reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
larvunia a co tam zostalo?
tzn o jakie rzeczy jej chodzi?
tzn o jakie rzeczy jej chodzi?
firanki, szafa.... to chce zabrac.... A zostalo duzo wiecej rzeczy... bo me\ble kuchenne, karnisze, lampy, gniazdka w scianach.... zerandole... hhhhmmm... szafki stare (wywalilam juz je) z lazienki i kibelka....
sugarspunsister
matka polka superstar
a czy w umowie jest napisane ze to zostaje?
w umowie pisane bylo tylko ze kuchnia umeblowana....a o reszte sie pytalam wlasciciela 3 razy co mam z tym zrobic czy zostaje a on ze on tego niechce.... a po 4 miesiacach jak tu mieszkam (od miesiaca jest mieszkanie juz moje) zglasza sie jego EX zona i chce zabrac co jej... chpoc mieszkanie nie nalezalo do niej
sugarspunsister
matka polka superstar
skoro mieszkanie nie nalezalo do niej ani nie ma zadnych papierow ze cos jest jej to moze spadac na drzewo
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
Bira i jak tam Inga spała po mleczku:-) a wogóle w jakich proporcjach zagęściłaś?? ja to dałam tylko pół łyżeczki:-) b nie wiedziałam ile można:-)
Bira i jak tam Inga spała po mleczku:-) a wogóle w jakich proporcjach zagęściłaś?? ja to dałam tylko pół łyżeczki:-) b nie wiedziałam ile można:-)
ja to sama stwierdzilam bo nie podoba mi sie ta szyja ze tylko w jedna strone patrzy, bo innych objawow to nie ma, no i misia po ogladnieciu zdjec tez miala watpliwosci, dzis bylam z tym u lekarza i smiac mi sie chcialo jak wszystko probowal zeby maly odwrocil szyje, niestety bez skutku. mial mnie umowic do innego lekarza, ale po konsultaxcji z nim tel, stwierdzili zeby odrazu wyslac nas na cwiczenia :-) wiec bedziemy obydwie sie z tym borykac..........mam nadzieje xe nie dlugo.
my tez chodzimy z Adasiem na cwiczonka ale z powodu duzej asymetrii i napiecia
reklama
Podziel się: