reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam wieczornie;-)

tak jak podejrzewałam
łóżeczko dla Marcela musze poszukac w necie
Bydgoszcz to wiocha-nic tu ładnego nie ma
a jak już cos jest to ceny 2x takie jak na allegro:no:
jedyne dobre to ze w jednym sklepie była bardzo fachowa obsługa i panie bardzo wyczerpująco odpowiedziały mi na moje pytania związane z łóżeczkami:tak::-)
a więc juz wiem ze kupuje takie materiałowe-turystyczne
takie jak mi podobało
ale.....
dokupię taki materac jak do łóżeczka drewnianego
co by się synkowi lepiej spało:rofl2:

jutro idziemy z Marcelkiem do lekarza na szczepienie i badanie
już się boję jak zniesie jutrzejsze kłucie
zważywszy na to co było 6 weeksów temu:-:)-:)-:)-(
mam nadzieje ze teraz będzie SI

reklama
Pati moja Mała przy pierwszym szczepieniu przeookropnie płakała, aż bałam sie isć na drugie. Okazało sie ze na drugim tylko się skrzywiła i leciutko zapłakała:tak: Także będzie dobrze, Marcel to już duży chłopak:tak:

pusia fajne swiecidelka

ja mam pytanko a propos karmienia jeszcze
czy karmicie tylko z jednej piersi? czy z dwoch?
moja mala jeszcze robi czasami dziwne cyrki- je spokojnie a potem nagle zaczyna sie wiercic krecic i plakac
czasami uda sie ja uspokoic i je ok a czasami jedzenia koniec
biore ja do gory jak radzilyscie zeby jej sie odbilo i mimo tego sa potem cyrki :baffled:
troche sie denerwuje
przy butli tak nie ma

Dziewczyny ciesze się że biżuteria sie podoba :) już niedługo będę dodawać nowe zjęcia biżuteryjek :)

sugarspunsister co do karmienia to Kacper tez zaczyna sie czasem kręcic i wtedy trzeba to przetrzymać bo pokręci się i przestaje i je dalej a jesli sie dalej kreci to znaczy np że moze juz mleko mniej leci albo coś takiego i daje mu wtedy drugą pierś.
Ja bardzo czesto karmie z dwóch bo z jednej często jest za mało :) Życze powodzenia przy karmieniu.

Kacperek wykąpany nakarmiony i własnie śpi :)

sugar no ja mam identycznie, mala sie prezy placze wypuszcza piers, biore do odbicia-odbija jej sie albo nie-bez znaczenia-dalej to samo:-(lekarz powiedzial ze to gazy nagromadzone w brzuszku i ze ona nie moze sobie z nimi poradzic, przepisal leki ale jakos nie widze poprawy:dry: do tego robi zadkie kupki takie ze sluzem:-(w czwartek mam do niego dzwonic czy sie polepszylo, ale czarno to widze:-(mam nadzieje ze to samo przejdzie i ze to nic groznego ze tak po prostu ma i minie po3miesiacu:-(

Ja wpadlam, poczytalam co u Was i zmykam.

Nasz synus juz regularnie chodzi spac - ok.21-21.30:tak: wiec potem mamy czas dla siebie, zaraz wlaczymy sobie gre, ktora wczoraj zainstalowalismy :-)-(z Media Markt za cale 4,99:-D ale ponoc fajna, tyle ze troszke stara:-p)

Lilka powodzonka z tesciowa, fajnie ze kasa extra wpadla:-):-):-)

Pusia fajniutkie rzeczy robisz:tak::tak:

Pati, ja w swoim czasie tez wahalam sie jakie lozeczko lepsze, no i wybralam drewniane:-) poki co Oskarus spatunia noca w malutkiej kolysce, w naszej sypialni, a w lozeczku lezakuje ewentualnie w ciagu dnia:tak::tak:
No i trzymam kciuki za bezbolesne szczepienie, my wybieramy sie 25.01.

dobranoc:-):-):-)

reklama
Sugar mam podobny problem co Ty przy karmieniu :hmm:
moja mała również na początku je spokojnie a potem staje się nerwowa zupełnie tak jak opisujesz i zwykle podanie drugiej piersi ją uspokaja.

Dobrej nocki Mamcie :-)

Do góry