E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asix idź do lekarza jeszcze raz. Może potrzebjesz anybiotykuno mamuski mam dylemat bo kaszle od ponad tygodnia no i bylam w zeszly wtorek u lekarza przepisal mi syrop po ktorym bylo jeszcze gorzej wiec po 3 dniach przestalam go brac no i kaszle teraz dalej a najgorsze jest to ze maly pokasluje no i nie wiem juz co robic:-wściekła/y:
wczoraj mialam sie do lekarza zarejestrowac no ale ludzilamm sie ze moze przejdzie... i co tu robic????
ja jeszcze lece sie na chwile kimnac
Larvuniu, ja bym babę olała. My jak kupowaiśmy mieszkanie też ludzie mówili, że to, tamto, owamto zostawiają, po czym po kilku dniach przyszli i zaczli mi chatę demontować (chcieli nawet zdzierać takie naklejane haczyki w kuchni), więc ich wywaliłam na zbite pyski.hellp:
dziewczyny..... kupilam mieszkanie. Wlasciciel wyrzucil swoja zone z dzicmi i sam tu mieszkal tylko chwile. Bylo powiedziane ze to co zostalo w owym mieszkanku jest nasze. Niewiele tego bylo ale conieco bylo. Od poczatku stycznia prawnie to mieszkanie jest moje. Wczoraj sie dowiedzialam ze byla ta zona co tu mieszkala u sasiadow (bo nas nie bylo w domu) i mowila ze chce odzyskac pare rzeczy. Co mam robic oddac co jest jej, czy pogonic?? Kurde bylo powiedziane przy sprzedazy, ze wsio zostawiaja co zostalo. Niechce sie klucic z babka o pare duperelek ale sam fakt mnie zdzaźnił, ze teraz ktos sie obudzil
ha!
przy Mili tez bylam tylko za czterokolowcami
ale na terenie gorzystym taki wozek nie spisuje sie tak super jak trzykolowiec:-)
tu w Norwegi w 80% jezdza trojkolowce
a prowadzi sie je miodzio:-) ja mialam przyjemnosc wyprobowac Quinny