reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wlasnie co wrocilismy z synkiem ze spacerku. Wieje troszke, ale weszlismy w las i wiatru nie bylo tak czuc :-D
zastanawiam sie od kiedy maluszki chwytac zaczynaja zabawki ?? Moj jeszcze nie chwyta a Wasze pociechy??
mój malutki od jakiś dwu dni łapie
hehe i nie za bardzo wie co dalej z tym zrobić:-)

reklama
kathe to super :-)

moj doktorek nie jest taki zly jak myslalam, dzwonil do mnie z godzine temu i powiedzial ze jutro albo w nast. tyg. zadzwonia do mnie juz ze szpitala i umowia sie na cwiczenia szyjki :-)
wisienka chyba nie odczytalam-to u was tez stwierdzili krecz szyjny?myslalam ze u was jednak wszystko bylo ok

wisienka chyba nie odczytalam-to u was tez stwierdzili krecz szyjny?myslalam ze u was jednak wszystko bylo ok

ja to sama stwierdzilam bo nie podoba mi sie ta szyja ze tylko w jedna strone patrzy, bo innych objawow to nie ma, no i misia po ogladnieciu zdjec tez miala watpliwosci, dzis bylam z tym u lekarza i smiac mi sie chcialo jak wszystko probowal zeby maly odwrocil szyje, niestety bez skutku. mial mnie umowic do innego lekarza, ale po konsultaxcji z nim tel, stwierdzili zeby odrazu wyslac nas na cwiczenia :-) wiec bedziemy obydwie sie z tym borykac..........mam nadzieje xe nie dlugo.

Dzien doberek:-)

Dziewczyny mam pytanko, jakie macie elektroniczne nianie... bo my musimy kupic (czesto Oskarej jest na gorze w sypialni, a ja biegne cos zrobic w kuchni - na dole, i ciagle slucham czy nie placze...) ...i nie wiem jak. Chyba fisher price polecane byly przez kila dziewczyn, ale nie jestem juz pewna:-p

helo
my wrocilismy z Oslo
jechalismy do ambasady zaltwiac formalnosci,paszporty dla Hani i pesel

wrocilismy i czuje sie masakrycznie zmeczona

za tydzien Hania bedzie miala swoj paszport tymczasowy

odnosnie Peselu...cale szczescie ze wydzial Konsularny to zalatwia bo notrmalnie musielibysmy do PL leciec
oczywiscie jak to Pani w konsulu powiedziala taka ''impreza''kosztuje...ale wolelismy zabulic i miec swiety spokoj z papierkowa robota
takze teraz czekamy na paszport tymczasowy ktory bedzie w tydzien,a w miedzy czasie bedzie wyrabiany paszport na 5 lat i Pesel....
co do zdjec...tu mamy problem :baffled::baffled:
je..ane przepisy polskie :angry::angry::angry:
powiedzcie mi dlaczego dla tak malych dzieci nie ma jakiejs ulgi z pozycja na zdjeciu??
Norweg-fotograf zrobil nam paszportowe zdjecia Hani ale ...one nie nadaja sie na polski paszport bo NIE TE WYMIARY (tzn.glowka dziecka za mala):crazy::crazy:

wiecie jakie mielismy problemy z ulozeniem Hanusi do zdjecia??
a tu sie przypiepszaja do zdjecia :crazy:
na tymczasowy powiedzieli ze ok moga byc ale na ten staly nie:angry::crazy:

i teraz musimy znowu isc do fotografa robic ''wymiarowe''fotki
no i jak fotograf,ktory nie zna tych zasad nam zrobi je ok,to bede w siodmym niebie :baffled::angry:

juz kiedys na forum norwegi czytalam ze laski lecialy do polski zrobic zdjecia paszportowe swoim dzieciom ,bo tu poprostu nie potrafili

ach....

P.S. bylismy dzis w muzeum Wikingow.....i pocalowalismy klamke bo wlasnie zamykali :sorry2:

reklama
Do góry