no wlasnie tak nad tym mysle,bo kaszel nie jest natarczywy no ale ciagle jest no i ten katar-teraz juz nasza trojka kaszle bo moj M dolaczyl do nas tej nocy:-(Asix idź do lekarza jeszcze raz. Może potrzebjesz anybiotyk
dzien dobry
ja tylko wpadlam sie przywotac i zyczyc milego dnia, Ide jesc sniadanie poki maly jeszcze spi a za godzinke zbieramy sie do lekarza a potem na masazyk :-)
jak wroce z masazu to poczytam co u was................
wisienka a co za masazyk robisz malemu ze lepij ci kupkal-opiszesz?
u mnie z pogoda to samo i czlowiek jakis do du** szkoda gadac!!Dzień doberek.
Ja też właśnie sączę kawusię.
U nas fatalna pogoda. Pada i jest szaro..buro...i ponuro
Zaraz spadam prasować bo cała sterta na mnie czeka
Wogóle to zaczęłam chyba kiepsko dzień albo ta pogoda mnie dobija !!
my juz po doktorku, myslalam ze dluzej zleci mam czekac na telefon dzis lub jutro od niego bo mam mnie umowic z lekarzem pediatra i dopiero on zadecyduje czy maly wymaga rehabilitacji czy nie
w ogole dziwny ten lekarz zreszta jak wszyscy tu w UK mowie ze maly czasem jak mi placze to tak jakby mial zaraz glos stracic i lekko poklasluje od czasu do czasu, to ani go nie zbadal ani nic,
tak samo pokazuje ze maly ma ciemieniuche na glowie to kazal kremem smarowac i wyczesywac, myslalam ze jakas masc mi przepisze :-(
do du*py z tymi lekarzami.........
dobrze ze maluch mi spi to chcociaz mam czas odsapnac, bo do masazu jeszcze 1,5 godziny a cala sie spocilam........
w ogole wieje jak nie wiem co a jutro podobno ma snieg padac 1 raz
i co pytalas sie o cytologie??? a jezelichodzi o lekarzy to chyba tez wolalabym polske bo tu jak cos powiesz to uwazaja ze sie nie znasz i tylko wymadrzasz-palan**