reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wisienka ale Ci dobrze......:-) ja też bym chciała na takie masażyki chodzić...ehhh

Jagoda.. ja jeszcze byłam na książce przychodów i rozchodów i jak miałam to wszystko wypełniać to mnie krew zalewała:-) a księgowy to i tak się w koszty wlicza więc luz:-)

reklama
Witam :)
My dziś świeżo po szczepionce:). Kacperek był dziś bardzo dzielny całe badanie ważenie i mierzenie uśmiechał się i dyskutował:). Zapłakał tylko przy wkłuciu, ale szybciutko ucichł i zaraz sie uśmiechnął: ). Teraz leży w wyrku i śpi:).

Kacper waży teraz 5790 kg:) a jak już pisałam jak miał 6 tygodniu to ważył 4970 :). Pani doktor powiedziała że bardzo ładnie przybiera na wadze:).

Pytałam sie o jego taka "kaszkę" na twarzy to powiedziała ze trzeba spróbować dietę bez białkową (od ostatniej wizyty nie piłam mleka tylko że jadłam jogurty bo myślałam że jogurty można) żadnych serków białych żółtych mleka śmietany jajek - przez dwa tygodnie i zobaczymy czy się poprawi. Pytałam o basen to pani mówi że nie ma żadnych przeciwwskazań, że poleca maluszek będzie ćwiczyć i uważa że to świetna sprawa:). Bardzo miła ta pani doktorka :)))

Oki to teraz jem śniadanko póki mały śpi:)

dziendoberek :-)
ale mielismy spanko... do teraz w wyrku cala trojka :-) mezus sie szykuje juz do pracy......maly gaworzy do telewizora :-D
sabinka na allegro zaraz znajde link.... 29,90 zl sztuka :sorry2:

Dzien doberek:-)

U nas nocka byla cudna... Oskarus zasnal ok. 21.30 i spal do 5.30... zjadl i spal do 7mej - zjadl i wstalismy po 9tej...
Takze miodzio:-):tak::-)

Mezus pojechal wymienic klocki hamulcowe w naszym autku, jak wroci to wybieramy sie na spacerek:tak::-):tak:

pozdrawiam:tak::tak:

:-)
dobry laseczki

Pusia7...lec proszę na wątek jedzeniowy i napisz przepis na racuszki bo chciałabym dzisiaj Samiemu zrobic:tak::tak::tak::tak:;-):-)

reklama
Pusia to mój był mniejszy:-) 3150 długość 54:-)

jak Wy to robicie że wasze maluchy przesypiają całą nockę:-) mój to musi się obudzić 2 razy na amciu:-) na szczeście tylko amciu i śpi dalej:-)

Do góry