reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

bira...współczuję akcji z córcią:-(
doskonale Ciebie rozumiem,bo ja mam też schize na tym punkcie okropną
latam co chwile i sprawdzam czy młody oddycha..:dry:

anulka...ja byłam w Egipcie z trzymiesięcznym Samuelkiem
też sie bałam ,ale było naprwdę super
w tym roku całą czwórką lecimy w te same klimaty:rofl2:;-)
i juz się nie boję:-)

mirka..pięknie synuś daje się mamusi wyspać
oby tak dalej:tak::-)

ELBRA..wypoczywaj kochana
do jutra:-)

reklama
Bira, ja na Rodos bylam dwa razy... pierwszy raz z przyjaciolka - mialysmy po 18 latek, a drugi raz gdzies 4 lata temu z mezem (wtedy z chlopakiem), moimi rodzicami i bratem. Bylo fajnie:-):-):-) ale Tunezja nam podobala sie bardziej:-):-):-) tyle,ze tak jak piszesz co Europa to Europa:tak::tak::tak: hmmm, daj znac co postanowicie:tak:

Pati, w tym roku lecicie tez w podobne klimaty? bo cos pisalas o Korfu?

Tak czytam, ze nie macie obaw przed wakacjami - to moze i my sie zdecydujemy:-):-):-) ...dla mnie jedynym problemem jest obawa co robic jak maluszek zachoruje... odpukac, oczywiscie;-) bo wszystko inne to bez leku... tylko z rozsadkiem;-);-) no i bodajze do 2 latek maluszek leci gratis, trza korzystac ile sie da:-D:-D:-D

misia

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:

Sukcesow w zyciu, szczescia w milosci,
duzo usmiechu, duzo radosci,
spelnienia wszystkich najskrytszych marzen,
samych przyjemnych w Twym zyciu zdarzen.

zyczy Gosia

Women mleko trzba przygotować bezpośrednio przed jedzeniem. nie wcześniej:no:

Ja robie tak, że jak mały się budzi to włanczam podgrzewacz wstawiam butelkę z wodą tym czasem przebieram małego jak przebiorę to za chwileczke jest juz gotowa woda wsypuje mleczko. mały pije i dalej spanko:tak:

Aha dlatego pytałam bo mój już od dawna pije 150 ml a teraz już ma za mało i zaczynamy większe dawki:sorry2:

Elbra to synuś nieźle wcina :-D
Z mleczkiem robie tak jak sugar pisała,jedna butla z wodą w podgrzewaczu sobie stoi cala noc a druga obok z nasypanym mleczkiem i tylko zalewam i gotowe.:-)

misia

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:

Sukcesow w zyciu, szczescia w milosci,
duzo usmiechu, duzo radosci,
spelnienia wszystkich najskrytszych marzen,
samych przyjemnych w Twym zyciu zdarzen.

zyczy Gosia

I ja sie do życzeń dołańczam :-):-):-):-):-):-) STO LAT !!!!

Muszę sie pochwalić....
Mój synuś dziś przed kąpielą na golaska sobie lezał na przewijaku na brzuszku i nagla patrze a on myk na plecki no mowie super,ale pewnie to przypadekklade go znowu a on jedną rączke prostuje i znowu myk do tyłu na plecki cwaniaczek hehe:-):-):-):-).
I dodam jeszcze ze sam sobie pomaga ramionkiem albo rączką wkladać smoka jak wypada:-):-):-):-),takze robi postępy maluch moj kochany.
Na brzuszku polubił lerzec ale na krótko bo jak dlugo juz lezy to stęka :rofl2:
Głowe trzyma pieknie sztywno i wysoko
Jestem dzis bardzo szczęśliwa.

A i mam pytanie czy jak chwytacie wasze dzieci pod pachy i pozwalacie dotykać stopami podłogi to mały/mała drepcze próbuje chodzić?Bo moj dzis normalnie stawiał kroczki no tak sie nasmiałam,ponoc to normalny zdrowy odruch ...

reklama
Do góry