reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witajcie mamcie:-)

noc wczoraj minela spokojnie:tak:bez koli, mala spala jak zwykle od 23 do prawie8:cool2:
dzis caly dzien boli mnie glowa:-(jutro rano mam juz zajecia na uczelni, boshhhh jak mi sie nie chce:-(

lece do malej bo placze przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna milej nocki i larvunia oby bez kolek:tak:

reklama
ehhh... moj synus od 18.00 ma znowu kolki:-( Ok 22.30 mi zasnol w koncu :sorry2:
ciekawe jaka bedzie noc.... kathhe dzieki :* kochana jestes.

anulka u mnie z chrzcinami jak u elbry :tak: W 2 dzien swiat byly chrzciny wiec zarelka pelno. do kosciola poslismy z miesiecznym wyprzedzeniem, ale wiem ze mozna isc nawet tydzien przed :tak: i dalismy 50 zl ksiedzu :tak:. No chrzesni tez dostali po kopercie co sie bardzio zdziwilam.... ksiadz zaznaczyl ze "co laska" wiec dali po 10zl :-D

....ide do wanny sie odstresowac od placzu malego.... ehh... poleze troche w piance. Wiecie co... poplakalam sie juz dzis z nowu z nerwow. Psychika mi chyba siada :-( Bo uspokaja sie, "staje na rzesach" a tu ciagle ryk... plecy bola od noszenia... i gdyby to trwalo chwile... a to az 6 godzin czasami i caly dzien lub noc :-( MAM DOSC :-:)-:)-( :(~~~~

Elbra a z czego sie bronisz jesli mozna wiedziec? :cool2:

Ja planuje wrocic do szkoly w pazdzierniku, tyle ze jeszcze nie wiem czy bede uczeszczac na zajecia czy eksternistycznie w koncu skonczyc ta szkole, po prawie 2 latach przerwy :dry: tak juz mi sie niechce, ale szkoda kasy ktora wydalam

Larvunia to Twoj Marcelus musi miec okropne te kolki ze az 6 godzin Ci poplakuje :szok: moj mi nigdy tyle nie plakal :no: nawet nie wiem czy zdarzylo sie wiecej jak 10 min, kurcze naprawde Cie podziwiam za wytrwalosc :tak: :-)
Moze sprobuj dac mu cyca, moj jak zaczyna plakac to zawsze pomaga :tak:

Dobranoc

co do kolek to tez slyszlam ze u dziewczynek sa mniejsze albo ich nie ma wogule ale moj mlody tez bezkolkowy wiec to chyba zalezy od dziecka

larvunia kontroluj co jeszc, moze sprobuj jakiejs mocnej diety przez kilka dni- tylko gotowane, ogranicz nabial i olej kawe
zobaczymy moze sie cos poprawi

jagoda ja w Szczyrku sie praktycznie wychowalam , skrzyczne znam na pamiec
macie jakis hotelik?
dawaj znaki gdzie to moze wpadne :tak::tak::tak:

czesc kochane

poradzcie jak to jest z chrzcinami...:shocked2: bo ja nie bardzo wiem... jak to pozniej z impreza... jakis uroczysty obiad, czy ogolnie zastawiony stoł, czy kawa i ciasto...?

No i ile sie czeka na chrzest w kosciele? Ile tak srednio daje sie ksiedzu?
Jakie dokumenty trzeba przedstawic?

Dzieki...
u nas wystarczy tydzień przed planowanym chrztem do księdza się wybrac a aktem urodzenia dziecka
za chrzest u nas ksiądz nie kasuje,można dać koperte albo nie:cool2:
u nas chrzty są zawsze na mszy o 12tej
my po mszy mieliśmy obiad i kawe w restauracji

larvuniu...współczuje kolek,biedny Marcelek i biedna Ty
buzka dla Ciebie

Witam! u mnie nocka do d... Adas dał koncert juz nie wiem co mu jest:-(

Co do crzcin to u mniew parafi sie samemu ustala kiedy chce mu chcileismy z masza...nie podoba mi sie jak jest msza za kogos tam i masz dziecka...wiec msza bedzie w intencji Adaska i na niej chrzest a poniewaz ze jest to o 11 wiec robie małe przyjecie w domu bo połowa rodzinki przyjezdza z Krakowa wiec ....zreszta u Maciusi był tak samo i było oki:-)

reklama
Dzień doberek!

Mój Blanulec pobił dziś swój rekrd-spała 9 godz bez przerwy:szok:, kurcze martwie sie czy to nie za długo bez jedzenia jak na takie małe dziecko. Ale w sumie w dzień śpi tylko 4,5 razy po 15-20min.

Co do chrzcin to my dopiero bedziemy miec 20 stycznia. U nas trzeba isc na jakąś nauke przed.

Sabinko dzień dobry!:-)

Sugar w Szczyrku mieszkam dopiero od 1,5 roku, kupiliśmy tu domek, prowadzimy grotę solną, ale co do noclegów to zawsze mogę znaleźć coś w okazyjnej cenie:tak: Jak będziesz to zapraszam!

Kathe podziwiam ze kontynuujesz studia:tak: Ja teraz jestem na drugiej dziekance:zawstydzona/y:

Mamuśki z kolkami jak minęła nocka?

Do góry