reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kathe nie martw się, będzie dobrze zobaczysz:tak: Poza tym Marysia też czuje twoje zdenerwowanie...
Trzymam kciuki za egzamin:-) Zdaj jutro relacje:tak:

Sabina powodzenia na szczepieniu:-)

Ja też ide już spać..dobrej nocki...

reklama
Kathhe,dasz rade!!!
nie zalamuj sie
a egzamin zdasz...wiem to ;-);-) juz w ciazy pokazalas ze zdolna bestia z ciebie ;-)

Kathe, trzymam kciuki za Ciebie jutro:tak::tak::tak:

A co do zmartwien - to masz racje, my z mezulkiem tez powtarzamy, ze przybyla nam jedna osobka, o ktora juz zawsze bedziemy sie martwic... Ale to najkochansza osobka na swiecie i tak to juz jest, jak kogos kochamy to sie bedziemy o niego martwic, troszczyc... taka jest milosc...:tak::tak::tak:

Dobranoc:tak::tak::tak:

Mowie tylko dobranoc , mam dola nie mam sily nic pisac:-(jutro egzamin ustny a ja nie potrafie sie skupic, mysle o malej caly czas:sorry2: razem z nia urodzilam strach o nia i tak juz bedzie do konca zycia... bycie matka jest ciezkie...:-(
Kochana nie martw się wszytko będzie dobrze
Trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin--napewno swietnie Ci pójdzie;-)

kurde mamcie właśnie dziś dostałam @:-) hehe
i jestem wypluta po całym dniu:-)
fotki wrzucę jutro bo już dziś nie mam siły sorki...
jutro szczepienie małego...:-( mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
no cóż zobaczymy....
Sabinuś powodzenia na jutrzejszym szczepieniu,buziak dla Kapika:-):tak:
i czekamy na fotki z chrzcin

Kathe, trzymaj się. Wszystko będzie dobrze. Powodzenia jutro:-)

Anulka wsółczuję tych bóli. To napewno nic poważnego. Trzymam kciuki.

A u nas dzisiaj super dzień. Mała bardzo grzeczniutka, Do tego pogoda dzisiaj piękna, więc większośc dnia spędziła na dworku, najpierw z moją mamą (przynajmniej mogłam sobie sprawy związane z pracą pozałatwiać) a później ze mną i z psiakami:-) Oby jutro też było tak ładnie:-)

Uciekam spać. Inga śpi od 20 to i na mnie pora.

Dobranoc:-)

Mowie tylko dobranoc , mam dola nie mam sily nic pisac:-(jutro egzamin ustny a ja nie potrafie sie skupic, mysle o malej caly czas:sorry2: razem z nia urodzilam strach o nia i tak juz bedzie do konca zycia... bycie matka jest ciezkie...:-(

bry wieczorowo

kathhe nie lam sie bedzie dobrze i napewno zdasz dobrze ten egzamin kochana :tak:

moj szkrabik spi od 20.30 ... ciekawe kiedy sie obudzi ;-) Jutro jade spotkac sie z dwoma kolezankami i ich dzieciaczkami ;-) Znalazlysmy sie przypadkiem na naszej-klasie. Ale sie za nimi stesknilam :-D Babskie popoludnie w gronie maluchow :-) hi hi hi ... obydwie maja dzieci po prawie roczku, moj bedzie najmlodszy :-p Pewnie duzo mdrosci mi przekaza he he he... Juz sie jutra nie moge doczekac.
Buziole kochane i spokojnej nocy :*

kurde mamcie właśnie dziś dostałam @:-) hehe
i jestem wypluta po całym dniu:-)
fotki wrzucę jutro bo już dziś nie mam siły sorki...
jutro szczepienie małego...:-( mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
no cóż zobaczymy....

ide poczytać co u was i moze jakiś filmik zapodam bo meżuś of course pracuje....:-( ehhh
buziak

no kochana a juz chcialm krzyczec na ciebie gdzie foteczki ;-) ...poczekam :-)
Juz dostalas @?? :szok: wow... to ja musze czempredzej zaczac brac te tabletki anty :-p:laugh2: ...recepta czeka... he he he...

no nic mykam papapcie kochane teraz to juz napewno :p

reklama
woman moja tez juz spi niesamowicie karmienie o 22 ostatnie i kima do 7 rano- potem znowu jedzenie i do 10 :tak:
aha i butlowe dzieci sa jak najbardziej ok wiec sie nie przejmuj i nie daj wciskac wyrzutow sumienia- moj okaz wspanialego zdrowia butlowego biega wlasnie po calym domu hehe
Sugar oczywiscie ze nie mam zadnych wyrzutów sumienia,bo niby czemu,byl pokarmiony piersią,butelka tez jest dobra.Ja i tak pod koniec karmialam tylko w nocy a teraz jak juz przesypia cale noce to ja zostałam odstawiona na dalszy plan:-)
Kathe kochanie to jest to co ja pisałam o tym przykurczu,lecz ja nie byłam jeszcze z małym,teraz jak obejrzałam fotki wstawione przez misie to absolutnie moj nie ma tego,bo lezy ladnie prosto,nozki jak podnosi to obie rowno,posladki rowniez ma rowne.Peditra stwierdzil to tylko na podstawie ze lubił bardzioej prawą strone,ale i tak pojade kontrolnie na umowiona wizyte.Kathe wiem co czujesz,ale miejmy nadzieje ze to nic groźnego,ze pielęgniarka od laktacji sie pomyliła.Sciskam Cie mocno

Co do @ to ja dostałam 26.01 dokładnie rok co dnia temu miałam pierwszy dzien ostatniej miesiączki:-D:-D:-Dale jaja co nie?

Dobranoc

Do góry