reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Wstalismy po 8-mej, Oskarus wyjatkowo dal pospac az tak dlugo:-):-) ...no i dzielnie zniosl strzelanie petrd za oknem - nawet sie nie obudzil:-D:-D:-D
rodzice posiedzieli u nas do 1.30, w sumie czas nam uciekl ekspresem:-):-) polozylismy sie po 2-giej, ale nawet czuje sie wyspana:-):-):-)

Larvuniu, co do lezaczka, to my mamy ten za 144zł i jestesy zadowoleni, nie wiem jak byloby z tym drozszym - moze jest jeszcze fajniejszy:tak:

No i jak widzicie poki co mamy jeszcze internet:-D pewnie odlacza nas jutro, bo dzis swieto i moze nie ma komu tego zrobic:-D

ps. mamcie karmiace pilyscie szampana? Bo ja wznosilam toasty sokiem marchewkowym:-D a mam ochote na kieliszeczek likieru wisniowego;-);-) i nie wiem czy moge troszke, czy upije synka...

dzieki dziewczyny to ja tez zakupie mojemu szkrabikowi ten tanszy :tak:

sabina poranna kawusia gdzie?? :sorry2:
anulka to toast wznosilam tez sokiem :-D ....tylko ze moj byl banan -marchew- jablko ;-):-)

allo :-)
moj szkrabik bajki oglada no nie moge :-D od godziny gapi sie na mini mini :sorry2: Wczorajszy dzien caly prawie przespal.... a dzis niechce spac ;-) Przysnie na 10 min przy cycu i budzi sie... Kocham tego szkrabika :-D

mezus mnie chyba udusi :sorry2: pozamawialm troche zabawek i dekoracji do pokoiku malego (taki "lysy" ten jego pokoik:-() Przez allegro mezusia pozamawialam wiec nie da sie tego ukryc ile co kosztowalo :dry::-) ...ale to dla synusia przeciez :tak::-D:-D:-D

Larvunia właśnie kaweczke popijam dopiero teraz kurde ale bylam w kosciele poem śniadanko:-) i tak mi zeszło:)
co Ty powiedz męzusiowi że dla synusia by tego nie kupił przeciez to jego kochany synus:) ja zawsze tak mojemu mówie i daje się przekonać:):)

Dzień dobry w nowym roku
Składam Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia na ten rok,aby był jeszcze lepszy od poprzedniego.Spełnienia marzeń!

My kochani lekko chorzy byliśmy z synkiem,on katarek a ja jakaś grypa.
Poza tym wczoraj byłam z maluchem u lekarza bo utrzymywała mu sie dość długo wysypka na buzi,i lekarz stwierdził skazę białkową i dodatkowo przepisał zmianę mleka na NAN HA Sensitiv i krem specjalny na tą skóre na buźce.Mleko ma zabujczą cenę bo kosztuje 36zł w aptece,zrujnuje mnie finasowo.Ale jesli trzeba to trzeba.Poza tym Dorian warzy 5600gram,panie sie zachwycały jaki jest duzy i zdrowy chłop,az mamusia była dumna ze ma takiego synusia.

Sylwester spedziliśmy u mojej siostry,mały oglądała przez okno fajerwerki i strasznie mu sie podobały.
To chyba na tyle co u nas.
Tymczasem całuję wszystkie bobasy na nowy rok!

reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Co do zebow to Adas ma juz 3,5 miesiaca a zanim zeby sie wykluja to jeszcze minie, Macio sie strasznie slinil przez 2 miesice zanim mu zeby wyszły:-)

Do góry