reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kathe nie mart sie na zapas.

a ja musze w koncu zadzwonic i umowic sie na ta rehabilitacje bo przez chorabe Adasia to nie chodzilismy i jestem ciekawa co rehabilitantka powie...

reklama
wisienka sorki ze nie pojawilam sie przed twoja szczepionka-napisz jak byl twoj maly kloty w nozki?bo moj tak teraz mamy kolejne szcze pienie 8,02 no i ja mam smer test

spoko Asix nie przejmuj sie, wiem ze bylas zajeta :tak: :-)
moj byl kloty w 2 uda po stronie zewnetrznej :-( my nastepne szczepienie mamy 20.02 na defryt/tezec/koklusz/polio i hib oraz zapalenie opon typu C
a co to smer test :confused: pierwsze slysze...........

a propo child trust fund to przyszla mi w koncu informacja i jeszcze sie zastanawiamy gdzie zalozyc, moj by chcial helfix czy jakos tak, a ja mowie ze bank pewniejszy czyli natwest :nerd: sama nie wiem..........

a nam weekend minal bardzo towarzysko
sami goscie

Milenki przyjecie udane
dostala drugi taki sam wozek dla lalek :-p
wybawial sie z Gabi-pieskiem mojej siostry bokserem i zmeczona poszla sama spac :-)

a ja dzisiaj wstalam po 13
dopadly mnie straszne bole podbrzusza :crazy::crazy:
i neiw iem co one mogly oznazac?
czekam wiec na @ :nerd:

mamy chlopcow mam pytanko.....

czy wasi synowie jak zostawiacie na macie - tzw. wietrzenie pupy to tez wam siusiaja w tym czasie lub robia kupcie, czy to tylko ja mam takiego pecha
:confused: :ninja2::cool2:

a wietrzysz bo ma odparzona?
jednak nie ma w tym sikaniu nic dziwnego- dzidzi jest chlodniej i automatycznie robi siku
prpoponuje podklad ceratowy i tetre na mate, kiedys minie

woman moja tez juz spi niesamowicie karmienie o 22 ostatnie i kima do 7 rano- potem znowu jedzenie i do 10 :tak:
aha i butlowe dzieci sa jak najbardziej ok wiec sie nie przejmuj i nie daj wciskac wyrzutow sumienia- moj okaz wspanialego zdrowia butlowego biega wlasnie po calym domu hehe

kathe mysle ze nie masz sie co martwic
polowa cycowych dzieci ma takie akcje

Witam:tak:

My byliśmy dzisiaj na pierwsze wizycie u ortopedy i niestety z lewym bioderkiem jest coś nie tak:baffled::baffled: ?Trzeba będzie założyć pieluchę ortopedyczną i juto po nią pojedziemy :-(
Czy któraś z Was też miała problem z bioderkami?

Poza tym to Amanda jest marudna :-(w nocy nie chciała spać, budziła się co godzinę i częściej :-(prężyła się a kupki jak nie było tak nie ma :no: dałam jej espumisan, herbatkę dla niemowląt ułatwiającą trawienie i nic :dry: Poprzednia noc była super to w tą musiała po marudzić:baffled:

Kuźde..tak czytam o was i waszych teściowych itp...Czy wy wszytskie mieszkacie same?? Tzn osobno we własnych mieszkaniach lub domach??:confused::dry:
Niestety ja mieszkam z teściami i szwagrem, z którym się nie dogaduję bo nie rozumie tego że chcę z małżonkiem pobyć sam na sam w pokoju :baffled: a moi rodzice mieszkają 35km od nas :no:

Pati26 obejrzałam filmiki, drastyczne ale dają do myślenia

a wietrzysz bo ma odparzona?
nie, nie ma odparzonej :no: tzn, ma lekko zaczerwieniona ale tylko w szparce miedzy posladkami, gdzie jest ujscie odbytu, :zawstydzona/y:
a jak dziecko nie ma odparzonej pupci to nie trzeba wietrzyc???

wlasnie uspilam mojego kochanego synka w foteliku samochodowym - bujalam go chyba z 30 min i zasnal :-) ostatnio czytalam ze bujanie ma dobry wplyw na rozwoj ukl. nerwowego :blink: :-)

a ja jestem w fazie czytania jezyka niemowlat :rofl2:

reklama
Wisienka mi położna powiedziała, że należy wietrzyć jak z pupą jest wszystko dobrze tak zapobiegawczo :-( no i oczywiście jak się odparzy żeby się to wyleczyło :blink:

Do góry