reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam Mamki

Jestem padnięta :( wczoraj miałam jakis lipny dzień a na dodatek Kacper postanowił obudzic sie przed 2 i praktycznie nie spi do teraz:(. Usypiał na 5 czy 10 min i nowu sie budził:(. Nie płakała a ni nic ale co chwile sie budził i poprostu nie widze na oczy.

Mam nadzieje ze to tylko jedna taka noc achhhh. Zawsze to budził się raz no góra dwa razy i oby tak było dalej.

Co do elektrycznych niań to ja tez nie mam bo mieszkam w bloku a Kacper ma naraziei łóżeczko u nas w sypialni:)

Dobra Kacper sobie gada to ja ide zjęść śniadanko i napic sie kawy (mama kupiła mi kozie mleko:)) bo puki co nie jem białka sprawdzam czy wysypka Kapselka na twarzy to nie od białka)

reklama
czesc mamcie

anulka ja mam nianie z kamerka i monitorem, super polecam tyle ze nie jest tania :sorry2: ale nam zalezalo a wlasciwie mi zeby widziec go caly czas bo w nocy bym nie mogla spokojnie spac tylko bym latala co chwile do niego i sprawdzala czy oddycha,/nie zaktyk sie kocykiem/ nie ulal itp. itd. i jak bedzie starszy rowniez moge to wykorzystac i podgladac jak sam sie bawi w ;pokoju czy cos
a jakiej firmy i ile kosztowala??

czesc babeczki
ja wpadam na chwile i mykam spac
wczoraj balowalam do 3 wiec jestem niewyspana :-p

u nas wsio fajnie
zdecydowalismy ze jedziemy 28 lutego do egiptu z malym
uff, w koncu troche luzu
Egipt?super:tak: hehe tylko nie wiem czy bedzie tyle luzu, wakacje zagranica z takim maluszkiem to chyba wiecej roboty niz odpoczynku:-p
my tez chodzimy z Adasiem na cwiczonka ale z powodu duzej asymetrii i napiecia
i jak Adas znosi cwiczenia?sa postepy?

My wlasnie wrocilysmy z poradni rehabilitacyjnej:-(mala ma oficjalnie stwierdzony krecz szyjny lewostronny:-(mamy przepisane 10 zabiegow laserowych i 3 razy cwiczenia rehabilitacyjne ale naszczescie nie wg Vojty-tylko takie bardziej pielegnacyjne rzeczy. Zaczynamy od 6lutego. Jestem troche podlamana ale dam rade:tak:musze

dziewczyny cieszcie sie dzieciaczkami ze sa zdrowe:tak:nawet nie wiecie ile szczescia macie ze nie musicie sobie glowy zawracac ze cos im jest...

larvunia Kacper właśnie usnął ciekawe ile pośpi:)

kathhe masz racje trzymam kciuki żeby rehabilitacja szybko przyniosła rezultaty. Ja teraz się martwie jeszcze że mój Kapselek ma skaze białkową (oby nie) zobaczymy po dwuch tygodniach mojej diety czy to to.

Życze wszystkim Mamuśką siły i wytrwałości napewno nam się to przyda :):tak:

Kathe, będzie dobrze. Nawet się nie obejzysz, jak malutka dojdzie do siebie. Powodzenia w rehbilitacji:-)

Sabinka, ja dopiero dzisiaj będę jej to mleczko zagęszczać, bo wczoraj nie kupiłam kleiku. Próbowałm jej wmusić modyfikowane mleko i udało mi się wieczorem wlać w nią 100 a w nocy tylko 40... :baffled: Także dzisiaj jej nie odpuszczę, może znowu zacznie normalnie sypiać.

Sugar, udanych wakacji:-)

Witam.

Kathe dużo siły życzę.

Sugar super, wypoczynek w Egipcie.

Larvunia a coś nowego wyszło z serduszkiem Marcelka, czy nic się nie zmieniło?

Miłego dnia.

Mam tylko jedno pytanko....
CZY JEST JUŻ PIĄTEK ???

Kuźde nie umiem powiększyć tego zdjęcia.
Dodaje je przez stronę imageshack i daje różne opcję wielkości zdjęcia i cały czas tak samo mi wskakuje, takie małe:wściekła/y:

No co ty to nie mój mały. Znalazłam to zdjęcie na necie. I wygląda na zmontowane ale fajowe:-)

Wogóle nie sadzam mojego małego. Sam musi dojść do tego:tak:

A już chcialam pisac Elbra ze Twoj synuś jest boski hehe,ale i bez tego zdjecia jest cudo wcielone,uwielbiam Twojego Bąbelka ....Ale i tak foto rewelacja.:-)

a tak wogóle spóźnione ale szczere życzenia dla dzisiejszych trzymiesieczniaczków:-):rolleyes::wink:

Ingusi i Matiego:-)
buziaki od cioci Sabiny i Kapika:-)

Ja również sie podpisuję pod zyczeniami.:-)

Kathe,Wisienka jestem z Wami,trzymam kciuki za ćwiczonka i rechabilitację

Sugar nie boisz sie z małym leciec do Egiptu?Tyle tam tych wszystkich świństw,bakteri i chorób :baffled:

Kochane mam problem odnosnie butelki
Do teraz mialam wszystkie Aventu ale maly lapal za duzo powietrza przy piciu i wczoraj kupiłam nowe butelki firmy Nuby,butelka rewelacja bo ma wypustki na smoczku,odpowietrznik na spodzie i smoczek nie kapek silikonowy z mozliwoscią ssania malej ilosci mleczka jak i duzej,bo nie ma dziurek tylko jest krzyżyk,moje pytanie czy ktoras z was ma ta butelke i czy wasz bąbel potrafi z niej pic,bo moj na chiny nie potrafi,lubi ten smoczek bo czuje jak by mial sutka w buzi az usupia mi ale mleko nie leci,gdy ja probuje to owszem mi leci,nie wiem co zrobic,bo w zasadzie nie mialam problemow z zadnm smoczkiem,piersią,butelką wiec doradzcie co zrobic,tutaj jest link do tej buteleczki.
Butelka NUBY ergonomiczna antykolkowa 270ml (303674736) - Aukcje internetowe Allegro

a tutaj prosze zobaczcie jak wygląda smoczek do butelki
NUBY - SMOCZEK DO BUTELEK WĄSKICH ______ PROMOCJA (302830524) - Aukcje internetowe Allegro

Co radzicie?

reklama
u nas wsio fajnie
zdecydowalismy ze jedziemy 28 lutego do egiptu z malym
uff, w koncu troche luzu

a co z mala ela, :confused:

ale u mnie pogoda.... pada :dry:nici ze spacerku...

a u mnie super ale boje sie wyjsc ze przegapie telefon ze szpitala :sorry2:

a jakiej firmy i ile kosztowala??

My wlasnie wrocilysmy z poradni rehabilitacyjnej:-(mala ma oficjalnie stwierdzony krecz szyjny lewostronny:-(mamy przepisane 10 zabiegow laserowych i 3 razy cwiczenia rehabilitacyjne ale naszczescie nie wg Vojty-tylko takie bardziej pielegnacyjne rzeczy. Zaczynamy od 6lutego. Jestem troche podlamana ale dam rade:tak:musze

to jest firmy Summer ale nie wiem czy dostepne w polsce, my placilismy 65 funtow po promocji, normalna cena to 80, ale naprawde super wiele nagrod i medali otrzymal ten monitorek :-)

kathe a twoja mala jak ma lewostronny tzn. ze patrzy tylko na lewo czy tylko na prawo :confused:

women a moze z tej nowej butli trzeba ssac jak z piersi a on juz zapomnial lub mu sie niechce :sorry2:

Do góry