reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
firanki, szafa.... to chce zabrac.... A zostalo duzo wiecej rzeczy... bo me\ble kuchenne, karnisze, lampy, gniazdka w scianach.... zerandole... hhhhmmm... szafki stare (wywalilam juz je) z lazienki i kibelka....

w umowie pisane bylo tylko ze kuchnia umeblowana....a o reszte sie pytalam wlasciciela 3 razy co mam z tym zrobic czy zostaje a on ze on tego niechce.... a po 4 miesiacach jak tu mieszkam (od miesiaca jest mieszkanie juz moje) zglasza sie jego EX zona i chce zabrac co jej... chpoc mieszkanie nie nalezalo do niej

dzień dobry:-)
Bira i jak tam Inga spała po mleczku:-) a wogóle w jakich proporcjach zagęściłaś?? ja to dałam tylko pół łyżeczki:-) b nie wiedziałam ile można:-)

ja to sama stwierdzilam bo nie podoba mi sie ta szyja ze tylko w jedna strone patrzy, bo innych objawow to nie ma, no i misia po ogladnieciu zdjec tez miala watpliwosci, dzis bylam z tym u lekarza i smiac mi sie chcialo jak wszystko probowal zeby maly odwrocil szyje, niestety bez skutku. mial mnie umowic do innego lekarza, ale po konsultaxcji z nim tel, stwierdzili zeby odrazu wyslac nas na cwiczenia :-) wiec bedziemy obydwie sie z tym borykac..........mam nadzieje xe nie dlugo.

my tez chodzimy z Adasiem na cwiczonka ale z powodu duzej asymetrii i napiecia

reklama
dziendobry :-)
sabina kunda :-D:-D:-D

dziewczyny jejku co sie z tymi dzieciaczkami dzieje.... jak nie szyjka u Was to serduszko u mojego itp :-(

ale u mnie pogoda.... pada :dry:nici ze spacerku...

Do góry