Ja też już oglądałam nowy odcinek ;-):-)
Oj dziewczyny, widzę, że macie super wakacje zaplanowane. Pozazdrościć
Lilka a myślałam, że na początku podobał Ci się pomysł przyjazdu teściowej na dłużej. Ale weekend rzeczywiście przerąbany.
Bira, Anulka no naprawdę strachu musiałyście się najeść.
No, no,
Women, widzę, że Dorianek to silny facet.
Larvunia, Sabina mój Tymek też nie lubi na brzuchu leżeć, a do tego podejrzewam, że tak jak Marysia
Kathe ma wzmożone napięcie mięśni. Dziś chcę się skonsultować z koleżanką, która u mnie w szkole prowadzi zajęcia z rehabilitacji i korekcji, jak potwierdzi moje przypuszczenia, to uderzamy do lekarza. Tymek przechyla główkę na lewo (nawet jak leży), często podczas karmienia denerwuje się, płacze i pręży, jak Go trzymam do odbicia to mocno odchyla głowę do tyłu i też się denerwuje, leżąc na brzuszku bardziej podnosi prawą stronę, jakby chciał się przez lewe ramię obrócić na plecy...:-
-( Początkowo nic nie pisałam, żeby nie było, że nagle wszystkie wpadamy w panikę, ale obserwowałam Go kilka dni i jestem prawie pewna.
Mam pytanie, czy Wasze dzieci podczas karmienia tak zachłannie piją, że się krztuszą, albo "zapominają" oddychać- nie chodzi o to, że noskiem dotyka piersi?