reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam Mamusie !
Czy któraś z Was stosowała sudokrem na krostki(uczulenie) bo wczoraj poleciła mi go pani doktor a dziś rano zauważyłam że ilość krostek się zwiększyła . Czy ten krem mógł być tego przyczyną ?

witam wieczorowa pora :-D

cos moj rower mi nie doszedl dzisiaj :dry:

aluska - fajne zdjecie przy suwaczku - wyglada jakby jadla loda big trio :-D hihi
a co do kremu to tez nic nie pomoge bo go nie stosuje :no:
a nie pomyslas ze to moze sa potowki :confused: moze przegrzewasz malego, a
jak posmarowalas kremem to pozatykalas pory i powyskakiwalo wiecej

jolie - moj po moim mleku nigdy nie wymiotowal, ani nie ulewal, po sztucznym to
co innego, moze za lapczywie jadl czy za duzo i zoladek nie pryjal jak trzeba
i wszystko zwrocil :confused:

elbra - o co chodzi z pieluchowaniem :confused:

jolie - przypomnialo mi sie, bo pisalas wczoraj ze na kolki stosujesz suszarke bo leki
od 1 miesiaca mozna podawac - ja stosuje infacol i mozna od urodzenia :tak:
takze jak bedziesz miala problemy z malym, to polecam, mojemu pomaga :-)

reklama
My mamy problem z bioderkami i musze wsadzac Blance kocyk miedzy nogi, denerwuje ja to strasznie. Lekarz kazał prawie do szpagatu rozszerzac nóżki ale za bardzo nie wiem jak to zrobić bo Mała ma tak silne nóźki ze złącza je ze sobą. Mam nadzieje ze na kontroli 18-ego okaze sie ze jest juz lepiej. Nie chce zeby kazali dać rozpórkę bo dziecko bardzo sie meczy i płacze. Zobaczymy co bedzie...

Idziemy si kąpać bo strasznie juz jest marudna:dry:

Do góry