sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Misiu WSzystkiego naj naj spełnia wszystkich Twoich marzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kunda skad sie wziela u twoich chlopakow ta asymetria??wiadomo?bo moja mala ma krecz szyjny i chyba to sie wiaze z napieciem?jeshu ci lekarze tak super to tlumacza ze ja nic nie kumam juz:-(czy jak jest krecz to jest i napiecie??
To dobrze ze piszesz o tym smoczku Jolie bo tez zamierzałam go kupic wtdawał sie bardzo fajny.
Kurcze kiedys byly szkale butelki i jeden rodzaj smoczków i było super,dzieciaki zdrowe i zadowolone,a teraz kurde nie wiem co sie dzieje.
Pije sobie drineczka po calym dniu,wasze i dzieciaczków zdrowie
u mnie spanie tak samo: 22- 7 bez przerwy, potem cycus i dalej
Sugar, lecicie tylko z synkiem? ...tez bym sie wybrala juz na urlopik, w ubiegle wakacje byla tylko Chorwacja, ktora nas rozczarowala, ale ze wzgledu na brzuszek, balismy sie samolotu... a w tym roku zobaczymy czy sie odwazymy z maluszkiem... A w Egipcie bylismy 2,5 roku temu w Hurghadzie, bylo suuuuper:-):-) mmmmm, fajnie macie:-):-):-):-)
Inga pcha do buzi wszystko... Najchętniej miałam by w niej rączki smoczka i grzechotkęDziewczyny, czy Wasze dzieciaczki tez tak jak moj... pchaja do buziaka palce?? Bo moj Oskar to kciuka ssa jak opetany, smoczek mu nie pasuje, cyc jest ok - ale jak chce tylko ssac, to pewnie irytuje sie ze mleczko leci niepotrzebnie, a paluszek uwielbia... no i ciagle lapka w buzi...
.
Przyszlam sie znowu pozegac...ehhhzyp
Rezygnujemy z tego neta.Jest w.Mam nadzieje ze szybko sie pojawie,w najgorszym przypadku za 6 tygodni.
Mam pytanko, pisalas o winku - ze skusilas sie na pol lampki, a jak to dziala na Blaneczkę, bo za mna chodzi winko, czy jakis drink... (juz rok nie delektowalam sie alkoholem...) ale boje sie o Oskarka...
U nas jak zwykle podobnie:-):-)Anulka czasami wypije sobie pół lampki winka albo troszeczkę piwka i kompetnie nic sie nie dzieje. Przeciez wino i piwo sa w 100% naturalne a w połowie lampki jest niewiele alkoholu. W sumie to ja jem i pije wszystko i nic sie nie dzieje
Zazdroszczę. Wprawdzie Inga wróciła na swoje dawne tory, ale to i tak jest kilka pobudek w ciągu nocy... pierwsza ok. 1 następna ok.4 , później 6, 7 i wtedy już zazwyczaj bawi się do 9...u mnie spanie tak samo: 22- 7 bez przerwy, potem cycus i dalej
Jagoda to niedobrze. Może brakuje Ci witamin? Ja ciągle biorę te, które w ciąży łykałam i na razie jest ok..
Kurcze a ja zaczynam się sypać-od kilku dni włosy zaczęły mi bardzo wypadać, krew z nosa leci i wszystko mnie boli-ciekawe co to? Słyszałam ze po iluś tam miesiącach od porodu mogą sie dziać dziwne rzeczy z włosami, no ale te krwawienia z nosa i ból pleców to już nie wiem co oznacza Nic ide sie już położyć koło mojej córeczki...dobranoc...