reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziendobry!!
ja tylko wpdam sie przywitac!!
mam ciagle gosci wiec ciezko mi wszystko nadrobic zwlaszcza,ze zostalam wrobiona w oprowadzanie po miescie!!!
buziole i staram sie czytac co u was!!! :cool2:

reklama
dzien dobry
swieci piekne slonce ... musze dzis odkurzyc dom i pojechac na zakupy
dzis wraca moj maz ....a w piatek przyjezdzaja moi rodzice :-):-)

wisienka .... dalej nie panikuj , sprobuj sie poradzic lekarza

Dzień dobry.

Wisienka mój Tymek też woli prawa stronę, ale zauważyłam, że kładę Go w kołysce a ja jestem z prawej strony, jak leży ze mną na łóżku też ma mnie z pr. str. i to samo na przewijaku - wolna przestrzeń czyli tam gdzie najczęściej stoją "obserwatorzy" też tak, że patrzy na prawo. Juz zaczęłam Go kłaść w drugą stronę. Niechętnie się odwraca w lewo. Dzis będziemy na szczepieniu, więc będę pytać.

Asix witaj.

Sabina dlaczego miałaś zły dzień?

Bira dużo siły życzę.

Wszystkim życzę miłego dnia.

dzien dobry

mirka dzieki, jestes kochana chociaz ty mnie pocieszasz, jak powiedzialam tatusiowi ze cos mi nie pasuje to jego slowa zabrzmialy ' faktycznie, bedzie potrzebowal operacji' :szok::wściekła/y:jest jeszcze gorszy niz ja

wczoraj na noc meczylam sie z nim i przystawialam do piersi tak zeby odwrocil ta glowe na lewo, no to sie udalo :-) ufff
co prawda nie odwraca jej tak mocno jak na prawo, ale mysle ze jak bede z nim cwiczyc to w koncu wycwicze
ale i tak w razie czego skonsultuje to z lekarzem.

dzis idziemy na 1wsze szczepienie - tzn. mam nadzieje ze go zaszczepia bo ja myslalam ze szczepia po 8 tyg, ktory wczoraj skonczyl i tak zabukowalam termin a wczoraj czytam ze szczepienia tu robia od 2 miesiaca, no to mu brakuje 4 dni i nie wiem czy nie odesla do domu i beda kazac wrociic 28, bo 27 to niedziela :sorry2:
NO NIC ZOBACZYMY

ja sie juz zbieram, wiec do potem
buzka

Witam !
Women list jest przepiękny, bardzo się wzruszyłam gdy go przeczytałam:-(

To takie nie sprawiedliwe że Bóg zabiera dzieci, tym którzy najbardziej ich pragną :no::no::no:
Biedni rodzice Majeczki (*) (*) (*) :no::no::no:

Wisienko koniecznie zapytaj lekarza,wiem ze dziewczyny chcą Ciebie uspokoić ale nie wolno tego zaniedbać,u mnie nie bylo to az tak widoczneodwracał głowke na lewo,reagował na dzwięki ale lekarz kazał isc na konsultacje,poniewaz wczesnie wykryty przykurcz jest do rozmasowania,a zaniedbany bedzie przynosil okropne efekty z wiekiem,czyli dziecko bedzie przykurczało głowe na ulubioną strone kirując ją do ramienia,bedzie wyglądało jak kaleka,wiec nie mozna do tego doprowadzić.Ja dzis sie rejestruje do przychodni i jak tylko tam pojde to zdam relacje.

wisienka .... to co pisze jolie tez moze miec wplyw..... moze wszystko co ciekawe dla twojego davida jest z prawej strony ....
np ustawienie lozka , zabawka itp
moze trzeba to zmienic

mojemu malemu ciagle lzawi prawe oczko i zbiera sie ropka na tym oczku ma od urodzenia tzw. uszczypniecie bociana czyli czerwona powieke to mija do 2 roku
wiec nawet nie jestem w stanie powiedziec czy ta ropka ma wplyw na czerwona powieke i odwrotnie

jutro ide do lekarza .. ma nadziej ze mi cos poradzi

reklama
Joli nie mam pojecia dlaczego..ale to w pewnym sensie wpływ Mai['] śledziłąm ten wątek od początku i dlatego jakoś tak mnie przybił strasznie, płaczę codziennie prawie...ehhh

Do góry