reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

co do chrzcin to u mnie 2 tyg. przed trzeba się zgłosić...dać w kopercie ok. 100:) ja chrzciny bede miała 27. stycznia i potem imprezka w wynajętej knajpeczce:) a to dlatego że to pierwszy wuk pierwszy prawnuk:) i pierwszy syn:) hehe przy nast. dzieciaku bedą juz tlko chrzestni nie bedzie imprezki:)

o mama przyszła do mnie odezwę się potem:-)

reklama
czesc
ja wlasnie dzis bede usilowala zalatwic chrzciny bo od 3 dni chodze i w parafi nikogo nie ma i w biurze parafialnym tez nie,wiec dzis cisnę na mszę o 18 i po sprawie.

dziendoberek :-)
noc bez kolek odziwo :-) Moze to dlatego ze podaje bardzo czesto ten lek na kolki infacol. Nie mam pojecia. Wazne ze jest spokojny :tak: Bylismy dzis na bioderkach i tez wszystko oki. Przyszly tydzien bedzie u nas zabiegany codziennie jakies kontrole u lekarzy... jak nie oczka to sluch, albo serduszko, albo glowka:sorry2: .... no i szczepienie. Maluszek bardzo spokojny u lekarzy jest. Wogole nie placze tylko obserwuje swoimi wielkimi oczkami co mu robia :-D Dzis osiusial pana doktora od bioderek :-) Machal nim w lewo i w prawo to dostal za swoje :-p:-D:-D:-D hehehe....
teraz szkrabik moj spi. Oby obudzil sie bez koleczek :sorry2: dziekuje kochane za wspolczucie ... za wsparcie... :* buzka!

dzień dobry.
Widzę, że dziś bioderkowy dzień :-)

Larvunia oby już kolki nie wróciły.

Women, Anulka powodzenia w załatwianiu chrztu.

Dziękuję za odpowiedzi odnośnie "częstokup". A u nas doszło coś nowego. Wczoraj podczas wieczornego karmienia, kiedy to synek był już prawie pełny, nagle zwymiotował wszystko :-( później biedny wysysał ze mnie jakieś resztki. Dziś rano zrobił to samo, tylko nie był aż tak pełny jak wczoraj. Zdarzyło Wam się tak?

Oj, niestety juz woła, więc muszę do Niego iść.

jolie dzieki, oby..... :tak:
co do "Dziękuję za odpowiedzi odnośnie "częstokup". A u nas doszło coś nowego. Wczoraj podczas wieczornego karmienia, kiedy to synek był już prawie pełny, nagle zwymiotował wszystko :-( później biedny wysysał ze mnie jakieś resztki. Dziś rano zrobił to samo, tylko nie był aż tak pełny jak wczoraj. Zdarzyło Wam się tak?" --->> kochana nie mam pojecia co sie Twojemu szkrabikowi dzieje :confused: Moj ani razu nie zwymiotowal, nawet mu sie nei ulewa.

dzien dobry kochane
u nas dzis super maly spal od 11 do 5.30 to ja na niego super

na co szczepicie teraz dzieci
tu w austri pierwsza szczepionka jest na rotawirus a Diphtherie, Tetanus, Keuchhusten,
Hämophilus, Polio, Hepatitis dopiero w 3m-cu

jolie : moj niki cigle ulewa i raz zwymiotowal ( nie wsystko ale sporo) ale wszystko wrocilo do normy
wiem tylko ze jak to sie bedie powtarzalo to trzeba isc do lekarza bo moze byc (nie pamietam jak to sie nazywa) jakis tam niedorozwoj ukladu pokarmowego
ale nie mart sie na zapas

mirka a ja nie wiem na co szczepic beda malego.... dowiem sie w poniedzialek :-)

obudzil sie moj szkrabik ok 15.00 zjadl cycucha, zmienilam pieluszke... posmaialismy sie, pogadalismy "eeee..." i "łłuuuu".... heheh.... i dalej spi :-D Bez zadnych kolek dzis !! :-D:-D:-D

reklama
Do góry