reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dzień dobry:-)

Kathe trzymam mocno kciuki za exam:-)

Larvunia dostal @ pewnie dlatego ze karmie i cycem i butlą:-) ale co do tego że dostała to się cieszę heheh;-) bo stresujących sytuacji było kilka:D

Women to sobie wstrzeliłąś z tym@ heheh:-)

Mircia jakie masz kotki?? ja tak strasznie uwielbiam kotyyyyyyy:-)

mam 2 koty ... przyjechaly razem z nami jeden jest z libanu ruda mieszanka pera krotkowlosy i drugi jest z maroka wyglada troche jak nasze dachowce tylko jest duzo wiekszy i ma bardzo dlugi ogon

Mircia dawaj fotki:-) ja uuuuuuuwielbiaaaaaammmmmmm koteczki:-)

Kapik śpi :-) i nie wie co go dziś czeka a taki grzeczniutki od rana sie bawił łapał zabawki ehhh....czekam na mame moje i idziemy na ok. 10 buziaki mamcie do później

Witam
Wczoraj Kacper poszedłs spać o 21:30 i obudził sie 0 3:15 a potem o 6 :00 a potem o 8:00 . Kolejna nocka bez mężulka :(. Achhhh jednak nie ma to jak wstawac w nocy z mężem on przebiera maluszka ja karmie a tak wszystko sama ale byle do piątku przyjedzie do nas.

Okres to ja dostałam dwa tygodnie temu a karmie tylko piersią :) .
Cała rodzinka zachwyca sie Kacperkiem że on juz taki duży ze tak ładnie się uśmiecha i taki spokojny :))). Jestem z niego dumna jak słysze jak tak mówia fajnie hihi

Anulka oby te bule szybko przeszły i żeby juz nie wracały będzie dobrze

sabina_p gdzie są zdjęcia ...!!! ;)

Kathe trzymam kciuki za egzamin :tak:

kathe...trzymam kciuki;-)

larvuniu...milutkiego spotkania z koleżankami
hehe,na tej klasie to mozna takie znajomości odgruzować i takich się rzeczy dowiedzieć że uuuuuhhhhhuuuuu:rofl2:

sabinko...nie martw się,Kapik to dzielny facet i napewno po męsku zniesie ukłucie:-):tak:

a ja juz po drugiej @
tabletki które mi gin zapisał chyba mi służą
dobrze się czuję i moje libido wraca do normy:-p:rofl2::cool2:

przebija się u nas słoneczko
lece ogarnąć chate i na spacerek z dzieciakami:tak::-)

do póżniej laseczki;-)

ja jeszcze nie dostalam @ ale karmie tylko piersia
od gina dostalam tabletki i zaczelam juz je brac nie musze czekac do @ tylko mam uwazac pierwsze 2 tygodnie bo ochrona nie jest 100%

Kathe] trzymam kciki:-)

Ja zaraz zmykam do okulisty bo Maciowi tak zaropialo oczko ze dzis rano nie mogł go otworzyc:-(

Dzien doberek:-)

U nas wczoraj troche narozrabialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
...synus byl usmiechniety, grzeczniutki i bylo miodzio... ale na obiad zjadlam pizze... ...taka kupiona w Lidlu... niby bez cebuli, pieczarek... ale jednak... Synus plakal, marudzil, nie mogl zasnac. W nocy nawet kwilil pzez sen... A czytalam kiedys, ze ostre przyprawy przedostaja sie do ukladu pokarmowego maluszka i moze odczuwac bol, pieczenie... bo na koleczke to nie wygladalo. Takze mam wyrzuty sumienia... Teraz synus sie tuli do mnie, kweka i jest mega spiacy, ale spi po kilka minut - jeszcze go chyba meczy...

reklama
Dzien doberek:-)

U nas wczoraj troche narozrabialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
...synus byl usmiechniety, grzeczniutki i bylo miodzio... ale na obiad zjadlam pizze... ...taka kupiona w Lidlu... niby bez cebuli, pieczarek... ale jednak... Synus plakal, marudzil, nie mogl zasnac. W nocy nawet kwilil pzez sen... A czytalam kiedys, ze ostre przyprawy przedostaja sie do ukladu pokarmowego maluszka i moze odczuwac bol, pieczenie... bo na koleczke to nie wygladalo. Takze mam wyrzuty sumienia... Teraz synus sie tuli do mnie, kweka i jest mega spiacy, ale spi po kilka minut - jeszcze go chyba meczy...
moja znajoma mowila mi ze piza to najgorsze co mozesz zjesc jak masz syna
nie pamietam czy to wynikalo z przypraw czy z ciasta ....chyba z ciasta
ze dzieci sie pozniej potwornie mecza

Do góry