E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej
anulka 750 zł z dostawą z USA heheh i jest ona do 11kg
moja mała też pcha paluszki do buzi a smoczka nie ruszy myślałam że to może przez ząbki ale już sama nie wiemDziewczyny, czy Wasze dzieciaczki tez tak jak moj... pchaja do buziaka palce?? Bo moj Oskar to kciuka ssa jak opetany, smoczek mu nie pasuje, cyc jest ok - ale jak chce tylko ssac, to pewnie irytuje sie ze mleczko leci niepotrzebnie, a paluszek uwielbia... no i ciagle lapka w buzi...
Witajcie Kochane:-)
Aluśka współczuje córeczce...Mam nadzieję ze na nastepnej wizycie wszystko będzie już w porządku-trzymamy kciuki!!!
Aluska, biedna Twoja kruszynka, ale zobaczycie przy nastepnej wizycie bedzie oki.
mój Marcele pije 120ml a przy ostatnim karmieniu ok 23.00 wypija 150ml
Women i Pati ile wypijają jednorazowo z butli mleka?? i jak często??
Monia...dokłdnie tak jak pisze sugar.. nie wolno mleka przygotowywać wcześniej.women nie wstawiaj mleka
zawsze lepiej przygotowac swieze , w mleku bardzo szybko rozwijaja sie bakterie
ja zawsze robie swieze mleko a to czego mala nie wypije wylewam
mozesz sobie poporcjowac mleko w takim kubeczku di mleka