reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ja to sama stwierdzilam bo nie podoba mi sie ta szyja ze tylko w jedna strone patrzy, bo innych objawow to nie ma, no i misia po ogladnieciu zdjec tez miala watpliwosci, dzis bylam z tym u lekarza i smiac mi sie chcialo jak wszystko probowal zeby maly odwrocil szyje, niestety bez skutku. mial mnie umowic do innego lekarza, ale po konsultaxcji z nim tel, stwierdzili zeby odrazu wyslac nas na cwiczenia :-) wiec bedziemy obydwie sie z tym borykac..........mam nadzieje xe nie dlugo.

no to bedziemy razem masowac nasze "pokrecone" dzieciaki;-)

Dzien doberek:-)

Dziewczyny mam pytanko, jakie macie elektroniczne nianie... bo my musimy kupic (czesto Oskarej jest na gorze w sypialni, a ja biegne cos zrobic w kuchni - na dole, i ciagle slucham czy nie placze...) ...i nie wiem jak. Chyba fisher price polecane byly przez kila dziewczyn, ale nie jestem juz pewna:-p
ja mam philiphsa i jestem zadowolona:tak:

No co ty to nie mój mały. Znalazłam to zdjęcie na necie. I wygląda na zmontowane ale fajowe:-)

Wogóle nie sadzam mojego małego. Sam musi dojść do tego:tak:

hehe a juz myslalam:-)

lilka no to macie jazde z tym zdjeciem:sorry2:ale maja wymagania, przeciez wiadomo ze takiego malego dziecka nie da sie tak latwo do zdjecia ustawic:sorry2:

reklama
anulka ja mam nianie z kamerka i monitorem, super polecam tyle ze nie jest tania :sorry2: ale nam zalezalo a wlasciwie mi zeby widziec go caly czas bo w nocy bym nie mogla spokojnie spac tylko bym latala co chwile do niego i sprawdzala czy oddycha,/nie zaktyk sie kocykiem/ nie ulal itp. itd. i jak bedzie starszy rowniez moge to wykorzystac i podgladac jak sam sie bawi w ;pokoju czy cos

lilka no to macie jazde z tym zdjeciem:sorry2:ale maja wymagania, przeciez wiadomo ze takiego malego dziecka nie da sie tak latwo do zdjecia ustawic:sorry2:

dokladnie, mi jeden fotograf odmowi bo powiedzial ze jest za maly, poszlam do innego to dopiero za 4 czy 5 razem sie udalo a itak nie mam pewnosci czy nie odrzuca, tyle ze ja musze sprostac angieloskim warunkom a nie polskim bo tatus anglik.

dobry wieczór mamcie:-) ja po randce z mężusiem:-) hehe byliśmy na pyszniutkiej kolacji:-)
a teraz odpoczywamy przejedzeni:-) ehhh

no i kupiłam kleik ryżowy jutro zaczynam zagęszczać powolutku butle:-) narazie raz dziennie bo chce zobaczyc reakcje Kapika:-) dziś popołudniu nie dostał cyca bo mamusia miała chętkę na piweczko;) pierwsze od 11 miesięcy:-) ehhh

widzę że temat niani elektronicznej..ja nie mam i nie pomogę w tej kwesti ...mieszkam w mieszkaniu jedopoziomowym i jak narazie mi nie potrzebne jak tylko zaczyna pakusiać czy coś to ja wszystko słysze:-)

mamcie powodzenia w masażykach i ćwiczonkach na "zakręcone" dzieciaczki:-) bedzie dobrze:-)

co do zabaweczek to mój mały od 2 dni łapie zabawki(maskotkę pszczołę łapie za łapkę:-) i grzechotkę słonika:-) hehehe inne sa za duże:-))a do tego kupiłam mu taką grzechotkę którą sobie potrafi trzymac pięknie sam:-) ale nie wie o co lotto jeszcze za bardzo:-)i boję się żeby się nie strzelił za mocno w łebek:-) hehe

no to buziaki:-)

Anineczka wszystkiego naj dla Matiego:-)

Sto lat dla Ingi i Mateuszka !!!

Dziękuję, przekażę solenizantce;-):-)
wlasnie co wrocilismy z synkiem ze spacerku. Wieje troszke, ale weszlismy w las i wiatru nie bylo tak czuc :-D
zastanawiam sie od kiedy maluszki chwytac zaczynaja zabawki ?? Moj jeszcze nie chwyta a Wasze pociechy??

Inga łapie już od jakiegoś czasu. Ostatnio pisałam o smoczku załadowanym przez Juniorke do buzi a dzisiaj próbowała zapeklować sobie grzechotkę:baffled:

Dzien doberek:-)

Dziewczyny mam pytanko, jakie macie elektroniczne nianie... bo my musimy kupic (czesto Oskarej jest na gorze w sypialni, a ja biegne cos zrobic w kuchni - na dole, i ciagle slucham czy nie placze...) ...i nie wiem jak. Chyba fisher price polecane byly przez kila dziewczyn, ale nie jestem juz pewna:-p

Ja mam philipsa Niania elektroniczna Philips SCD 361 Nowe Gw.24mc (304084826) - Aukcje internetowe Allegro u mnie sprawdza się super. Jestem bardzo zadowolona:-)

Sabina, ja też postanowiła spróbować zagęścić mleko dla Ingi, tylko raz przed spaniem. Moja mama mówiła mi, ze mi i bratu podawała zagęszczone mleko od miesiąca, więc myślę, że i ojemu dziecku nie zaszkodzi a przynajmniej dłużej pośpi.

reklama
czesc babeczki
ja wpadam na chwile i mykam spac
wczoraj balowalam do 3 wiec jestem niewyspana :-p

u nas wsio fajnie
zdecydowalismy ze jedziemy 28 lutego do egiptu z malym
uff, w koncu troche luzu

Do góry