reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Nie mam weny do pisania,jest mi smutno z powodu Majeczki:-((')ide sie przytulic do mojej kruszynki, Boże... dziekuje ze Marysia jest zdrowa...

KAthhe ja caly dzien tule moja Milenke i Hanusie :-(
takie tragedie uswiadamiaja co czlowiek ma najcenniejszego w zyciu....mam tyle mysli ze nie umiem tego wyrazic...ryczalam jak rano przeczytalam wiadomosc....nie moge sie z tym pogodzic ze tej maluskiej nie ma juz na swiecie :(((((((

[']['][']['][']

wybaczcie ale w obliczu takiej tragedii nie bede pisac,bo nie mam o czym....ciagle mysle o Majeczce :sad::sad::sad::sad::sad:

reklama
ja też straciłam wene jak przeczytałam o Maji
to jest tragedia,
nie mogę nawet mysleć co czują Rodzice Majeczki
[']['][']['][']

do jutra mamunie:-(

Nie mam weny do pisania,jest mi smutno z powodu Majeczki:-((')ide sie przytulic do mojej kruszynki, Boże... dziekuje ze Marysia jest zdrowa...

KAthhe ja caly dzien tule moja Milenke i Hanusie :-(
takie tragedie uswiadamiaja co czlowiek ma najcenniejszego w zyciu....mam tyle mysli ze nie umiem tego wyrazic...ryczalam jak rano przeczytalam wiadomosc....nie moge sie z tym pogodzic ze tej maluskiej nie ma juz na swiecie :(((((((

[']['][']['][']

wybaczcie ale w obliczu takiej tragedii nie bede pisac,bo nie mam o czym....ciagle mysle o Majeczce :sad::sad::sad::sad::sad:

a ja nie zauwazylam :-(
rajusku...
[']['][']['][']['][']

ja też straciłam wene jak przeczytałam o Maji
to jest tragedia,
nie mogę nawet mysleć co czują Rodzice Majeczki
[']['][']['][']

do jutra mamunie:-(

O moj Boze...

Jaka tragedia, nie potrafie sobie nawet wyobrazic co Ci rodzice przezywaja... biedna Majeczka:frown::frown::frown::frown:

Też nie mogę sobie wyobrazić co czują teraz rodzice.
Dlaczego taka kruszyna musiała tyle cierpieć i za co....:-(

ja tez sobie tego nie moge wyobrazic i rowniez dziekuje Bogu ze moj synus jest zdrowiutki, rano jak to przeczytalam to az mi sie plakac zachcialo i wylaczylam BB, stwierdzilam ze nie bede dzis nic pisac - taka ala chwila ciszy

Dla Majeczki
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

reklama
:( smutny dziś dzień - popłakałam sie jak przeczytałam o Małej Kruszynce która odeszła :-(.

Panie Świeć nad Jej Duszyczką
:(((((((((((((((((((((((((((((((((

Do góry