reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
A ja dzis mam juz dobry humor,bo przyleciała moja przyjaciółka z Anglii po pół roku bo srednio tak przylatuje,bedzie matką chrzestną mojego Doriana,boze jak sie ciesze,ma byc u mnie lada chwila.
Ale mam radoche.

quote=Women23;1941075]Wisienko koniecznie zapytaj lekarza,wiem ze dziewczyny chcą Ciebie uspokoić ale nie wolno tego zaniedbać,u mnie nie bylo to az tak widoczneodwracał głowke na lewo,reagował na dzwięki ale lekarz kazał isc na konsultacje,poniewaz wczesnie wykryty przykurcz jest do rozmasowania,a zaniedbany bedzie przynosil okropne efekty z wiekiem,czyli dziecko bedzie przykurczało głowe na ulubioną strone kirując ją do ramienia,bedzie wyglądało jak kaleka,wiec nie mozna do tego doprowadzić.Ja dzis sie rejestruje do przychodni i jak tylko tam pojde to zdam relacje.[/quote]

women koniecznie zdaj relacje
ja wczoraj czytalam troche o tym i sie przerazilam, ale po wczorajszym wieczorze wydaje mi sie ze jednak nie ma tego przykurczu, ale i tak to skonsultuje z lekarzem, wole chuchac na zimne :tak: wiec ide jutro.......

wisienka .... to co pisze jolie tez moze miec wplyw..... moze wszystko co ciekawe dla twojego davida jest z prawej strony ....
np ustawienie lozka , zabawka itp
moze trzeba to zmienic

mirka wlasnie jolie ma racje, zauwazylam wlasnie ze wszystko ma po prawej, i chyba sie tak przyzwyczail bo na poczatku wydalwalo mi sie ze jest ok, krecil na obie strony, musze wszystko pozmieniac lacznie z pozycja karmienia :dry:

a Davidka jednak zaszczepili, oj ale sie darl :-( naszczescie nie dlugo, tylko wyszlam z budynku to sie uspokoil i spi mi juz 1,5 h
mam nadzieje ze nie bedzie mi goraczkowal ale w razie czego kupilam calpol jak mi pielegniarka doradzila

jolie a jak tam Twoj tymus zniosl szczepienie?? :confused:

reklama
A ja dzis mam juz dobry humor,bo przyleciała moja przyjaciółka z Anglii po pół roku bo srednio tak przylatuje,bedzie matką chrzestną mojego Doriana,boze jak sie ciesze,ma byc u mnie lada chwila.
Ale mam radoche.

hahahaa a ja sie zastanawialam o jakim ty kochanie masz opis na gg :-)
myslalam ze jakis men a tu psiapsiola :-D:-D:-D

Do góry