ja to sama stwierdzilam bo nie podoba mi sie ta szyja ze tylko w jedna strone patrzy, bo innych objawow to nie ma, no i misia po ogladnieciu zdjec tez miala watpliwosci, dzis bylam z tym u lekarza i smiac mi sie chcialo jak wszystko probowal zeby maly odwrocil szyje, niestety bez skutku. mial mnie umowic do innego lekarza, ale po konsultaxcji z nim tel, stwierdzili zeby odrazu wyslac nas na cwiczenia :-) wiec bedziemy obydwie sie z tym borykac..........mam nadzieje xe nie dlugo.
no to bedziemy razem masowac nasze "pokrecone" dzieciaki;-)
ja mam philiphsa i jestem zadowolonaDzien doberek:-)
Dziewczyny mam pytanko, jakie macie elektroniczne nianie... bo my musimy kupic (czesto Oskarej jest na gorze w sypialni, a ja biegne cos zrobic w kuchni - na dole, i ciagle slucham czy nie placze...) ...i nie wiem jak. Chyba fisher price polecane byly przez kila dziewczyn, ale nie jestem juz pewna
No co ty to nie mój mały. Znalazłam to zdjęcie na necie. I wygląda na zmontowane ale fajowe:-)
Wogóle nie sadzam mojego małego. Sam musi dojść do tego
hehe a juz myslalam:-)
lilka no to macie jazde z tym zdjeciemale maja wymagania, przeciez wiadomo ze takiego malego dziecka nie da sie tak latwo do zdjecia ustawic