reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

proszoę bardzo;-)

NIVEA body GOOD BYE CELLULITE - Zwalcz celullit! - portal społecznościowytrzeba sie zarejestrowac, lub zalogowac na tego uzytkownika:

e-mail: niktnikt@poczta.onet.pl
hasło: nikt123

wyszukajcie uzytkowniczki "mońcik", kliknijcie na tą uzytkowniczke pod jej danymi bedzie przycisk pamiętnik

tylko że ja tam loguję sie na siebie... bo chyba ten nikt nikt ie działa spróbuj....;/

ja pare razy probowalam i nie dziala i sama sie zalogowalam
jak chcecie mozecie skorzystac z mojregom logina

nick-simsongirl
haslo-girl123
ja juz po przeczytaniu :-(

tylko nie patrzcie na moje dane bo glupoty wpisalam

reklama
Witam :)
Ja dzis tak późno bo z wyrka wyszlismy o 11:00 i szybka kąpiel, śniadanko, przebieranko, karmionko i spacerek :)) i tyle czasu zeszło .

My jutro na szczepionkę na 9:15 mam nadzieje ze Kacper to jakos zniesie (i ja tez :().

Buziaki :))

a ja z moim Kacperkiem ide do szczepienia w nast. tyg:-) prawie skończy 12 tygodni to wtedy idę:-) a zresztą będzie to po chrzcinach:-) wole przed nie ryzykować:-) :-)

My po wizycie u lekarza i szczepieniach :-( Nie zdecydowaliśmy się na żadne dodatkowe i lecimy wg kalendarza szczepień i dziś były trzy wkłucia - 1 w rączkę i 2 w nóżki. Tymek płakał, na szczęście krótko, a później jeszcze żalił się jak Mu źle. Jak tylko wyszliśmy z przychodni, uspokoił się.
Pani doktor zbadała naszego synka i waży już 5 kg (przytył pół kilograma od 9 stycznia), jest żywy i pogodny, tylko dalej słychać szmery przy serduszku. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy na zbadanie bioderek.
A z tym obracaniem głowy to jest tak jak myślałam, trzeba dziecko zachęcać do obracania główki na drugą stronę. Ponoć dzieci zawsze wybierają sobie ulubiona stronę, co wiąże się z przewagą w rozwoju jednej z półkul mózgu.
Lecę do kuchni, mąż wrócił z pracy - pogadamy trochę... a i dostała loda Mc Flurry - frape :) pycha!!!!

Joli no to Tymus pięknei rośnie:-) to mój KAcerek gdzies tyle waży a jest o miesiac starszy:-)
o kurde McFlurry nescafe frappe jammmmmmmmiiiiiii jaaaaamiiiiiiiiii ja też chceeeeeeee

reklama
Elbra ja to zaczynałam jakieś doły mieć kurde ze wszystkie dzieci to ważą ok. 6 k a mój ma w nosie tycie:-) nie je za dużo to fakt ale kurde skoro nie chce wiecej to jak mam w niego wmusić...ehhh:-)
Mężuś mnie opiernicza ze przecież je że jest zdrowy że rośnie:-) ale ja jak czasami sobie cos do tego móżdżku wbije:-)
Dobrze że idzie z Piotrusiem podobną wagą:-) chociaz nie czuję sie osamotniona:-) hehe

Do góry