reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
fajnie macie pipki ze was z Wrocka pare juz jest
mozecie jakies spotkanka sobie urzadzac,spacerki jak wiosna bedzie...no fajnie macie :-)
wroclaw.... ehhh.... fajnie macie... faktycznie mozecie sie spotkac...

no faktycznie troche nas jest hehe Wroclaw rulezzzzzzzzzzzzzzz :-p
jak bede w PL to jestem jak najbardziej za spotkaniem, nie wiem co na to inne:dry:

Wisienka zrobiłam Amandzie kąpieli w krochmalu o której pisałaś i rewelacja :) wszystkie krostki poznikały ! Wielkie dzięki za pomoc :)

ciesze sie ze moglam pomoc :-) :tak:

Gdzies tam widzialam temat wagowy:-pmi zostaly jeszcze 4kilogramy z 22 ale ja mam teraz taki apetyt ze chyba ich sie nie pozbede:-)normalnie co chwila mnie ssie-i to nie jest apetyt z zachcianki tylko autentycznie jestem glodna:zawstydzona/y:

co ty zrobilas ze sie pozbylas 18 kg? :szok: :-)
ja tez chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cool2:

Przed ciążą ważyłam 49 kg

to ty chudzinka ;-)

Hej laseczki!

Anulka Ciebie też zapraszam!

Misia, dziekuje bardzo za zaproszenie:tak::-):tak:

ostatnio, jak wracalismy z Zabrza (z polowania na chrzestna) to wpadlismy na moment do Wrocka:tak::tak: zjedlismy obiadek w Ikei:-p (maja tam milutki pokoik dla rodzica z dzieckiem:-)) i ciutke polazilismy - H&M, ale wtedy czas byl ograniczony, no i zmeczenie po podrozy, ale faktycznie musimy sie wybrac tylko do Wrocka:tak::tak: Do kiedy sa wyprzedaze??

chatka lsni :-) capuczinko stoi,pizza sie grzeje
tesciowa jedna h juz leci,jeszcze jedna jej zostala
za 3 h pojawi sie w mych progach a ja sie zastanawiam jak sie zrelaksowac te ostatnie chwile :-p:-p:-p

reklama
a moj przed chwila zadzwonil i powiedzial ze na naszym koncie bankowym pojawila sie zajebista suma pieniedzy :szok::szok:

ale jestesmy happy :-D:-D:-D:-D:-D
ino nie wiemy jeszcze dlaczego??

ale mi sie japa cieszy :-D:-D:-D:-D

normalnie ten miesiac bylby taki sobie a przynajmniej bedzie super :-p:-D

Do góry