reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
hej
anulka 750 zł z dostawą z USA heheh i jest ona do 11kg
elbra moj wypija normalnie 120ml ale z 3 butle w ciagu dnia wypija 150ml i na noc o 23 150ml to obowiązkowo zeby ładnie spał.

mam pytanie odnosnie podgrzewacza do butelek
czy moge na noc wstawic gotowe mleko czy tylko wode i przygotowac przed podaniem?

uciekam do wanny wpadne pozniej

Dzień doberek:-)

Oskarku wszystkiego naj naj naj z okazji skończonych trzech miesięcy:-)

Anulka czasami wypije sobie pół lampki winka albo troszeczkę piwka i kompetnie nic sie nie dzieje. Przeciez wino i piwo sa w 100% naturalne a w połowie lampki jest niewiele alkoholu. W sumie to ja jem i pije wszystko i nic sie nie dzieje Małej:sorry2::tak:

Elbra miłego sprzątanka:tak:

Lilka a tak bałaś sie przyjazdu teściowej:-D:-D:-D

U nas dzisiaj leje, wieje i jest okropnie..bleee

Witam :tak:
Amanda śpi sobie spokojnie :tak: najgorzej jak się obudzi i chce wierzgać nóżkami a tu nie da rady i zaraz jest płacz rozpaczy :-(
Ale może się jakoś pomału przyzwyczaja do tej pieluchy!

Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki tez tak jak moj... pchaja do buziaka palce?? Bo moj Oskar to kciuka ssa jak opetany, smoczek mu nie pasuje, cyc jest ok - ale jak chce tylko ssac, to pewnie irytuje sie ze mleczko leci niepotrzebnie, a paluszek uwielbia... no i ciagle lapka w buzi...:dry::dry::dry:
moja mała też pcha paluszki do buzi a smoczka nie ruszy :rofl2: myślałam że to może przez ząbki ale już sama nie wiem :sorry2:

Witajcie Kochane:-)

Aluśka współczuje córeczce...Mam nadzieję ze na nastepnej wizycie wszystko będzie już w porządku-trzymamy kciuki!!!

Aluska, biedna Twoja kruszynka, ale zobaczycie przy nastepnej wizycie bedzie oki.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :tak:

spadam bo się obudziła buuuuuuuuuuuu:baffled::no::no::no::no:

women nie wstawiaj mleka :no:
zawsze lepiej przygotowac swieze , w mleku bardzo szybko rozwijaja sie bakterie :baffled:
ja zawsze robie swieze mleko a to czego mala nie wypije wylewam
mozesz sobie poporcjowac mleko w takim kubeczku di mleka

u mnie spanie tak samo: 22- 7 bez przerwy, potem cycus i dalej :-D

reklama
Oskarku...mega wielgachne buziaki dla Ciebi,dużo zdrówka,słodkiego mleczka i kolorowych zabawek:rofl2::-D:tak:
:sorry2:

Women i Pati ile wypijają jednorazowo z butli mleka?? i jak często??:confused:
mój Marcele pije 120ml a przy ostatnim karmieniu ok 23.00 wypija 150ml:rofl2:

women nie wstawiaj mleka :no:
zawsze lepiej przygotowac swieze , w mleku bardzo szybko rozwijaja sie bakterie :baffled:
ja zawsze robie swieze mleko a to czego mala nie wypije wylewam
mozesz sobie poporcjowac mleko w takim kubeczku di mleka
Monia...dokłdnie tak jak pisze sugar.. nie wolno mleka przygotowywać wcześniej.
Ja podgrzewam odrobinkę w czajniku i dodaję zimnej gerbera (ją można podawać bez przegotowania)

anineczko...wracaj szybciutko,będziemy tęskniły:tak::-(

u nas dzisiaj brzydka pogoda
mąż właśnie pojechał odwieżć dzieciaki do babci na noc
a my dzisiaj ruszamy na disco...w końcu ostatnia sobota karnawału

milutkiego popołudnia i
wieczoru laseczki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry