reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Kacperku sabinkowy i Patryczku sylwiowy dla Was kochane chłopaki codziennie uśmiechu,słodkiego mleczka i dużo zdróweczka z okazji 3 miesięcy:-D
snoopycy9lh5.jpg

Witam :)
Ludzie jak mnie dawno tu nie było ...(oj nie wiem czy zdołam przeczytac co u was sie działo troszke stron sie na mnożyło :)
Mój Kacperek juz po chrzcinach było super Mały patrzył ze zdziwieniem na sufit, kościoła :):-).ach słodki Aniołek :) . Wczoraj wrócilismy juz do domku do wrocławia po tygodniowym pobycie u moich rodziców:).
Wczoraj byłam u ginekologa i wszystko jest superr ufff:)..
Kacperku Sabinki Wszystkiego najjjjj z okazji 3 miesięcy
Patryku Sylwi również wszystkiego naj naj naj lepszego

Dzień dobr kochane ciocie:-)
DZIĘKUJEMY zażyczenia!!!!!!!!:-)

PATRYCZKU NAJLEPSZEGO:-)

a Kacperek właśnie zaliczył przewrotke z brzuszka na plecki!!!!!!!!!!!!!!!!:-) SZOK PRZEZYŁAM:-) pewnie to było przypadkowe ale jednak sie udało a jak smiesznie wygladało hehe
a wogóle leży na brzuszku już 10 minut z głową uniesioną wysoko!!!!!!!!
KOLEJNY SZOK:-)i to nie płakał!!!!!!:-)

Elbra zageszczam:-) na poczatku było ciezko... bo musiał miec wieksza dziure w smoku... i mu za szybko leciało:-) a teraz juz jest ok:-)
zageszczam kleikiem ryżowym z bobovity

reklama
Do góry