reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
balonygumowe1uy8.jpg
Milenko....z okazji Twoich Imieninek samych słodyczy,dużo uśmiechu,tylko zdróweczka i duuuuuużo prezentów życzą Pati,Sami i Marcelek
misfg8.gif

Sto lat dla Milenki!!!!!!!!!

MILENKO WSZYSTKIE NAJ NAJ:-)

cioteczki jak wyczailyscie????:szok::szok::szok::szok:
baaaaaaaaaardzo dziekujemy za zyczenia :-):-):-)

ciociu Pati, Milence balony i misiu bardzo sie podobaja:-)

jeszcze raz bardzo dziekujemy!!!!

Witam mamcie!:tak::tak::tak:

Sabina_p
, Jagoda_JJ, Anulka1979 dziękuję Wam bardzo:-):-):-)
Elbra moja córcia włoski odziedziczyła po tacie :-D:-D:-D

Czuję się już dużo lepiej, zażyłam wczoraj Apap i gorączka spadła.
Poszłam dzisiaj do lekarz z małą żeby sprawdził czy przypadkiem się ode mnie nie zaraziła :baffled: ale na szczęście wszystko jest w porządku. Przy okazji niunię zważyli :tak:
Waży już 4825g ;-)

Milenko wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :-D:-D:-D

Droga Milenko życzę Ci dużo słoneczka na każdy dzień!!!

Moje dziecko dziś wieczorem przeraźliwie płakało-myślałam ze pierwszy raz w życiu kolka ale uspokoiła się po chwili noszenia. Jejku to był tak przerażliwy wrzask ze płakałam razem z nią. Współczuję mamusiom które przeżyły takie prawdziw kolki:sorry2:
Teraz Mała śpi a my czekamy na szwagierkę z facetem, bo mają wpaść nas odwiedzić.

Miłego wieczorku...

reklama
Do góry