reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Na Nowy Rok życze Wam pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil.
zyczy Gosia, Danny i David :-)
zyczy Gosia, Danny i David :-)
Olpa
Listopadowe mamy'07
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, PEŁNEGO MIŁOŚCI, SPOKOJU ORAZ SPEŁNIENIA WSZYSTKICH PLANÓW I MARZEŃ!!!
Dziewczynki kochane życzę Wam ZDRóWKA na ten nowy 2008 rok, szczęścia, grzecznych dzieci i oby kasa płynęła skąd się da!
a my siedzimy w domku przy kompach, będziemy grac w sieci w counter strike karaoke odpada, bo mi krtań zupełnie siadła...
a my siedzimy w domku przy kompach, będziemy grac w sieci w counter strike karaoke odpada, bo mi krtań zupełnie siadła...
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Kochane, na ten Nowy lepszy Rok dużo miłości, spełnainia marzen - nawet tych najskrytszych, duzo zdrowka i kasiorki, oby wszystkie rodzinki byly szczesliwe:-):-):-)
Do nas za chwilke maja przyjsc moi rodzice - troszke posiedzimy... naszykowalam jakies amciu i juz... Martwie sie jak to z odpalanymi fajerwerkami bedzie... bo maluszek pewnie bedzie sie bal...
Do nas za chwilke maja przyjsc moi rodzice - troszke posiedzimy... naszykowalam jakies amciu i juz... Martwie sie jak to z odpalanymi fajerwerkami bedzie... bo maluszek pewnie bedzie sie bal...
anulka1979
No i chyba kolejny raz zamelduje sie dopiero pod k.tygodnia, bo umowe na intertnet mamy do dzis... a zawieramy nowa z innym operatorem, hmmm - wniosek wyslany wczoraj mailem, ale czeka sie kilka dni, wiec bedziemy bez neta...:--(
Pozdrawiam wszystkie mamcie, bobasy i rodzinki...:-):-)
Pozdrawiam wszystkie mamcie, bobasy i rodzinki...:-):-)
reklama
anulka1979
Witam
...hmmm, chyba jestem pierwsza w tym roku:-):-):-):-)
...hmmm, chyba jestem pierwsza w tym roku:-):-):-):-)
Podziel się: