reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Kacperku sabinkowy i Patryczku sylwiowy dla Was kochane chłopaki codziennie uśmiechu,słodkiego mleczka i dużo zdróweczka z okazji 3 miesięcy:-D
snoopycy9lh5.jpg

Witam :)
Ludzie jak mnie dawno tu nie było ...(oj nie wiem czy zdołam przeczytac co u was sie działo troszke stron sie na mnożyło :)
Mój Kacperek juz po chrzcinach było super Mały patrzył ze zdziwieniem na sufit, kościoła :):-).ach słodki Aniołek :) . Wczoraj wrócilismy juz do domku do wrocławia po tygodniowym pobycie u moich rodziców:).
Wczoraj byłam u ginekologa i wszystko jest superr ufff:)..
Kacperku Sabinki Wszystkiego najjjjj z okazji 3 miesięcy
Patryku Sylwi również wszystkiego naj naj naj lepszego

Dzień dobr kochane ciocie:-)
DZIĘKUJEMY zażyczenia!!!!!!!!:-)

PATRYCZKU NAJLEPSZEGO:-)

a Kacperek właśnie zaliczył przewrotke z brzuszka na plecki!!!!!!!!!!!!!!!!:-) SZOK PRZEZYŁAM:-) pewnie to było przypadkowe ale jednak sie udało a jak smiesznie wygladało hehe
a wogóle leży na brzuszku już 10 minut z głową uniesioną wysoko!!!!!!!!
KOLEJNY SZOK:-)i to nie płakał!!!!!!:-)

Elbra zageszczam:-) na poczatku było ciezko... bo musiał miec wieksza dziure w smoku... i mu za szybko leciało:-) a teraz juz jest ok:-)
zageszczam kleikiem ryżowym z bobovity

reklama
Do góry