reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

normalnie przygotuwujesz mleczko i dosypujesz kleik:-) też sie nie gotuje kleiku:-) ja też nie wiedziałam tak pisze na opakowaniu:-)
tylko tam jest instrukcja od 4 miesiaca że 3 łyżeczki dosypywać.. a ja dosypywałam na początku pół łyżeczki a teraz 1:-)

reklama
Dzień dobry.

My wczoraj mieliśmy małe przeboje. Tymek znów nie może się wypróżnić (już zapomniałam jak robił kupę co 2-3 godziny ;-)) przez co prężył się i płakał, do tego był zmęczony i nie mógł skupić się na jedzeniu. Tak więc głodny, zmęczony i z bolącym brzuszkiem ryczał a ja z Nim. Jak na chwilę zasnął ja ściągałam pokarm, żeby chociaż trochę zjadł. Jak się obudził z butli wypił "aż" 25 ml i znów w płacz. Później zjadł odrobinę z piersi i ze zmęczenia zasnął. Na szczęście dziś jest lepiej.

Dzień dobr kochane ciocie:-)
DZIĘKUJEMY zażyczenia!!!!!!!!:-)

PATRYCZKU NAJLEPSZEGO:-)

a Kacperek właśnie zaliczył przewrotke z brzuszka na plecki!!!!!!!!!!!!!!!!:-) SZOK PRZEZYŁAM:-) pewnie to było przypadkowe ale jednak sie udało a jak smiesznie wygladało hehe
a wogóle leży na brzuszku już 10 minut z głową uniesioną wysoko!!!!!!!!
KOLEJNY SZOK:-)i to nie płakał!!!!!!:-)

No to Kacperek szykował prezent dla mamy na swoje trzy miesiące - taka cicha woda z Niego :-):-):-) wszystkiego najlepszego dla Kapika.

Wszystkiego naj, naj dla Patryka.

Larvunia
i jak samopoczucie związane z babcią? Mam nadzieję, że lepiej, i przestałaś się nią przejmować.

a jednak to nie był przypadek:-) hehe już 4 razy sie przewrócił z brzuszka na plecki:-) kochany jest :-) nawet filmik mi się udało nagrać:-) heheh

dziękujemy ciociom wszystkim jeszcze raz:-)

MAMCIE ZAPOMNIAŁYŚMY O KACPERKU PUSI!!!!!!!!:-) TEŻ DZIŚ MA 3 miesiące!!!!

Kacperku Pusi kochany zaskakuj mame każdego dnia ...dużo zdrówka:-)

sabina_p Dziękuję że pamiętałaś o moim Kapseleczku :)))) Własnie sobie lezy na wyrku i śmieje sie do mnie Kochany Bobasek :tak:

reklama
My Lostow obejrzelismy wczoraj... (odc. 0 i 1...) i... myslalam, ze pokaza jak to poukladalo sie po ich powrocie i w ogole (tak przeciez skonczyl sie sezon 3...) a tu dalej wyspa... hmm, wciaga jak narkotyk - juz nie moge sie doczekac kolejnego odcinka:-)

Hehe, no to juz poważne uzależnienie :-D Ja też juz oglądnełam i po prostu przebieram nogami co będzie dalej :sorry2:

Do góry