reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzień doberek :-)

wczoraj piopołudniu byłam odcięta od necika wiec dopiero dziś:-)

OSKARKU NAJ NAJ Z OKAZJI 3 miesiecy:-)

my poimprezowaliśy wczoraj dość mocno ehh...:-)
ale w końcu raz na jakis czas sie należy;-)

czeeeeeeeeeeeeeeesc kobiety :-D
u mnie sloneczko od rana :-) Chyba sie wybiore do rodzicow na kawke z malym a pozniej jakis spacer. Kurcze jest 8.00 a ja jz nie spie i mam malego nakarmionego, pies byl juz na siku heh... dawno tak nie mialam. :-)
sabina pewnie ze sie nalezy :tak: Ciekawe kiedy ja sie odwaze na szalenstwo jakies :sorry2:.... malego zostawic np na cala noc z babcia ktoras i sobie wyjsc na balety gdzies i sie napic piweczka ;-)

melduję się i ja
ale nieżyje:-p
zaliczyliśmy total melanż--ale było s*u*p*e*r
byliśmy w Toruniu na disco(ok 40km od Bydzi)
o 5 mielismy umówionego kierowce który miał nas odebrać z baletów--ale niestety kierowca zaspał i musielismy go budzić--łaskiawie odebrał nas ale o 6tej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

w domu zlądowaliśmy ok 7mej
dzieci wracają jutro wieczorem...chwała bogu i moim rodzicom:rofl2::-p
zdążę doprowadzic się do porządku

milutkiej niedzieli Mamuśki:rofl2::-D

Cześć dziewczynki :-)

Wczoraj byli goście na imprezie, ale jakoś tak było poważnie, myślałam że będziemy się wygłupiać jak za dawnych czasów ;-)
Wiktora wysłaliśmy do moich rodziców, a Igi spał sobie grzeczniutko w pokoiku i jak zasnął o 19:30, tak spał do 23:00 dostał cyca i poszedł dalej w kimę.
Dostałam fajną torebkę - czerwoną ;-), sexy komplecik z intimissimi i we wtorek odbieram swojego nowego notebooka :tak:

Teraz jestem sama na chacie, mój małż na uczelni, wraca o 15:00 i jedziemy na obiadek do moich rodziców po Wika i zobaczyć ich nowego psa, spaniela którego wzięli ze schroniska... Ja zawsze marzyłam o cocker spanielu (w kolorze złotym), a rodzice się ze mnie śmiali że to taka rasa z problemami i humorkami. A teraz - proszę - sami sobie wzięli spaniela do chaty.. :laugh2: widziałam jego fotki i już się zakochałam...

Czy wie ktoś może na jakim podłożu maluje się akwarelami? :confused:

wczoraj tak zabalowałam ze głowa do teraz mnie boli....
ale było super
pełen relax:rofl2:

hehe Pati szalejesz, ale należy Ci się :tak:

Rezygnujemy z tego neta.Jest zbyt wolny.Jutro go oddajemy.
Bedziemy testowac innych operatorow.Mam nadzieje ze szybko sie pojawie,w najgorszym przypadku za 6 tygodni.
Bede tesknila i mam nadzieje szybciej spotkac sie z Wami.

Wracaj do nas szybciutko! :-)

A z lozeczka/kolyski Ikei - a zakupilsmy 2 szt (jedna do sypialni naszej, a druga na dol - do salonu) - mezus zrobil jedno lozeczko - sprytnie je polaczyl (zdjal plozy od kolyski) i zrobil sie a'la kwadrat, i Oskarus ma takie dzienne lozeczko w ktorym jest teraz duuuzo miejsca, jest kazruzelka, miski i w nim sie bawi i spatunia w dzien:-):-)

super pomysł!
Oskarek w pospisie rozczulający, jaki on jest sliczny! :tak:

Idę do galerii ;-)

Cześć Dziewczynki:-)

Misiu Kochana sto lat!!!
bo066-d.jpg

A akwarelami maluje się na takim specjalnym karbowanym grubym papierze:tak:

Pati super ze imprezka sie udała i ze sie wybawiliście! My wczoraj w domku siedzielismy i ogladaliśmy głupie filmiki na youtube-wyśmiałam się za wszystkie czasy:sorry2::-D

U nas dziś przepiękna pogoda. Zaraz jemy obiadek zrobiony przez meżusia:rofl2:
i zmykamy na spacerek:-)

reklama
Misiu-Kochana.....
mis6as2nq9ri9br9.gif

By się spełniły Twoje życzenia
By się ziściły Twoje marzenia
By uśmiech często gościł na Twej twarzy
Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń
Wszystko co chciałabyś
By się zdarzyło
Wszystko czego pragniesz