reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Jasne że kawusia już wypita:-) u mnei dziś okropna pogoda pada deszcz jak cholera...a słuchajcie ja jade dziś na kuliigggggggggg masakra:-) także nie bedzie mnie do jutra bo zostawiam małego u mojej mamy:-) a kulig jest od mężusia z pracy:-)

buziole:-)

reklama
dzien dobry
tak odnosnie materaca to podziwiam my mamy 2 m na 2m i zawsze nam trudno jest spac na czyms mniejszym .... szybko sie czlowiek przyzwyczaja do duzego materaca

Witam:tak::tak:

Poczytalam co u Was:-):-)

Jagoda, zycze udanych chrzcin:tak::tak::tak:

Mirka, 2x2m mmmm super:tak::tak: my mamy 140x200 i poki co bylo ok, ale jak maluszek bedzie do nas wpadal nad ranem to trzeba bedzie pomyslec o wiekszym:tak::tak: a poki co pieknie spi w swojej kolysce przy naszym lozku:-):-)

helo

u nas sztorm szaleje
wiatry ze hej!! :-)

Sabina udanego kuligu,sama bym sie na niego wybrala :-)
Mirka wyrko extra,my mamy 1.80*2,0m i normalnie bajerka :-D

moja tesciowa na podworku z dzieciaczkami,bo od domu nie moze odejsc tak wieje :-p

puchy tutaj to i ja mykam do podlog

papa

ja wlasnie wyslalam gosci na zwiedzanie(chociaz pogoda do du**) w koncu przyjechali pozwiedzac a nie siedziec w domku,nie?

jagoda-udanych chrzcin zycze

sabina-ty szczesciaro zazdroszcze ci kligu,no i masz z kim zostawic malego no poprostu extra jak wrocisz koniecznie zdaj relacje

dobra ide spac bo w nocy tylko 3 godzinki spalam,buziole!!

Witam Mamcie!
Na początek spóźnione życzonka dla chłopców Elbry i Womem:tak::tak::tak:
:-):-):-):-)Wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.
Tego Wam właśnie Aluśka życzy.:-):-):-):-):-)

U mnie dzisiaj na razie spokój, teściowa siedzi cicho i nic nie komentuje :tak::tak::tak: Ciekawe jak długo.................

łłłuuuu ale tu dzis pustki :sorry2:
ja z nudow posprzatalam cale mieszkanko... kolezanka miala wpasc tez ale synus sie jej rozchorowal... spedzam te sobote sama z maluchem moim.
U mnie tez kiepska pogoda, ciagle pada :dry:

reklama
Nie mam weny do pisania,jest mi smutno z powodu Majeczki:-((')ide sie przytulic do mojej kruszynki, Boże... dziekuje ze Marysia jest zdrowa...

Do góry