reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Women kurcze, miałyśmy termin na ten sam dzień a w sumie wyszło tak że ja miałam cesarkę planowaną na 2 tyg przed terminem a ty 2 tyg przenosiłaś... i jutro mój synus kończy dwa miesiące a Twój dzisiaj ma miesiąc :-) całuski dla Dorianka!:tak:

Elbra, widziałam Cię, masz sympatyczną buźkę! Nic tylko dawać obfotografowywać ;-)

Pati czekam :-p

a moje dzieci śpią teraz w swoim pokoiku, ciekawe o której Igi się wydrze :biggrin2:

wiecie co, wkurzyłam się na Kubę :wściekła/y:
zadzwonił po pracy że jedzie do sklepu i czy ma cos kupic do domku, na to ja mu mówię że tak, cukier-puder i cytrynę bo chcę dokończyć lukrowanie pierniczków. Przyjeżdża do domu i mówi, że zapomniał :baffled: no co za młotek! :no::wściekła/y:

kurde nie ma komu mi zdjęcia zrobić...
ale mam fotkę z sobotniej imprezki na której widać fryzik;-):tak:
misia..espeszoli for ju:-D:-D:-D
poegnanielokalumieszkalgb8.jpg

women...Dorianek jest boski:-):tak: i śliczny za Mamusią;-):-)
misia...widzę ze ja nie jedyna mam zakręta męża;-)
mój to potrafi zejsc do sklepu który mamy na dole klatki schodowej
i nie wie co miał kupić:-p:-p:-p:cool2:

Misia, Pati nasi faceci mogą sobie ręce podać. Mój czasami pójdzie po pieczywo, a wróci z olejem czy jarzynką. Czasami mam 5 ketchupów, margaryn, bo jemu się miesza... szkoda słów na takiego zakrętasa.

Pati super wyglądasz. Fajna fryzurka.

Women, Elbra wszystkiego naj dla Waszych malchów:-).

Women, Dorianek śliczny i wygąda na zdjęciu na starszego niż jest.

Sugar, wszystkiego naj dla Igiego:-)

reklama
Do góry