reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Moja też strasznie ulewa... Pewnie dlatego wiecznie jest głodna... poza tym mam już dość tych zażyganych ubrań... Będę twarda muszę próbować z tym zagęszczaniem;-)

reklama
wisienkaa1 co do rozmiaru pieluszek to mój Kacperek juz jakos ponad miesiąc używa tych z numerkiem 3 :). Mój Mały też kupki strzela że szok :)))

Bira mój tez na pocztku nie chciał zagęszczanego ale u mnie to ewidentnie było dlatego że za szybko się lało:-) ale nauczył się skubaniec:-) dawałam mu butle wziął 2 łyki wyciagałam i tak 2 butle wypił a potem już ładnie było:-)
a wogóle już zakańczam karmineie cycem ...
po pierwsze młody nie chce już cycać wogóle za mało się mu leje..
a po drugie prawie nic już nie mam w cycach:-( no cóż trudno:-) ja sie wychowałam tylko na butli :-)
a cyca Kapika bmoge podsumować : 2 miesiace sam cyc:-) potem niestety z racji małego przybywania na wadze dokarmianie i mleko z butli coraz bardziej mu smakowało i tak to wszystko się kończy..:-) ehh

wszystkim cycowym mamom życze powodzenia i dużo mleczka do minimum 6 miesiąca:-)

WOW to ja jeszcze pieluszki 2 mam:-) co prawda 3 też czasem używam bo pampersów mam tyle że szok:-) ciągle ktoś przynosi:-) ...
ale dokończe teraz pamp. 2 i przejdziemy na 3:-)

witajcie

dzis na Pudelku znalazlam ten artykul

PUDELEK - Zróbmy dzisiaj coś dobrego!

rodzicow Ani znam z widzenia......szczegolnie mame

jesli mozecie cos wplacic bede wdzieczna....wogole nie wiem co pisac....po smierci Majeczki dzieciaczki z wada serduszka ....ach....chyba rozumiecie o co mi chodzi...nie umiem tego ujac slowami.....:-(

U nas dzis piekna pogoda:-)
mielismy jechac odwiedzic babcie i dziadka Oskarka (moich tesciow) a tu nic z tego...:-( Maz dzwonil ich uprzedzic, ze bedziemy i okazalo sie, ze tesciowa przeziebiona i do tego ma jakas wysypke... wiec mezus pojechal na godzinke sam:dry: ...a my jak wroci ubieramy sie i mykamy na jakis spacerek:-):-):-).
A tak w ogole, to cos naszemu synkowi sie poprzestawialo spanko... wczesniej zasypial k.20.30-21.30 i spal do 8-9... z 1 lub 2 przerwami na amciu (ale po amci uspal dalej). A teraz budzi sie co 2-3-4 godzinki, je ale nie moze zasnac, zawsze sa kombinacje by jakos w koncu usnal... nie mam pojecia o co chodzi...:-:)-(

Larvuniu, od kiedy wracasz do pracy? Co z Marcelkiem?
Pati, na ile lecicie - 7 czy 14 dni?

Sabinko,zycze spokojnego odcycowania;-) a 2 m-ce na samym cycu, to juz cos :tak::tak::tak:, Kapik dostal to co najlepsze:tak::tak:- ja w ogole nie bylam na cycku, mam ponoc nie miala pokarmu:-( a ja poki co Oskarka karmie wylacznie moim mleczkiem, oby jak najdluzej:-):-):-)

Co do rozmiaru pieluszek, to u nas 3-ka jest juz ponad miesiac:-):-)

u nas pieluszki to na nr 2 jedziemy

ok,zbieram sie na spacerek z maluchami,snieg znowu nasypal wiec sobie miesnie rak pocwicze,bo nawet pompowane kola nie za bardzo sobie radza na sniegu a tu o chodniki nie dbaja by odsniezyc
czekam na wiosne:sorry2: ponoc ma przyjsc szybciej...oby

reklama
chcialam jeszcze sie pochwalic ze u nas juz noce sie ustabilizowaly:-) co mnie strasznie cieszy bo jest od razu lepiej
Hania jak o 20.00 poszla spac obudzila sie o 02.30 a potem 08.30
jestem wyspana:-)

Do góry