reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Matka tej malej Majeczki jest dla mnie niesamowita kobieta...
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic, i nie chce...
Jednak tak jak napisala musi byc w tym jakis cel, cos co nie pojdzie na marne... Ja w to wierze bo inaczej nie potrafilabym zyc
Nawet z najstraszniejszych rzeczy musza w koncu wyniknacv dobre- tak mi powiedzial moj Szymon o smierci swojej mamy...

zmykam poprasowac ciuchy moich babli

ciao

reklama
witajcie mamcie

widze ze forum przycichlo, chyba wszyscy mamy dola...
ja jakos nie moge sie za nic dzis zabrac, mieszkanie zagracone ale ja nie mam sily, praca mgr lezy i czeka ale nie mam jakos glowy do nauki, i jeszcze dostalam @ wiec dzis chyba przeleze caly dzien w lozku, nie umiem sobie znalezc miejsca...

dzien dobry
u nas po wietrznej nocy dzis slonecznie i 13 stopni
a tak przy okazji nie wiem jak mamy sobie radza bez lezaczka dla malucha
to jest genialny wynalazek ja mam babybjonr
maly go uwielbia

dziewczyny mysle ze mimo wszystko trzeba zmnienic temat
mala jest juz tam gdzie nic ja nie boli i jest szczesliwa

cieszmy sie naszymii dzieciatkami i tym co mamy
kazdego dnia

u mnie dzisiaj pada od rana i nawet na spacer nie mam jak wyjsc
ble

Ja dzis tez w domku, ucze sie do egzaminow, malutka troche pomarudzila rano ale teraz spi spokojnie w...swoim lozeczku. Qrcze nie myslalam ze tak wczesnie dostane okres, pewnie dlatego ze juz mniej mleka produkuje... pewnie juz niedlugo produkcja calkiem sie skonczy...:(

Załączniki

• Obraz 152m.jpg
    Obraz 152m.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 55
  • Obraz 163.jpg
    Obraz 163.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Witam
U nas tez pogoda do du...:(
Wczoraj z mężem zrobilismy sobie maraton filmowy:) 4 filmy z tego ja obejrzałam 4 a mąż 2,5. Kacper wikszośc czasu sobie spał a czasem leżał a to u mnie na brzuchu a to u tatulka (fillmy oglądaliśmy w dzień). Było miło.

Dostałam kwiatka od Męża, kupił lody, ciacho :)))

A dziś dzień płynie sobie od tak powoli... śniadanko, obiadek a teraz Kacperek sobie przysypia ja klikam do Was mąż siedzi przy laptopie... spokój cisza :).

kathhe życzę miłej nauki - jak dobrze że studia już za mną ;)

Do góry