reklama
Witam
Ludzie jak mnie dawno tu nie było ...(oj nie wiem czy zdołam przeczytac co u was sie działo troszke stron sie na mnożyło
Mój Kacperek juz po chrzcinach było super Mały patrzył ze zdziwieniem na sufit, kościoła :-).ach słodki Aniołek . Wczoraj wrócilismy juz do domku do wrocławia po tygodniowym pobycie u moich rodziców.
Wczoraj byłam u ginekologa i wszystko jest superr ufff..
Kacperku Sabinki Wszystkiego najjjjj z okazji 3 miesięcy
Patryku Sylwi również wszystkiego naj naj naj lepszego
Ludzie jak mnie dawno tu nie było ...(oj nie wiem czy zdołam przeczytac co u was sie działo troszke stron sie na mnożyło
Mój Kacperek juz po chrzcinach było super Mały patrzył ze zdziwieniem na sufit, kościoła :-).ach słodki Aniołek . Wczoraj wrócilismy juz do domku do wrocławia po tygodniowym pobycie u moich rodziców.
Wczoraj byłam u ginekologa i wszystko jest superr ufff..
Kacperku Sabinki Wszystkiego najjjjj z okazji 3 miesięcy
Patryku Sylwi również wszystkiego naj naj naj lepszego
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Dzień dobr kochane ciocie:-)
DZIĘKUJEMY zażyczenia!!!!!!!!:-)
PATRYCZKU NAJLEPSZEGO:-)
a Kacperek właśnie zaliczył przewrotke z brzuszka na plecki!!!!!!!!!!!!!!!!:-) SZOK PRZEZYŁAM:-) pewnie to było przypadkowe ale jednak sie udało a jak smiesznie wygladało hehe
a wogóle leży na brzuszku już 10 minut z głową uniesioną wysoko!!!!!!!!
KOLEJNY SZOK:-)i to nie płakał!!!!!!:-)
DZIĘKUJEMY zażyczenia!!!!!!!!:-)
PATRYCZKU NAJLEPSZEGO:-)
a Kacperek właśnie zaliczył przewrotke z brzuszka na plecki!!!!!!!!!!!!!!!!:-) SZOK PRZEZYŁAM:-) pewnie to było przypadkowe ale jednak sie udało a jak smiesznie wygladało hehe
a wogóle leży na brzuszku już 10 minut z głową uniesioną wysoko!!!!!!!!
KOLEJNY SZOK:-)i to nie płakał!!!!!!:-)
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
E
ELBRA
Gość
....
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Ciociu Pati pokazałam Kapikowi kwiaty i powiedział "łaaaaaaaaaa" wiec sie mu podobały;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Elbra zageszczam:-) na poczatku było ciezko... bo musiał miec wieksza dziure w smoku... i mu za szybko leciało:-) a teraz juz jest ok:-)
zageszczam kleikiem ryżowym z bobovity
zageszczam kleikiem ryżowym z bobovity
reklama
E
ELBRA
Gość
....
Podziel się: