reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka ja mam wszystkie seriale na bieżąco :) .

A tak w ogóle to jeszcze się nie chwaliłam swoim hobby. Tak więc podczas ciąży zaczęłam robić biżuterię i robie ją do dnia dzisiejszego. Teraz mam trochę mniej wolnego czasu ale staram się co jakiś czas zrobić coś nowego :). Nawet mój mężulek zrobił mi własną stronę internetową :-)
No to już się pochwaliłam ;) :sorry2:

Mirka co do spania to przez pierwsze 2 m-ce Blanka wierciła się, stękała, chrząkała, puczyła-nie wiem jak to określić:-D A teraz śpi juz w miare spokojnie.
Jeżeli chodzi o pokarm to spokojnie możesz dolać kolejna porcję do butelki ale ważnosć musisz liczyć od pierwszej porcji w butelce.

Pati zdecydowanie drewniane:tak:

Pusia witaj wśród listopadówek:tak:

Jolie moja tak właśnie charczała, niby miała katarek ale gruszką nic nie dało sie wyciągnać. Od kiedy jest nawilżacz skończył sie problem:tak:

Wisienka i wybrałaś coś ciekawego z katalogu? Fajne u was są te katalogi, szkoda ze u nas czegoś takiego nie ma

Kunda
dużo zdrówka dla Adasia i Maciusia:tak:

Wisienka, Pusia ja po Sylwestrze w 5 min odciągnęłam prawie 150ml:cool2::cool2::cool2:

Lilka koniecznie zagladaj do nas jak najczęściej jak dasz radę:tak:
Super sprawa z tą nadprogramową kaską:tak:

Jejku nieźle jestem uzależniona od BB. Niedawno miałam dłuższą przerwę i tak naprawdę chodziło o to że mój powiedział ze to głupota i wogóle strata czasu, więc próbowałam zrobić odwyk ale niestety nie udało sie:no: Prawie codziennie zagłądałam na BB nic nie pisząc. Ciekawe kiedy teraz mój meżuś mi coś powie:baffled:

A wiecie że Blanka dzisiaj ze mną śpiewała-szok. Tak samo otwierała buzię i robiła razem ze mną lalala oczywiście bez dźwięku. Normalnie naśladowała mnie:-D Świetnie to wygladało!

Jagoda to normalne ze faceci tak reaguja :tak:
moj pare lat temu tez tak gadal :-p
ale pzrestal :-D

sliczna Blanka w podpisie ;-)

reklama
Do góry