reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

ja to sama stwierdzilam bo nie podoba mi sie ta szyja ze tylko w jedna strone patrzy, bo innych objawow to nie ma, no i misia po ogladnieciu zdjec tez miala watpliwosci, dzis bylam z tym u lekarza i smiac mi sie chcialo jak wszystko probowal zeby maly odwrocil szyje, niestety bez skutku. mial mnie umowic do innego lekarza, ale po konsultaxcji z nim tel, stwierdzili zeby odrazu wyslac nas na cwiczenia :-) wiec bedziemy obydwie sie z tym borykac..........mam nadzieje xe nie dlugo.

no to bedziemy razem masowac nasze "pokrecone" dzieciaki;-)

Dzien doberek:-)

Dziewczyny mam pytanko, jakie macie elektroniczne nianie... bo my musimy kupic (czesto Oskarej jest na gorze w sypialni, a ja biegne cos zrobic w kuchni - na dole, i ciagle slucham czy nie placze...) ...i nie wiem jak. Chyba fisher price polecane byly przez kila dziewczyn, ale nie jestem juz pewna:-p
ja mam philiphsa i jestem zadowolona:tak:

No co ty to nie mój mały. Znalazłam to zdjęcie na necie. I wygląda na zmontowane ale fajowe:-)

Wogóle nie sadzam mojego małego. Sam musi dojść do tego:tak:

hehe a juz myslalam:-)

lilka no to macie jazde z tym zdjeciem:sorry2:ale maja wymagania, przeciez wiadomo ze takiego malego dziecka nie da sie tak latwo do zdjecia ustawic:sorry2:

reklama
anulka ja mam nianie z kamerka i monitorem, super polecam tyle ze nie jest tania :sorry2: ale nam zalezalo a wlasciwie mi zeby widziec go caly czas bo w nocy bym nie mogla spokojnie spac tylko bym latala co chwile do niego i sprawdzala czy oddycha,/nie zaktyk sie kocykiem/ nie ulal itp. itd. i jak bedzie starszy rowniez moge to wykorzystac i podgladac jak sam sie bawi w ;pokoju czy cos

lilka no to macie jazde z tym zdjeciem:sorry2:ale maja wymagania, przeciez wiadomo ze takiego malego dziecka nie da sie tak latwo do zdjecia ustawic:sorry2:

dokladnie, mi jeden fotograf odmowi bo powiedzial ze jest za maly, poszlam do innego to dopiero za 4 czy 5 razem sie udalo a itak nie mam pewnosci czy nie odrzuca, tyle ze ja musze sprostac angieloskim warunkom a nie polskim bo tatus anglik.

dobry wieczór mamcie:-) ja po randce z mężusiem:-) hehe byliśmy na pyszniutkiej kolacji:-)
a teraz odpoczywamy przejedzeni:-) ehhh

no i kupiłam kleik ryżowy jutro zaczynam zagęszczać powolutku butle:-) narazie raz dziennie bo chce zobaczyc reakcje Kapika:-) dziś popołudniu nie dostał cyca bo mamusia miała chętkę na piweczko;) pierwsze od 11 miesięcy:-) ehhh

widzę że temat niani elektronicznej..ja nie mam i nie pomogę w tej kwesti ...mieszkam w mieszkaniu jedopoziomowym i jak narazie mi nie potrzebne jak tylko zaczyna pakusiać czy coś to ja wszystko słysze:-)

mamcie powodzenia w masażykach i ćwiczonkach na "zakręcone" dzieciaczki:-) bedzie dobrze:-)

co do zabaweczek to mój mały od 2 dni łapie zabawki(maskotkę pszczołę łapie za łapkę:-) i grzechotkę słonika:-) hehehe inne sa za duże:-))a do tego kupiłam mu taką grzechotkę którą sobie potrafi trzymac pięknie sam:-) ale nie wie o co lotto jeszcze za bardzo:-)i boję się żeby się nie strzelił za mocno w łebek:-) hehe

no to buziaki:-)

Anineczka wszystkiego naj dla Matiego:-)

Sto lat dla Ingi i Mateuszka !!!

Dziękuję, przekażę solenizantce;-):-)
wlasnie co wrocilismy z synkiem ze spacerku. Wieje troszke, ale weszlismy w las i wiatru nie bylo tak czuc :-D
zastanawiam sie od kiedy maluszki chwytac zaczynaja zabawki ?? Moj jeszcze nie chwyta a Wasze pociechy??

Inga łapie już od jakiegoś czasu. Ostatnio pisałam o smoczku załadowanym przez Juniorke do buzi a dzisiaj próbowała zapeklować sobie grzechotkę:baffled:

Dzien doberek:-)

Dziewczyny mam pytanko, jakie macie elektroniczne nianie... bo my musimy kupic (czesto Oskarej jest na gorze w sypialni, a ja biegne cos zrobic w kuchni - na dole, i ciagle slucham czy nie placze...) ...i nie wiem jak. Chyba fisher price polecane byly przez kila dziewczyn, ale nie jestem juz pewna:-p

Ja mam philipsa Niania elektroniczna Philips SCD 361 Nowe Gw.24mc (304084826) - Aukcje internetowe Allegro u mnie sprawdza się super. Jestem bardzo zadowolona:-)

Sabina, ja też postanowiła spróbować zagęścić mleko dla Ingi, tylko raz przed spaniem. Moja mama mówiła mi, ze mi i bratu podawała zagęszczone mleko od miesiąca, więc myślę, że i ojemu dziecku nie zaszkodzi a przynajmniej dłużej pośpi.

reklama
czesc babeczki
ja wpadam na chwile i mykam spac
wczoraj balowalam do 3 wiec jestem niewyspana :-p

u nas wsio fajnie
zdecydowalismy ze jedziemy 28 lutego do egiptu z malym
uff, w koncu troche luzu

Do góry