reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kacperku pusiowy mega wielkie buziaki i tona cukierków;-) z okazji 3 mc:-D

Elbra,sabinka...
ja daje młodemu na 150ml mleka 2 miarki(te same co do mleka) kleiku (takiego samego jak sabinka)
młody wcina aż mu się uszy trzęsą
kleik dosypuję bezpośrednio do mleka:tak::-)

sabinko...gratuluję Kacperkowego
przewrotu :-D:tak::tak:
ucałuj zucha:-)

u nas ładna pogoda---jak wczoraj
zaraz lece z dzieciakami na zakupy
milutkiego dnia Kochane listopadówki:-)

reklama
sabina dziekuje kochana za pamiec :-) Jestem jestem :-)
Jakos zabralam sie za sprzatanko mieszkania juz od 8.00 i tak jakos zlecialo mi.... :sorry2: Zaraz zbieram sie do rodzicow... musze sobie koszul nakupowac bo wracam do pracy a jakos sie w stare nie mieszcze :dry: W cycuchach za male wszystkie :sorry2: hie hie hie :cool2:
milego dnia mamuski!!!

Wszystkiego naj, naj, naj dla Kacperków i Patryczka:-) Samych radosnych dni.

Piszecie o zagęszczaniu... ja próbuje Indze zagęszczać ale coś jej nie podchodzi, a wsypuję mało, bo niecałą łyżeczkę...

Sabinka ile razy dziennie dajesz Kacperkowi takie zagęszczone mleczko?

sabina 100000 buziakow :-):-):-) dla Kacperka

jolie dzieki... sprobuje przetrzymac i nie jezdzic do tesciowej, ciekawe kiedy zateskni za wnukiem....

:-) W imieniu Kacperka dziękuję wszystkim kochanym Ciocią i ich Malucha za życzenia :)))) Buziakiiiiiiiii:zawstydzona/y::happy2:.

Kurcze mam taki bałagan w domku trzeba się zabrać za sprzątanko ale jakoś nie mogę się zabrać :)))wole posiedziec na forum :D

sabina a ja czekam z marcelkiem na foteczki z 3miesiecznicy kacperka ;-):-)
...oki lece ubierac malego bo zaraz wychodzimy paaaaaaaaaaa. Do wieczorka kochane :-)

dzien doberek :-)

widze ze mamy dzis 3 malych trzy miesiecznych solenizantow :-D
wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i milosci dla kazdego z osobna

elbra moim zdaniem powinnas olac lekarke i zagescic mu jedzonko :tak: na pewno mu niezaszkodzi a przynajmniej chlopak glodny nie bedzie chodzil
jak juz pisalam ja niecale 2 miesiace pilam zageszczone i bylo ok

jolie wspolczuje problemow kupkowych, ,moze cos jesz co go zatyka :confused:
ja tam naszczescie nie mam tego problemu, moj to za dwoch robi :-D :rofl2:

od piatej rano teraz juz 4 pieluche mu zmienilam, z czego w 2 bylo 2w1 :cool2:
od dzis juz na rozmiar 3 pieluch przeszedl :-):-)

pusia gratuluje udanego chrztu

Larvunia no wreszcie!!!!!:-)

Pati ucałowałam:-) ehhehe:-)

Bira ja daję 2 razy dziennie... dlatego że ja musze zagęszczać bo problem z ulewaniem mamy... takze narazie 2 razy dziennie bo na poczatku ot też żygał po zagęszczonym:-) a teraz już jest coraz lepiej..coraz mniej ulewa..no chyba że zaraz po jedzeniu zaczyna sie bawić i gadać i wkładac ręce do buzi ale to juz inna sprawa:-) to wtedy żyg gwarantowany:-) hehe

reklama
Larvunia ja codziennie sprawdzam stronkę z waszymi fotami i coś nie widzę:-)
ja uaktualniam picasse na bieżąco:-)

a ja na 120 ml. dawałam łyżeczkę kleiku (tzn. tak samo jak Pati ta miarkę od mleka:-) ) moze dam jesszcze troszkę więcej ale stopniowo ...

Wisienka WOW ładnie Ci kupka Davidek:-) Mój to max 1 raz dziennie robi...i mnie trafi bo jak miał piękne zółte:-) to teraz znowu przy NAN-ie zielone się zrobiły:-) i nie wiem czy iść do lekarza czy co...

Do góry