" umarła i wszyscy płaczą po kolei, a pewnie jutro będzie jeszcze gorzej bo trzeba będzie powiedzieć dzieciom. Kurcza ja to szybko ryczę :tak:

Witam.

Lilka ściskam Cię mocno.

A ja dziś sama, bo Damian był najpierw w pracy i zaraz jak wrócił pojechał na przesłuchanie do Wałbrzycha. Może będzie w tamtejszym teatrze dramatycznym grać na pianinie w jednej sztuce. Wieczorkiem się dowiem, czy w lutym będę miała męża na zdjęciu tylko ;-)

Lilka no to oby do soboty
A popłakałam się bo "Tejlor" umarła i wszyscy płaczą po kolei, a pewnie jutro będzie jeszcze gorzej bo trzeba będzie powiedzieć dzieciom. Kurcza ja to szybko ryczę :tak:

to ci cos powiem abys nie ryczala:-)

teraz w PL lecaq odcinki z 2002 roku.....a w odcinkach z 2005....Tylor zmartchwysta:tak::tak: dzieci juz beda nastolatkami:-)
Brook urodzi jeszcze jedna coreczke

i takie tam:-p:-p

Jolie dzieki kochana:-)

Lilka jak Taylor zmartwychwstanie :-D ???? Szok :) to widze że ja jestem z odcinkami daleko :). A z kim Brook bedzie miała dziecko ??

ja sie o tym dowiedzialam od innej mamy:-)

oto co napisala tamta mama

Będzie znów z Ridge'em , ale krótko. W serialu pojawi sie duzo nowych osób , m. in Nick z którym zwiąże się Taylor, będą mieli dziecko, ale jak się potem okaże to dziecko Brook
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
, coś pomylili w laboratorium
icon_wink.gif
. Brook zabierze dziecko , a Teylor popadnie w alkoholizm .

Kto to jest w MNS Mark ? to ten młody lekarz? tak czy siak okaze sie ze to brat C.J'a

Darla i Thorne będą razem, urodzi im sie dziecko

Tu Ridge otwiera trumnę Taylor http://pl.youtube.com/watch?v=DDR5uE1TJKM&feature=related

:-)

reklama
Lilka obejrzałam wałsnie tego linka co podesłałas :) ale jaja jak berety hahah a juz myślałam że nic mnie nie zaskoczy :))) Ludzie tylko za ile lat zobaczę te odcinki w telewizji Polskiej hihihih

Do góry