reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Women a ja pociesze:-)

ja Milci zagescilam mleczko kleikiem jak miala ponad 3 miesiace i tez oczekiwalam ze przespi cala noc a tu dupka bo sie obudzila na amciu jak zwykle

kleik zaczal dzialac ale jakos po tygodniu;-)
wytrwacie hihihii

reklama
Women a ja pociesze:-)

ja Milci zagescilam mleczko kleikiem jak miala ponad 3 miesiace i tez oczekiwalam ze przespi cala noc a tu dupka bo sie obudzila na amciu jak zwykle

kleik zaczal dzialac ale jakos po tygodniu;-)
wytrwacie hihihii

No to Liluś mnie pocieszyłaś heheh

Nie pisałam Wam kochane ze w niedziele chrzciny Dorianka :-)
I nie pisałam rowniez ile musiałam sie urzerać z proboszczami.To jest szok co sie wyrabia w kosciolach,w skrócie wielkim wam napisze.

Proboszcz nr.1
czepiał sie nazwiska ze to nie moze byc nazwisko tylko imie,wiec sprostowałam ze nazwisko przechodzi z pokolenia na pokolenie i niech sie nie czepia.
pozniej imie ze co to za imie Dorian czy to obcokrajowiec?Nie mamy polskich imion?Zatkało mnie!
Nastepnie ze nie naleze do tej parafi wiec mi nie ochrzci syna!
I oczywiscie zapytał gdzie ojciec,za granicą pewnie!!!Wiec juz dla swietego spokoju powiedzialam ze tak za granicą,no co sie bede tłumaczyć !!!Nastepnie wstałam i powiedziałam ze załuje ze sie wogole fatygowałam i wyszłam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Proboszcz nr2
czepial sie jak ten wyrzej,ze kolendy nie przyjmuje ze nie praktykuje i ze po chrzcic dziecko skoro nie bedzie wychowywane w duchu katolickim,a ja mowie do niego ze to ze ja nie jestem praktykująca to nie znaczy ze dziecka nie wychowam w duchu katolika,bo bedzie ochrzczony,bedzie chodzil na religie w szkole do przyjecia i bede z nim chodzic do koscioła ale jak dorosnie to sam podjemie decyzje,nie moge na tym etapie decydowac za dziecko,trzeba dac mu szanse wyboru.No i lekko kopara mu spadła.A wiec utalilismy termin.

No i najlepsze!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
-Pytam ile sie płaci
-Co łaska!
-A ja to dobrze bo jestem samotną matką i krucho u mnie z kasą
-a on szybciutko ze 50zl dają wszyscy

SKUBANIEC HEHEH:-D:-D:-D:-D

Women23 to az mnie zaciekawiłas jakie to masz nazwisko że ksiądz sie czepiał ;)

Ach z tymi księżulkami to normalnie masakra czasem jest ...

Lilka chyba Ty kiedyś podawałaś linka do baby radio:-) jak dobrze pamiętam codziennie z Kapikiem go słuchamy:-) i jest przeszczęśliwy:) super to radio:) a jeszcze jak mu tańcze przy tym heheh to bananka na buźce ma:-)

u mnie leje wiec nici ze spacerku:-(

AVENTU mam też 3 przepływowy a w smoczku 1 normalnie dziure wiekszą zrobiłam bo i tak 1 juz nie używam:-) i leci mu pięknie:-) a 3 przepływowy dlatego że kupiłam wieksza butle i tam był ten smoczek w komplecie:-) ale szczerze to woli pić z dziurą zrobioną:-)

reklama
ja spadam na spacerek, a potem musze jakos sprubowac wyczyscic wielka klatke w ogrodzie, po moich krolikach, bo chce mojemu facetowi na walantynki kupic szynszyle :-)
to jest jego marzenie od ponad roku, ale ja sie nie zgadzalam, dlatego tym bardziej bedzie to dla niego niespodzianka :-D:-D:-):-) a wy co kupujecie?

ja lubemu kupuje na Walentynki tylko kartke walentynkowa,czasami jakis drobiazg....kiedys nazywal mnie swoja gwiazdka to mu kupilam taka gwiazdke :-p
ale to stare dzieje hehee
ogolnie nie robie w tym dniu prezentow bo ..sama je dostaje (mam imieninki);-)

ale zrobisz mu prezent:-)napewno sie ucieszy:-)

Sabinko ciesze sie ze radio przypadlo do gustu
u nas tez sie przyjelo:-)
sama lubie posluchac pana tik taka i fasolki:happy:

Do góry