reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

P
jak Wy to robicie że wasze maluchy przesypiają całą nockę:-) mój to musi się obudzić 2 razy na amciu:-) na szczeście tylko amciu i śpi dalej:-)

Sabinko, u nas to nie ma reguly - czasem Oskarus budzi sie k.1szej w nocy na dodatkowe jedzonko, potem k.4-5 rano... takze to chyba zalezy jak spalo mu sie poprzedniej nocy (jak budzil sie czesciej to tej nocy jest wieksza szansa na dluzsze spanie...), pewnie tez od tego co mu sie sni:tak: i od zoladeczka, czy mocno wyglodnial:-D:-D w kazdym razie jakby nie bylo to noce sa coraz fajniejsze, i co najwazniejsze jest tylko na cycu - zero innego amciu,
hmmm,no z tym jednym wyjatkiem:-D ostatnio - jak po spacerku poszlam do sklepu obok domu, a mezus z synkiem do domciu, to Oskarus tak sie rozplakal za jedzonkiem, ze maz ratowal sie ...przegotowana woda... i na moment oszukal maluszka...

reklama
nio my juz po masazyku i spacerku :-) maluszek byl bardzo grzeczny, caly czas sie usmiechal, chyba mu sie podobalo a teraz twardo spi :)))
acha i jak uczyli masazu na gazy (jak dopadnie kolka) to pomoglo przynajmniej mojemu bo zaraz po - z jakies 5 min poszla ladna kupka :cool2:

David wazy juz 5,300 :-) co do obracania glowka to powiedzieli ze musze wszystko pozamieniac, bo obracac to potrafi tylko mu sie niechce :sorry2:

wogole super sprawa bo na tym masazu spotkalam dzis pare z ktora chodzilam do szkoly rodzenia, znajomi mojego faceta, chodzili razem do szkoly a teraz sie smiejemy ze nasze dzieci beda razem chodzic do szkoly a moze cos wiecej bo maja dziewczynke :-) ;-)

anulka, lilka co do tesciow czy mam to wspolczuje.........moja mama teraz jest daleko odemnie a mimo to jak rozmawiam z nia na gg to czasem krew mnie zalewa od jej rad lub oceniania czy komentowania mnie :wściekła/y:
nie wiem jak ja z nia wytrzymam jak wroce do Polski moze w kwietniu na miesiac? moze dwa?
zycze duzooooooooooo cierpliwosci :tak:

balonygumowe1uy8.jpg
Milenko....z okazji Twoich Imieninek samych słodyczy,dużo uśmiechu,tylko zdróweczka i duuuuuużo prezentów życzą Pati,Sami i Marcelek
misfg8.gif

Dzień dobry.

Sabinka i jak tam Wasze conieco?

Larvunia my daliśmy zrobione kartki z odbitą stopą :-):-) dziadek ponoć cały czas całuje kartkę :-D

Anulka dzięki za uściski dla Tymka, niezły leniuch z Twojego Oskarka.

Lila - martini, no, no. A odnośnie pomocy teściowej, to rzeczywiście pomaga średnio. Ale z drugiej strony, jak miała byś wszystko po niej jeszcze raz myć...

Kunda i jak po kontroli u lekarza?

Elbra powodzenia w nauce.

Jagoda powodzenia w liczeniu.

Sto lat dla Milenki!!!!!!!!!

Wisienka super sprawa z takim masażem :tak::tak::tak:

MILENKO WSZYSTKIE NAJ NAJ:-)

Joli conieco było:cool2::cool2::cool2: hehe
my też dziś byliśmy na spacerku:-) a teraz słodko sobie śpi :-)

kurde juz powiem wam że nie moge się doczekac wizyty u lakarki a ide po niedzieli ..
niepokoi mnie czeste ulewanie Kapika..;/ ale dziwne jest też to że np. w nocy jak je leząc i nie ruszając sie to wtedy wszystko jest ok. ale np. po jedzeniu beknie i idziemy sie bawić to czasami potrafi nawet godzinę po jedzeniu sobie ulać i nie wiem czy to wymiotuje czy tylko ulewa kurde nie znam się wogóle :/
ehhh

sabina jak wylatuje nieduzo pokarmu i tak w dol na brodke to jest ulewanie
a jak wieksza zawartosc i tak na przod, no tak jak my dorosli ze takie chlusniecie jest do przodu to sa wymioty, przynajmniej tak mi doktor tlumaczyl.

widze ze Nasza kochana Milenka ma dzis imieninki
Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka, zabawy, usmiechu i milosci

women
i jak tam zecydowalas juz kiedy bedziesz wyprawiac Doriankowi imieninki? luty czy maj?

reklama
Do góry