reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hejka wpadam żeby oznajmić że żyję, chociaż ledwo, dzisiaj miałam ciężki dzień. Zresztą wczoraj też. Podczytuję ale nie mam jak odpisać...

Nasza rocznica nie wyszła. Dzieci nam się pod wieczór tak rozbrykały że poszły spać około 20:00 a potem już na nic nie mieliśmy siły więc zamówiliśmy pizzę do chaty i oglądnęliśmy film w wyrku. Około 22:00 Igi się rozdarł i tak urzędował do 24:00 - miał ewidentną kolkę. Po rozmasowaniu i wypierdzianiu usnął a my razem z nim. Fajnie, co?:happy2:

Wczoraj i dziś zapieprzałam po domu ze ścierą i odkurzaczem. Wymyłam łazienkę kuchnię, odkurzyłam chatę mimo, że wiem że zaraz i tak będzie syf. Rano pacjenci i wieczorem też pacjenci. Lawirowałam między dziećmi, pracą i garami. I jeszcze zdążyłam szafkę na buty kupić, kazałam teściowi skręcić, to może w końcu będzie porządek w przedpokoju. Mój mąż wyszedł - no cóż, on nie jest uwiązany cyckiem do dziecka więc sobie może iść, a ja ze złości, że on poszedł do kumpla umyję stos garów. Może to i dobrze. Dałam radę ale czuję się wymóżdżona. Powinnam dostać nagrodę za ten dzień :sorry2:

reklama
dzień dobry:-)
Jagoda a tak wogóle to gdzie mozna kupić takie cudeńka:-) ?
Już dawno się Ciebie miałam zapytać:-) ale skleroza nie boli....:-)
bo pokazywałam mojej cioteczce bo ona uwielbia takie szklane rzeczy....

dzien dobry
maz po sniadanku i wykspediowany do pracy
nicki nakarmiony i przysypia
jedno pranie juz powieszone drugie sie pierze
posciel zmieniona w naszym lozku i malego
jeszcze smieci i troche chate ogarnac i juz moge w spokoju czekac na moich rodzicow
ktorzy w drodze na narty zajada do nas wieczorem

ach no jeszcze powinnam pojsc na spacer z malym ale jakos tak wilgotno na dworzu

moje dziecko jest takie kochane budzi sie tylko raz w nocy dokladnie o 3 rano :)

no to super Ci śpi:-) naprawde extra:)
ale ja tam też nie narzekam choć nie powiem ze bym chciała żeby przesypiał w nocy więcej czasu:) ale wszystko w swoim czasie;-) mam nadzieje

Dzień doberek mamuśki:-)

U mnie dziś jest mama i zajmuje się Małą. A najlepsze jest to ze obiecała mi jutro przyjechać i zostać z nią na noc żebyśmy mogli gdzieś wyjść:cool2:

Mirka ładnie śpi Nicolas:tak: A Ty karmisz piersią, bo nie pamiętam?

Sabinka my wysyłamy szkło na terenie całej Polski, oprócz tego sprzedajemy u siebie. Można sobie zamówić wszystko w dowolnym wymiarze i kolorystyce:tak:

Zmykam do pracy...

reklama

Ja zamawialam te ramki na swieta,ale mialam problem z odcisnieciem na tej glinie,balam sie ze zrobie krzywde malemu boglina dosc twarda,i wyjelam ta gline i powstawialam zdjecia i tak wszyscy byli zadowoleni.

women
i jak tam zecydowalas juz kiedy bedziesz wyprawiac Doriankowi imieninki? luty czy maj?
22 Maj

Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka,:-):-) usmiechu i milosci dla uroczej Milenki

Do góry