reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam w nowym roku :-D

ps. mamcie karmiace pilyscie szampana? Bo ja wznosilam toasty sokiem marchewkowym:-D a mam ochote na kieliszeczek likieru wisniowego;-);-) i nie wiem czy moge troszke, czy upije synka...

anulka ja nie pilam, ale czytalam ze 1 lampke wina czy szampana mozna wypic przy bardzo wyjatkowej okazji :tak:

moj Danny zna kobiete co jak karmila piersia i pila duzo wiecej niz 1 lampke wina, to z dzieckiem nic nie bylo, pozatym ze dziecko spalo jak zabite :sorry2:

witam w nowym roku:-) zbieram się do kościoła...

sabina podziwiam cie, ze ty tak czesto chodzisz do kosciola, ja ostatnio bylam na siostry slubie :sorry2: jestem za leniwa, a pozatym nie wierze w ta 'instytucje' jak dla mnie istnieje tylko po to zeby od ludzi kase zbierac :sorry2:
co innego wiara w Boga. to tak :tak: ale nie bede sie o tym rozpisywac....

mezus mnie chyba udusi :sorry2: pozamawialm troche zabawek i dekoracji do pokoiku malego (taki "lysy" ten jego pokoik:-() Przez allegro mezusia pozamawialam wiec nie da sie tego ukryc ile co kosztowalo :dry::-) ...ale to dla synusia przeciez :tak::-D:-D:-D

larvunia jestem pewna ze mezus nie bedzie zly, w koncu to tez jego kochany synek

mam pytanko....wkladacie dodatkowa pieluche zeby dziecko mialo szerzej bioderka :confused: bo slyszalam ze jak sie tego nie robi to potem dziecko ma wade i problem z chodzeniem, ale nie wiem czy to prawda :dry: slyszalyscie cos o tym :confused: :confused:

reklama
women czesc :-)
kunda oby maluszek malo cierpial przez zabki :tak:
wisienka troche sie skrzywil jak zobaczyl za ile pozamawialam, wyszlo by na 500zl gdyby nie zareagowal w pore :sorry2: (zostalo niecale300zl -niania elktryczna, bujaczek, i naklejki na sciane) W sumie ma racje bede szalec z prezentami jak wroce do pracy.... a tak z 1 wyplaty zyjemy, no i jeszcze kredyt mieszkaniowy trzeba splacac :dry:

milego wieczorka!!!

Wlasnie przyszlo mi zaproszenie na 5 tygodniowa nauke masazu dla niemowlakow za darmo, !!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)
Asix tez dostalas?

Ja niestety nic nie otrzymalam:-(

ps. mamcie karmiace pilyscie szampana? Bo ja wznosilam toasty sokiem marchewkowym:-D a mam ochote na kieliszeczek likieru wisniowego;-);-) i nie wiem czy moge troszke, czy upije synka...

ja w sylwestra wypilam 2 lyczki szampana no i malemu nic nie bylo,ale przyznam sie szczerze,ze mialam stracha

Kunda mój ma 1,5 miesiąca i wychodzą mu od 2 dni dwa ząbki wiec nie ma regóły
dzieci niekiedy sie rodzą z zębami?
powaznie dzieci sie z zebami rodza?

ja umowilam sie na prywatna wizyte u ginka bo mam wrazenie,ze cos jest nie tak,zreszta mam kilka pytan odnosnie rany,wiec w sobote uderzamy do polskiego lekarza we trojke (w sensie chlopaki poczekaja na zewnatrz:-D)

Moje Kochane Listopadówki:-D
z okazji Nowego Roku zyczę Wam spełnienia marzeń,dużo zdrówka dla Was i waszych dzieciaczków:happy2::happy2::happy2::tak::tak::tak:
4ck1jt0.jpg

witajcie mamcie

u nas sylwester minal w lozku:-pprzelezelismy w trojke w lozku przed tv, wypilismy troche winka-nakarminlam mala raz z butli odciagnietym pokarmem wiec moglam sie napic dwie lampki winka:-) pozniej dwa lyczki szampana:tak: mala zasnela po 12 zaraz jak zaczeli strzelac:-) a rowno o 12 strzelila glosna kupe:-D i sie smialismy ze ten rok bedzie przesrany;-) dzis odpoczywania ciag dalszy. Ja tylko z tata pojezdzilam po miescie , mam prawko od 17tego roku zycia a dopiero teraz zaczynam jezdzic:sorry2:wczesniej sporadycznie poza miastem:dry: ale teraz musze jakos przemieszczac sie szybko z uczelni do domu itd
fajnie sie jezdzi ale ja cykor jestem dalej:zawstydzona/y:

wisienka troche sie skrzywil jak zobaczyl za ile pozamawialam, wyszlo by na 500zl gdyby nie zareagowal w pore :sorry2: (zostalo niecale300zl -niania elktryczna, bujaczek, i naklejki na sciane) W sumie ma racje bede szalec z prezentami jak wroce do pracy.... a tak z 1 wyplaty zyjemy, no i jeszcze kredyt mieszkaniowy trzeba splacac :dry: /quote]

larvunia to rzeczywiscie zaszalalas :tak: :-)

ja umowilam sie na prywatna wizyte u ginka bo mam wrazenie,ze cos jest nie tak,zreszta mam kilka pytan odnosnie rany,wiec w sobote uderzamy do polskiego lekarza we trojke (w sensie chlopaki poczekaja na zewnatrz:-D)

Asix daj znac potem ile zaplacilas, bo jeszcze tu prywatnie nigdy nie bylam, ale slyszalam ze strasznie drogo

(...) a rowno o 12 strzelila glosna kupe:-D i sie smialismy ze ten rok bedzie przesrany;-)

kathe to musialas miec kupe smiechu hahaha :-D hahaha

ciao w nowym roku :)

wszystkiego naj naj
oby wiatr wial nam w plecy a slonce swiecilo ponad glowami

ja wczoraj balowalam do 4, w sumie jakos szybko poszlo ale bylo calkiem najs, jak mi sie uda wstawie jakas fote do galerii ;)
potem wylegiwalam sie do 13 bo mala spala w sypialni z moja mama i caly dzien tez sie nia zajmowali
teraz dzieciarnia juz spi

woman wydaje mi sie ze troche przysponsorowany jest ten Twoj lekarz...
jest duzo zamiennikow mlek dla skazowcow bialkowych i sa duuuuuzo tansze: np bebilon sojowy 13pln isomil tez ok 13 nutramigen 26 a na recepte polowe czyli 13 pln....
ja bym dawala to tansze
moj Ignacy pil np nutramigen przez jakis czas i bylo ok
proponuje zebys sie skonsultowala z kims innym albo powiedziala o tych tanszych mlekach swojemu lekarzowi...
i te mleka mozna kupic tylko w aptece wiec w rossmanie ich nie znajdziesz

co do skazy to proponuje przejsc sie jeszcze do dermatologa bo lekarze pediatrzy zbyt szybko jak dla mnie stwierdzaja skaze... dla nich kazde uczulenie kwalifikuje sie na skaze...
kilka razy spotkalam sie z takimi przypadkami:tak:

reklama
sugar ty to jestes wyluzowana mamcia-dzieci do dziadkow i w tango:-)jejku jak ja bym tak chciala:-) niestety jestem wiecznie bojaca sie mama wiec nie predko to nastapi:zawstydzona/y:

Do góry