reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Nio dzieki Lilka za rade, bede musiala jakos walczyc i cos wymyslic, ale smoczek odpada, nie lubi go ani butli tak samo. Wczoraj probowalam go nakarmic z butli, to nie da rady wrzeszczy jak nie wiem, o malo co mi sie nie zakrztusil wczoraj :szok: :-( caly czerwony sie zrobil i sie poddalam :-:)-( przestraszylam sie jak nie wiem co :sad:

Asix kurcze mam nadzieje ze dzis wejdziesz i to przeczytasz
moj maly ma jutro 1 szczepienie na DTaP/IPV/Hib oraz szczepionka pneumokokowa sprzezona (PCV) twojego tez na to szczepili, jak tak to ile bylo kloc i gdzie:confused:

a moze ktoras z was wie?????????

reklama
witam.

Wisienka 9 stycznia Tymek ważył 4 i pół kilograma - miał wtedy miesiąc i 3 dni (jak się urodził ważył 3650). Jutro idziemy na szczepienie, więc pewnie będzie ważony.

Mirka ja też tak karmię. Ale wczoraj i dziś coś się dzieje z małym i domaga się jedzenia co godzinę - dwie :-(

Misia wszystkiego naj z okazji rocznicy, udanej kolacji - żeby dzieci grzecznie spały i dały Wam duuuużo czasu dla siebie.

Wisienka ja wyszłam za mąż w wieku 23 lat, po 11 miesiącach znajomości (zaręczyliśmy się po 4mies.) i w tym roku będziemy mieć 4 rocznicę. Bez wpadek - z miłości.

Larvunia co to jest to HD, bo ja nie teges w tych yematach?

Wszystkiego najlepszego dla 2 i 3 miesięczniaków.

Women huśtawka wydaje się być fajna.

Pusia nie wiedziałam o tym z Fisher ...

Nio dzieki Lilka za rade, bede musiala jakos walczyc i cos wymyslic, ale smoczek odpada, nie lubi go ani butli tak samo. Wczoraj probowalam go nakarmic z butli, to nie da rady wrzeszczy jak nie wiem, o malo co mi sie nie zakrztusil wczoraj :szok: :-( caly czerwony sie zrobil i sie poddalam :-:)-( przestraszylam sie jak nie wiem co :sad:

Wisienka u mnie podobnie jest ale ze smokiem uspokajaczem, prawie zawsze naciąga ją jak jej daje:dry: Dopiero po dłuzszej walce zaczyna go ssac ale i tak tylko przez chwile.

Wisienka przejdzie mu
zobaczysz
niech dziąsła zaczna go swędziec to uzna smoka

twoj opis zgadza sie z moja Milenka
ona smoka zaczeła ssac jak zaczeły ja dziasła swedziec
miala przeszlo 3 miesiace

a tez nim plula dalej niz widziala,butle to obie ryczalysmy....ale wszystko sie da...musisz systematycznie do niego podchodzic ze smokiem az razu jednego go nie wypluje ;-)
bo jak bedziesz to robila od swieta to bedzie nim plul,a butli nie uznawal
poprostu daj mu czas ''na oswojenie sie'' z nowoscia ;-)

a mnie tesciowa zalamuje :dry:
Milena ma tluste włosy,bo jej upina wlosy wykremowanymi rekami :wściekła/y:
zeby jeszcze czesala....byle jak spina jej wlosy :baffled:
nie moge na to patrzec
zaczynam czekac kiedy wyjedzie powoli :baffled:
nie wiem teraz jak pojde do pracy bo nie zniose drugiej ''gosposi'' na podworku :baffled:
w sumie najwieksze sprzatanie odwalam sama...obiady gotuje sama....dzieci mi wyprowadza na spacery....to jedyny pozytek,,ja w tym czasie sprzatam lub sie ucze :dry:
porazka
ogolnie kobitka jest spoko...ale my to dwa swiaty....i dlatego....:baffled:

jolie to szybko sie zareczyliscie i wzieliscie slub :-) super, to chyba musialabyc (nadal jest?? szalencza milosc :-) :-) :-)

szkoda ze moj taki nie jest :-(
on mowi ze jest strasznie powolny w tych sprawach, achh
my dopiero po 10 miesiacach sie zareczylismy, jak bylam w 4 miesiacu ciazy ale w sumie to byly troche przymuszone zareczyny z mojej strony :-pjuz mialam wykupiony bilet do polski - lecialam na sprawe rozwodowa i powiedzialam ze jak czegos nie zrobi to juz chyba nie wroce i sie nie rozwiode :-) podzialalo :-)
ale pozniej jak sie dowiedzialam to sama sobie popsulam niespodzianke bo planowal sie zareczyc niecale 2 miesiace pozniej,na rok naszej znajomosci i tak sie zlozylo ze na mojej siostry slubie :((

Misia to wyszłyśmy w tym samym wieku za mąż :tak:
Tylko my teraz będziemy mieli rocznicę 2 latek :-)

Hahaha, no właśnie? Ile ja mam lat? :-D:-D:-D
ja myślę że 22 lata na zamążpójście to tak w sam raz ;-) aczkolwiek moje koleżanki ze studiów to dopiero teraz wychodzą za mąż, choć niektóre się od tego zupełnie odżegnują.
Kathhe to prawda, bardzo się kochamy! :-)...
a ja wyszlam za maz tez mlodo-bo w wieku 22lat , dokladnie 19maja 2007:-)zareczylismy sie w walentynki 2007 i planowalismy slub za rok, ale miesiac pozniej dowiedzialam sie o Marysi:-)wiec oczywiscie slub sie przyspieszyl.

• STO LAT DLA Marcelka i Nikolaska!!!

• Misia duzo milosci z okazji rocznicy slubu!

women ja za kazdym razem jak wychodze z bb obiecuje sobie ze wiecej nie bede czytac o Majeczce:-(po prostu mnie to rozbilo i nie mam sily juz o tym myslec, widze w niej moja Marysie i to mnie przeraza, nie jestem w stanie sobie wyobrazic bolu jej rodzicow , boje sie go sobie wyobrazic!:-(nie moge ciagle o tym myslec bo popadne w paranoje, i tak juz ciagle przygladam sie mojej coreczce:-(

mamcie ja w przerwie wpadłam..;-)

chciałyście link do fotosika z pamiętnika Mai...

oto link do screenów bo rzeczywiście ni można się zalogować ...

Pamiętnik mamy Mai Błońskiej 7 miesięcznej dziewczynki z wadą serduszka-pomóżcie jej jesli możecie.. - Ludzie - Dzieci - Fotosik.pl

poczytajcie...
bede później...

a co do ślubów:-)
to łądnie młode wy jesteście:-)

ja wyszłam za mąż 10.06. 2006 roku miałąm wtedy 24 lata:-)
zaręczyliśmy się rok wczesniej czyli miałam 23 latka:-)
a chodziliśy ze sobą od 2001 roku:-) hehe czyli 4 lata przed zaręczynami:-)
a zaręczyny były super romantyczne bo na plaży w Tunezjii:-) miodzio;-)

buziak

reklama
Do góry