reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kacperku pusiowy mega wielkie buziaki i tona cukierków;-) z okazji 3 mc:-D

Elbra,sabinka...
ja daje młodemu na 150ml mleka 2 miarki(te same co do mleka) kleiku (takiego samego jak sabinka)
młody wcina aż mu się uszy trzęsą
kleik dosypuję bezpośrednio do mleka:tak::-)

sabinko...gratuluję Kacperkowego
przewrotu :-D:tak::tak:
ucałuj zucha:-)

u nas ładna pogoda---jak wczoraj
zaraz lece z dzieciakami na zakupy
milutkiego dnia Kochane listopadówki:-)

reklama
sabina dziekuje kochana za pamiec :-) Jestem jestem :-)
Jakos zabralam sie za sprzatanko mieszkania juz od 8.00 i tak jakos zlecialo mi.... :sorry2: Zaraz zbieram sie do rodzicow... musze sobie koszul nakupowac bo wracam do pracy a jakos sie w stare nie mieszcze :dry: W cycuchach za male wszystkie :sorry2: hie hie hie :cool2:
milego dnia mamuski!!!

Wszystkiego naj, naj, naj dla Kacperków i Patryczka:-) Samych radosnych dni.

Piszecie o zagęszczaniu... ja próbuje Indze zagęszczać ale coś jej nie podchodzi, a wsypuję mało, bo niecałą łyżeczkę...

Sabinka ile razy dziennie dajesz Kacperkowi takie zagęszczone mleczko?

sabina 100000 buziakow :-):-):-) dla Kacperka

jolie dzieki... sprobuje przetrzymac i nie jezdzic do tesciowej, ciekawe kiedy zateskni za wnukiem....

:-) W imieniu Kacperka dziękuję wszystkim kochanym Ciocią i ich Malucha za życzenia :)))) Buziakiiiiiiiii:zawstydzona/y::happy2:.

Kurcze mam taki bałagan w domku trzeba się zabrać za sprzątanko ale jakoś nie mogę się zabrać :)))wole posiedziec na forum :D

sabina a ja czekam z marcelkiem na foteczki z 3miesiecznicy kacperka ;-):-)
...oki lece ubierac malego bo zaraz wychodzimy paaaaaaaaaaa. Do wieczorka kochane :-)

dzien doberek :-)

widze ze mamy dzis 3 malych trzy miesiecznych solenizantow :-D
wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i milosci dla kazdego z osobna

elbra moim zdaniem powinnas olac lekarke i zagescic mu jedzonko :tak: na pewno mu niezaszkodzi a przynajmniej chlopak glodny nie bedzie chodzil
jak juz pisalam ja niecale 2 miesiace pilam zageszczone i bylo ok

jolie wspolczuje problemow kupkowych, ,moze cos jesz co go zatyka :confused:
ja tam naszczescie nie mam tego problemu, moj to za dwoch robi :-D :rofl2:

od piatej rano teraz juz 4 pieluche mu zmienilam, z czego w 2 bylo 2w1 :cool2:
od dzis juz na rozmiar 3 pieluch przeszedl :-):-)

pusia gratuluje udanego chrztu

Larvunia no wreszcie!!!!!:-)

Pati ucałowałam:-) ehhehe:-)

Bira ja daję 2 razy dziennie... dlatego że ja musze zagęszczać bo problem z ulewaniem mamy... takze narazie 2 razy dziennie bo na poczatku ot też żygał po zagęszczonym:-) a teraz już jest coraz lepiej..coraz mniej ulewa..no chyba że zaraz po jedzeniu zaczyna sie bawić i gadać i wkładac ręce do buzi ale to juz inna sprawa:-) to wtedy żyg gwarantowany:-) hehe

reklama
Larvunia ja codziennie sprawdzam stronkę z waszymi fotami i coś nie widzę:-)
ja uaktualniam picasse na bieżąco:-)

a ja na 120 ml. dawałam łyżeczkę kleiku (tzn. tak samo jak Pati ta miarkę od mleka:-) ) moze dam jesszcze troszkę więcej ale stopniowo ...

Wisienka WOW ładnie Ci kupka Davidek:-) Mój to max 1 raz dziennie robi...i mnie trafi bo jak miał piękne zółte:-) to teraz znowu przy NAN-ie zielone się zrobiły:-) i nie wiem czy iść do lekarza czy co...

Do góry