reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Moja też strasznie ulewa... Pewnie dlatego wiecznie jest głodna... poza tym mam już dość tych zażyganych ubrań... Będę twarda muszę próbować z tym zagęszczaniem;-)

reklama
wisienkaa1 co do rozmiaru pieluszek to mój Kacperek juz jakos ponad miesiąc używa tych z numerkiem 3 :). Mój Mały też kupki strzela że szok :)))

Bira mój tez na pocztku nie chciał zagęszczanego ale u mnie to ewidentnie było dlatego że za szybko się lało:-) ale nauczył się skubaniec:-) dawałam mu butle wziął 2 łyki wyciagałam i tak 2 butle wypił a potem już ładnie było:-)
a wogóle już zakańczam karmineie cycem ...
po pierwsze młody nie chce już cycać wogóle za mało się mu leje..
a po drugie prawie nic już nie mam w cycach:-( no cóż trudno:-) ja sie wychowałam tylko na butli :-)
a cyca Kapika bmoge podsumować : 2 miesiace sam cyc:-) potem niestety z racji małego przybywania na wadze dokarmianie i mleko z butli coraz bardziej mu smakowało i tak to wszystko się kończy..:-) ehh

wszystkim cycowym mamom życze powodzenia i dużo mleczka do minimum 6 miesiąca:-)

WOW to ja jeszcze pieluszki 2 mam:-) co prawda 3 też czasem używam bo pampersów mam tyle że szok:-) ciągle ktoś przynosi:-) ...
ale dokończe teraz pamp. 2 i przejdziemy na 3:-)

witajcie

dzis na Pudelku znalazlam ten artykul

PUDELEK - Zróbmy dzisiaj coś dobrego!

rodzicow Ani znam z widzenia......szczegolnie mame

jesli mozecie cos wplacic bede wdzieczna....wogole nie wiem co pisac....po smierci Majeczki dzieciaczki z wada serduszka ....ach....chyba rozumiecie o co mi chodzi...nie umiem tego ujac slowami.....:-(

U nas dzis piekna pogoda:-)
mielismy jechac odwiedzic babcie i dziadka Oskarka (moich tesciow) a tu nic z tego...:-( Maz dzwonil ich uprzedzic, ze bedziemy i okazalo sie, ze tesciowa przeziebiona i do tego ma jakas wysypke... wiec mezus pojechal na godzinke sam:dry: ...a my jak wroci ubieramy sie i mykamy na jakis spacerek:-):-):-).
A tak w ogole, to cos naszemu synkowi sie poprzestawialo spanko... wczesniej zasypial k.20.30-21.30 i spal do 8-9... z 1 lub 2 przerwami na amciu (ale po amci uspal dalej). A teraz budzi sie co 2-3-4 godzinki, je ale nie moze zasnac, zawsze sa kombinacje by jakos w koncu usnal... nie mam pojecia o co chodzi...:-:)-(

Larvuniu, od kiedy wracasz do pracy? Co z Marcelkiem?
Pati, na ile lecicie - 7 czy 14 dni?

Sabinko,zycze spokojnego odcycowania;-) a 2 m-ce na samym cycu, to juz cos :tak::tak::tak:, Kapik dostal to co najlepsze:tak::tak:- ja w ogole nie bylam na cycku, mam ponoc nie miala pokarmu:-( a ja poki co Oskarka karmie wylacznie moim mleczkiem, oby jak najdluzej:-):-):-)

Co do rozmiaru pieluszek, to u nas 3-ka jest juz ponad miesiac:-):-)

u nas pieluszki to na nr 2 jedziemy

ok,zbieram sie na spacerek z maluchami,snieg znowu nasypal wiec sobie miesnie rak pocwicze,bo nawet pompowane kola nie za bardzo sobie radza na sniegu a tu o chodniki nie dbaja by odsniezyc
czekam na wiosne:sorry2: ponoc ma przyjsc szybciej...oby

reklama
chcialam jeszcze sie pochwalic ze u nas juz noce sie ustabilizowaly:-) co mnie strasznie cieszy bo jest od razu lepiej
Hania jak o 20.00 poszla spac obudzila sie o 02.30 a potem 08.30
jestem wyspana:-)

Do góry