reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

i ja się witam Kochane

słoneczko świeci więc zaraz lecę na spacerek i po zakupki przy okazji
trzeba do kawki pączki kupić,bo dziś tłusty czwartek

a wieczorkiem jadę na noc do mojej przyjaciółki
Sławek zadeklarował opiekę nad dziećmi bo ma jutro wolne
a ja dzisiaj w nocy baluję z Iwonką
heee jak za starych dobrych czasów:-p
babskie pidżam party...
muzyczka,drineczki i ploteczki:rofl2:

miłego dnia;-)

reklama
dzien dobry
pati .........zazdroszcze
moje dziecko jest takie kochane karmienie o 21:15 nastepne o 5:15 i 9:00

dziewczyny chyba pojawi mi sie opryszczka na ustach ...... czy maly moze sie zarazic ... co robic ?????????????

Wisienka przyjemnuych masażyków i udanego dnia:-)
a dziekuje :tak: :-)

my juz po doktorku, myslalam ze dluzej zleci :dry: mam czekac na telefon dzis lub jutro od niego bo mam mnie umowic z lekarzem pediatra i dopiero on zadecyduje czy maly wymaga rehabilitacji czy nie :sorry2:
w ogole dziwny ten lekarz zreszta jak wszyscy tu w UK :sorry2: mowie ze maly czasem jak mi placze to tak jakby mial zaraz glos stracic i lekko poklasluje od czasu do czasu, to ani go nie zbadal ani nic, :no:
tak samo pokazuje ze maly ma ciemieniuche na glowie to kazal kremem smarowac i wyczesywac, myslalam ze jakas masc mi przepisze :-(

do du*py z tymi lekarzami.........
dobrze ze maluch mi spi to chcociaz mam czas odsapnac, bo do masazu jeszcze 1,5 godziny a cala sie spocilam........
w ogole wieje jak nie wiem co :szok: a jutro podobno ma snieg padac 1 raz

mirka nie caluj malego to nie powinien sie zarazic ;-)

reklama
dzien dobry!!
a ja takj mam ochote na poczusia ale za oknem taka wichura,ze nie wyjde po paczki bo mi wozek zwieje,no a potem to nie wiem czy beda
wisienka-tylko smaku roobisz ;)
dobra lece poczytac co u was

Do góry