reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Cześć laski

Wszyskiego nowego w nowym roku:-)

My niedawno wróciliśmy ze zlociku. Jestem padnięta... baowaiśmy od soboty:-);-) Mała na szczęście była bardzo grzeczna, więc daliśmy radę trochę się zabawić.
Jutro postram się wkleić jakieś zdjecie:-)

helo

my balowalismy do 3
a lezakowalam dzis do 19:-p

sugar ty to jestes wyluzowana mamcia-dzieci do dziadkow i w tango:-)jejku jak ja bym tak chciala:-) niestety jestem wiecznie bojaca sie mama wiec nie predko to nastapi:zawstydzona/y:

Kathhe,zaklad ze przy drugim bobo bedziesz tez wyluzowana :-D
ja przy pierwszym mialam jak ty ;-):tak:

Women a z toba sie zaloze ze twoj maly nie ma skazy bialkowej ;-)
mojej kolezance lekarka tez postawila taka diagnoze i jak ona policzyla ile jej corka pije to wypijalaby jej 600zł,a ona samotna i miala z alimentami 900zl:dry:
wiec olala i podawala dalej to mleko co wczesniej i to cos co miala jej mala samo przeszlo i jak sie okazalo to nie skaza byla...
tagze jak Sugar radze obserwacje i dermatologa jak juz
:happy2:

ide poczytac co u was ;-)

co do zabkow to zdarza sie ze dzieci rodza sie z zabkiem :tak:

moja Milena miala tez 3 miechy jak sie zaczelo ''swedzenie dziaselek'':happy2:

ok znikam bo male mi nie spia :-)
dobranoc i jeszcze raz szczesliwego nowego roku

ja dzis usiade i pomysle nad postanowieniami
a wy macie juz jakies??:-)

czekam az Hania zasnie bo szaleje...no juz cicho lezy pfu pfu..

wy tu tak o tych zabkach piszecie ...a ja matka doswiadczona i nie skumalam
dopiero niedawno (z 2h temu) kapnelismy sie ze u naszej Hanulki sie juz zaczyna....:sorry2:

dwie ostatnie noce mi chwilami tak plakala ze nie wiedzialam o co chodzi...
a od dzisiaj pozna wieczora sie zaczelo mega slinienie,wypluwanie smoczka i wkladanie...piąstki bo wieksza i widocznie wieksza ulge daje
ogolnie ejstem w :szok::szok: ze tak wczesnie
u Mili zaczelo sie w 3 miesiacu...hmm w sumie Hania ma juz prawie 2...

ale jazda

znowu placze :sorry2:

papaa

czesc

...ja od 5.00 walcze z kolkami u malego :-( mam dosc :no: Zasnie na 5 min i budzi sie z wielkim placzem ..............
znowu ryczy....paaa

reklama
a mnie szlag trafia...od rana wisze na tefelonie i prubuje sie dodzownic do specjalistow i albo termin juz na luty...a kazali dzwonic w styczniu:wściekła/y: albo nikt nie odbiera na badanie słuchu...a jak tam mi przywala termin to kogos rozniose:wściekła/y:

Do góry