reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dzień doberek :-)

wczoraj piopołudniu byłam odcięta od necika wiec dopiero dziś:-)

OSKARKU NAJ NAJ Z OKAZJI 3 miesiecy:-)

my poimprezowaliśy wczoraj dość mocno ehh...:-)
ale w końcu raz na jakis czas sie należy;-)

czeeeeeeeeeeeeeeesc kobiety :-D
u mnie sloneczko od rana :-) Chyba sie wybiore do rodzicow na kawke z malym a pozniej jakis spacer. Kurcze jest 8.00 a ja jz nie spie i mam malego nakarmionego, pies byl juz na siku heh... dawno tak nie mialam. :-)
sabina pewnie ze sie nalezy :tak: Ciekawe kiedy ja sie odwaze na szalenstwo jakies :sorry2:.... malego zostawic np na cala noc z babcia ktoras i sobie wyjsc na balety gdzies i sie napic piweczka ;-)

melduję się i ja
ale nieżyje:-p
zaliczyliśmy total melanż--ale było s*u*p*e*r
byliśmy w Toruniu na disco(ok 40km od Bydzi)
o 5 mielismy umówionego kierowce który miał nas odebrać z baletów--ale niestety kierowca zaspał i musielismy go budzić--łaskiawie odebrał nas ale o 6tej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

w domu zlądowaliśmy ok 7mej
dzieci wracają jutro wieczorem...chwała bogu i moim rodzicom:rofl2::-p
zdążę doprowadzic się do porządku

milutkiej niedzieli Mamuśki:rofl2::-D

Cześć dziewczynki :-)

Wczoraj byli goście na imprezie, ale jakoś tak było poważnie, myślałam że będziemy się wygłupiać jak za dawnych czasów ;-)
Wiktora wysłaliśmy do moich rodziców, a Igi spał sobie grzeczniutko w pokoiku i jak zasnął o 19:30, tak spał do 23:00 dostał cyca i poszedł dalej w kimę.
Dostałam fajną torebkę - czerwoną ;-), sexy komplecik z intimissimi i we wtorek odbieram swojego nowego notebooka :tak:

Teraz jestem sama na chacie, mój małż na uczelni, wraca o 15:00 i jedziemy na obiadek do moich rodziców po Wika i zobaczyć ich nowego psa, spaniela którego wzięli ze schroniska... Ja zawsze marzyłam o cocker spanielu (w kolorze złotym), a rodzice się ze mnie śmiali że to taka rasa z problemami i humorkami. A teraz - proszę - sami sobie wzięli spaniela do chaty.. :laugh2: widziałam jego fotki i już się zakochałam...

Czy wie ktoś może na jakim podłożu maluje się akwarelami? :confused:

wczoraj tak zabalowałam ze głowa do teraz mnie boli....
ale było super
pełen relax:rofl2:

hehe Pati szalejesz, ale należy Ci się :tak:

Rezygnujemy z tego neta.Jest zbyt wolny.Jutro go oddajemy.
Bedziemy testowac innych operatorow.Mam nadzieje ze szybko sie pojawie,w najgorszym przypadku za 6 tygodni.
Bede tesknila i mam nadzieje szybciej spotkac sie z Wami.

Wracaj do nas szybciutko! :-)

A z lozeczka/kolyski Ikei - a zakupilsmy 2 szt (jedna do sypialni naszej, a druga na dol - do salonu) - mezus zrobil jedno lozeczko - sprytnie je polaczyl (zdjal plozy od kolyski) i zrobil sie a'la kwadrat, i Oskarus ma takie dzienne lozeczko w ktorym jest teraz duuuzo miejsca, jest kazruzelka, miski i w nim sie bawi i spatunia w dzien:-):-)

super pomysł!
Oskarek w pospisie rozczulający, jaki on jest sliczny! :tak:

Idę do galerii ;-)

Cześć Dziewczynki:-)

Misiu Kochana sto lat!!!
bo066-d.jpg

A akwarelami maluje się na takim specjalnym karbowanym grubym papierze:tak:

Pati super ze imprezka sie udała i ze sie wybawiliście! My wczoraj w domku siedzielismy i ogladaliśmy głupie filmiki na youtube-wyśmiałam się za wszystkie czasy:sorry2::-D

U nas dziś przepiękna pogoda. Zaraz jemy obiadek zrobiony przez meżusia:rofl2:
i zmykamy na spacerek:-)

reklama
Misiu-Kochana.....
mis6as2nq9ri9br9.gif

By się spełniły Twoje życzenia
By się ziściły Twoje marzenia
By uśmiech często gościł na Twej twarzy
Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń
Wszystko co chciałabyś
By się zdarzyło
Wszystko czego pragniesz