reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wlasnie co wrocilismy z synkiem ze spacerku. Wieje troszke, ale weszlismy w las i wiatru nie bylo tak czuc :-D
zastanawiam sie od kiedy maluszki chwytac zaczynaja zabawki ?? Moj jeszcze nie chwyta a Wasze pociechy??
mój malutki od jakiś dwu dni łapie
hehe i nie za bardzo wie co dalej z tym zrobić:-)

reklama
kathe to super :-)

moj doktorek nie jest taki zly jak myslalam, dzwonil do mnie z godzine temu i powiedzial ze jutro albo w nast. tyg. zadzwonia do mnie juz ze szpitala i umowia sie na cwiczenia szyjki :-)
wisienka chyba nie odczytalam-to u was tez stwierdzili krecz szyjny?myslalam ze u was jednak wszystko bylo ok

wisienka chyba nie odczytalam-to u was tez stwierdzili krecz szyjny?myslalam ze u was jednak wszystko bylo ok

ja to sama stwierdzilam bo nie podoba mi sie ta szyja ze tylko w jedna strone patrzy, bo innych objawow to nie ma, no i misia po ogladnieciu zdjec tez miala watpliwosci, dzis bylam z tym u lekarza i smiac mi sie chcialo jak wszystko probowal zeby maly odwrocil szyje, niestety bez skutku. mial mnie umowic do innego lekarza, ale po konsultaxcji z nim tel, stwierdzili zeby odrazu wyslac nas na cwiczenia :-) wiec bedziemy obydwie sie z tym borykac..........mam nadzieje xe nie dlugo.

Dzien doberek:-)

Dziewczyny mam pytanko, jakie macie elektroniczne nianie... bo my musimy kupic (czesto Oskarej jest na gorze w sypialni, a ja biegne cos zrobic w kuchni - na dole, i ciagle slucham czy nie placze...) ...i nie wiem jak. Chyba fisher price polecane byly przez kila dziewczyn, ale nie jestem juz pewna:-p

helo
my wrocilismy z Oslo
jechalismy do ambasady zaltwiac formalnosci,paszporty dla Hani i pesel

wrocilismy i czuje sie masakrycznie zmeczona

za tydzien Hania bedzie miala swoj paszport tymczasowy

odnosnie Peselu...cale szczescie ze wydzial Konsularny to zalatwia bo notrmalnie musielibysmy do PL leciec
oczywiscie jak to Pani w konsulu powiedziala taka ''impreza''kosztuje...ale wolelismy zabulic i miec swiety spokoj z papierkowa robota
takze teraz czekamy na paszport tymczasowy ktory bedzie w tydzien,a w miedzy czasie bedzie wyrabiany paszport na 5 lat i Pesel....
co do zdjec...tu mamy problem :baffled::baffled:
je..ane przepisy polskie :angry::angry::angry:
powiedzcie mi dlaczego dla tak malych dzieci nie ma jakiejs ulgi z pozycja na zdjeciu??
Norweg-fotograf zrobil nam paszportowe zdjecia Hani ale ...one nie nadaja sie na polski paszport bo NIE TE WYMIARY (tzn.glowka dziecka za mala):crazy::crazy:

wiecie jakie mielismy problemy z ulozeniem Hanusi do zdjecia??
a tu sie przypiepszaja do zdjecia :crazy:
na tymczasowy powiedzieli ze ok moga byc ale na ten staly nie:angry::crazy:

i teraz musimy znowu isc do fotografa robic ''wymiarowe''fotki
no i jak fotograf,ktory nie zna tych zasad nam zrobi je ok,to bede w siodmym niebie :baffled::angry:

juz kiedys na forum norwegi czytalam ze laski lecialy do polski zrobic zdjecia paszportowe swoim dzieciom ,bo tu poprostu nie potrafili

ach....

P.S. bylismy dzis w muzeum Wikingow.....i pocalowalismy klamke bo wlasnie zamykali :sorry2:

reklama
Do góry