reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

normalnie przygotuwujesz mleczko i dosypujesz kleik:-) też sie nie gotuje kleiku:-) ja też nie wiedziałam tak pisze na opakowaniu:-)
tylko tam jest instrukcja od 4 miesiaca że 3 łyżeczki dosypywać.. a ja dosypywałam na początku pół łyżeczki a teraz 1:-)

reklama
Dzień dobry.

My wczoraj mieliśmy małe przeboje. Tymek znów nie może się wypróżnić (już zapomniałam jak robił kupę co 2-3 godziny ;-)) przez co prężył się i płakał, do tego był zmęczony i nie mógł skupić się na jedzeniu. Tak więc głodny, zmęczony i z bolącym brzuszkiem ryczał a ja z Nim. Jak na chwilę zasnął ja ściągałam pokarm, żeby chociaż trochę zjadł. Jak się obudził z butli wypił "aż" 25 ml i znów w płacz. Później zjadł odrobinę z piersi i ze zmęczenia zasnął. Na szczęście dziś jest lepiej.

Dzień dobr kochane ciocie:-)
DZIĘKUJEMY zażyczenia!!!!!!!!:-)

PATRYCZKU NAJLEPSZEGO:-)

a Kacperek właśnie zaliczył przewrotke z brzuszka na plecki!!!!!!!!!!!!!!!!:-) SZOK PRZEZYŁAM:-) pewnie to było przypadkowe ale jednak sie udało a jak smiesznie wygladało hehe
a wogóle leży na brzuszku już 10 minut z głową uniesioną wysoko!!!!!!!!
KOLEJNY SZOK:-)i to nie płakał!!!!!!:-)

No to Kacperek szykował prezent dla mamy na swoje trzy miesiące - taka cicha woda z Niego :-):-):-) wszystkiego najlepszego dla Kapika.

Wszystkiego naj, naj dla Patryka.

Larvunia
i jak samopoczucie związane z babcią? Mam nadzieję, że lepiej, i przestałaś się nią przejmować.

a jednak to nie był przypadek:-) hehe już 4 razy sie przewrócił z brzuszka na plecki:-) kochany jest :-) nawet filmik mi się udało nagrać:-) heheh

dziękujemy ciociom wszystkim jeszcze raz:-)

MAMCIE ZAPOMNIAŁYŚMY O KACPERKU PUSI!!!!!!!!:-) TEŻ DZIŚ MA 3 miesiące!!!!

Kacperku Pusi kochany zaskakuj mame każdego dnia ...dużo zdrówka:-)

sabina_p Dziękuję że pamiętałaś o moim Kapseleczku :)))) Własnie sobie lezy na wyrku i śmieje sie do mnie Kochany Bobasek :tak:

reklama
My Lostow obejrzelismy wczoraj... (odc. 0 i 1...) i... myslalam, ze pokaza jak to poukladalo sie po ich powrocie i w ogole (tak przeciez skonczyl sie sezon 3...) a tu dalej wyspa... hmm, wciaga jak narkotyk - juz nie moge sie doczekac kolejnego odcinka:-)

Hehe, no to juz poważne uzależnienie :-D Ja też juz oglądnełam i po prostu przebieram nogami co będzie dalej :sorry2:

Do góry